УЕФА разследва 10 български мача!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: отбора на Гоце Делчев лидер по уговорени мачове

Мнениеот modor » 08 фев 2013 14:40

Червени_шампиони написа:
Bartolomej написа:Левски - ЕТЪР 7:1 що не го разследват бе и там имаше много гол , ако е тва причината на УЕФА за съмнения

Миньор - Лудогорец 0:7
Миньор - Левски 0:4 (четирима играчи на Миньор бойкотираха срещата, 2 месеца по-късно един от тях подписва с Левски)

Оплачи се на УЕФА, ФИФА, НАТО, ЕС........
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 08 фев 2013 14:43

red_guy написа:Добавям Берое - Пирин ГД, за който съм 100% сигурен и лично заложих. :P

И к во залоши 10 лв ??? що не заложи палатката в която живееш???
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 08 фев 2013 14:43

modor написа:
Червени_шампиони написа:
Bartolomej написа:Левски - ЕТЪР 7:1 що не го разследват бе и там имаше много гол , ако е тва причината на УЕФА за съмнения

Миньор - Лудогорец 0:7
Миньор - Левски 0:4 (четирима играчи на Миньор бойкотираха срещата, 2 месеца по-късно един от тях подписва с Левски)

Оплачи се на УЕФА, ФИФА, НАТО, ЕС........

Какво да се оплаква,отбора му е пред закриване ,от уговорените мачове обаче може и да припечелат някой лев.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 08 фев 2013 14:48

red_guy написа:Изображение
Изображение

е защо да се занимавам с глупости, предпочитам да изкарам някой лев :P

Кой ти се обади ,че ще нагласят мача .. за да докажеш , че е наистина или просто си предположил ....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 фев 2013 14:52

За Пирин Гоце делчев съм убеден,а още по-интересното е за новите им попълнения от малтийския Хамрун Спартак,който съшо е следен за уговорени мачове и по-точно Любо Витанов.Мисля че даже и ще изпаднат Пирин без да съм гледал коефициента. :)
Последна промяна от Parmalat на 08 фев 2013 15:17, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 08 фев 2013 15:02

Най-интересното е, че няма мачове на Славия, а това е първият отбор, за който се сещам когато чуя уговорен мач.Може пък и чичо Венци да излезне по-читав от накои други собственици на отбори у нас...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 фев 2013 15:04

и каква е вината на ЦСКА,Ботев и Лудогорец че срещу тях няма сапротива и те вкарват да се оправят букитата кадето им пускат спицялни залози па после реват
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Amstel
Контакти:

Мнениеот Amstel » 08 фев 2013 15:07

Момчета, само на мен ли ме струва, че УЕФА (или източникът на тази информация) са малко прекалили в конспирациите си? Това са доста очаквани и нормални резултати.

1. Ботев (Пд) - Монтана 3:1 - отбор от топ5 бие борещ се за оцеляване вкъщи. (не го играх, защото коеф. беше около 1,2)
2. Монтана - Пирин (ГД) 3:0 - ние сме първенство на домакинските отбори, още повече за отборите извън топ5.
3. Пирин (ГД) - Монтана 3:2 - същата работа
4. Спартак (Пл) - Черноморец 0:4
5. Черноморец - Спартак (Пл) 5:0 - Черноморец тогава си бяха в серия от 2 месеца само победи, Спартак Плевен се бореха с Нафтата за първото място в Б група. Какъв по-нормален резултат?
6. Лудогорец - Етър 4:0 - Лидерът срещу последния, който е раздиран от скандали, треньорски смени, идващи и заминаващи играчи.
7. Ботев (Пд) - Миньор (Пк) 2:0 - Отново топ5 срещу едвам кретащ отбор. Ботев излязоха в този мач, след 3 тежки мача (Литекс, ЦСКА, Локо Пд), нормално е да не ги смажат. (отделно това беше определено като най-лошия мач на отбора за сезона)
8. Литекс - Пирин (ГД) 5:0 - топ3 срещу изненадата на сезона (да, ама като си хита на сезона, не всеки мач го взимаш, още повече срещу Литекс в Ловеч)
9. Литекс Спартак (Вн) 7:1 - същата работа. Литекс са силен отбор, а пък Спартак Варна едвам укретаха в Б група - какво по-нормално.
10. Пирин (ГД) - ЦСКА 0:5 - Тук вече, признавам, че и аз бях учуден като се получи този резултат. НО отново е много по-очаквания резултат. Просто защото ЦСКА навън не е толкова силен колкото Литекс вкъщи.
11. Берое - Пирин (ГД) 2:3 - Тогава Берое бяха в серия от лоши резултати, а пък Пирин редуваха силни и слаби мачове. Точно този мач и аз го играх на краен 2 (около 6 беше коеф.). Всички останали мачове нямаше смисъл да се играе, защото за краен резултат коефициентите са много ниски. А мислите ли, че тези отбори ще си слагат главата в торбата за точен брой голове.

Истината според мен е, че в Б-я много отбори излизат без желание да играят и наистина силните отбори могат да си решат просто колко да им вкарат в зависимост дали им се играе или не.

П.П. споменете си как цяла есен всички се учудваха колко приятен футбол играят в Гоце Делчев. Това с купени победи не се получава лесно.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 фев 2013 15:11

Amstel написа:Момчета, само на мен ли ме струва, че УЕФА (или източникът на тази информация) са малко прекалили в конспирациите си? Това са доста очаквани и нормални резултати.

1. Ботев (Пд) - Монтана 3:1 - отбор от топ5 бие борещ се за оцеляване вкъщи. (не го играх, защото коеф. беше около 1,2)
2. Монтана - Пирин (ГД) 3:0 - ние сме първенство на домакинските отбори, още повече за отборите извън топ5.
3. Пирин (ГД) - Монтана 3:2 - същата работа
4. Спартак (Пл) - Черноморец 0:4
5. Черноморец - Спартак (Пл) 5:0 - Черноморец тогава си бяха в серия от 2 месеца само победи, Спартак Плевен се бореха с Нафтата за първото място в Б група. Какъв по-нормален резултат?
6. Лудогорец - Етър 4:0 - Лидерът срещу последния, който е раздиран от скандали, треньорски смени, идващи и заминаващи играчи.
7. Ботев (Пд) - Миньор (Пк) 2:0 - Отново топ5 срещу едвам кретащ отбор. Ботев излязоха в този мач, след 3 тежки мача (Литекс, ЦСКА, Локо Пд), нормално е да не ги смажат. (отделно това беше определено като най-лошия мач на отбора за сезона)
8. Литекс - Пирин (ГД) 5:0 - топ3 срещу изненадата на сезона (да, ама като си хита на сезона, не всеки мач го взимаш, още повече срещу Литекс в Ловеч)
9. Литекс Спартак (Вн) 7:1 - същата работа. Литекс са силен отбор, а пък Спартак Варна едвам укретаха в Б група - какво по-нормално.
10. Пирин (ГД) - ЦСКА 0:5 - Тук вече, признавам, че и аз бях учуден като се получи този резултат. НО отново е много по-очаквания резултат. Просто защото ЦСКА навън не е толкова силен колкото Литекс вкъщи.
11. Берое - Пирин (ГД) 2:3 - Тогава Берое бяха в серия от лоши резултати, а пък Пирин редуваха силни и слаби мачове. Точно този мач и аз го играх на краен 2 (около 6 беше коеф.). Всички останали мачове нямаше смисъл да се играе, защото за краен резултат коефициентите са много ниски. А мислите ли, че тези отбори ще си слагат главата в торбата за точен брой голове.

Истината според мен е, че в Б-я много отбори излизат без желание да играят и наистина силните отбори могат да си решат просто колко да им вкарат в зависимост дали им се играе или не.

П.П. споменете си как цяла есен всички се учудваха колко приятен футбол играят в Гоце Делчев. Това с купени победи не се получава лесно.

на мача пирин- ЦСКА явно си личеше как цялата защита заставаше мирно при атаки на ЦСКА особено накрая при 4 и петия гол ЦСКА изпусна над десет гола трима ОТ ЦСКА срещу вратаря на гоцето беше куриозно самите футболисти на ЦСКА се чудеха кво става
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 фев 2013 15:12

Тези мачове тепърва ще бъдат разследвани - изобщо не е ясно дали са уговорени. Докато това не стане ясно, е некоректно да се твърди, че "Пирин" ГД са лидер по уговорени мачове. А в интерес на истината резултатите от въпросните срещи са си съвсем логични според мен.
Последна промяна от Udoji90 на 08 фев 2013 16:40, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - България”