Мнениеот Amstel » 08 фев 2013 15:07
Момчета, само на мен ли ме струва, че УЕФА (или източникът на тази информация) са малко прекалили в конспирациите си? Това са доста очаквани и нормални резултати.
1. Ботев (Пд) - Монтана 3:1 - отбор от топ5 бие борещ се за оцеляване вкъщи. (не го играх, защото коеф. беше около 1,2)
2. Монтана - Пирин (ГД) 3:0 - ние сме първенство на домакинските отбори, още повече за отборите извън топ5.
3. Пирин (ГД) - Монтана 3:2 - същата работа
4. Спартак (Пл) - Черноморец 0:4
5. Черноморец - Спартак (Пл) 5:0 - Черноморец тогава си бяха в серия от 2 месеца само победи, Спартак Плевен се бореха с Нафтата за първото място в Б група. Какъв по-нормален резултат?
6. Лудогорец - Етър 4:0 - Лидерът срещу последния, който е раздиран от скандали, треньорски смени, идващи и заминаващи играчи.
7. Ботев (Пд) - Миньор (Пк) 2:0 - Отново топ5 срещу едвам кретащ отбор. Ботев излязоха в този мач, след 3 тежки мача (Литекс, ЦСКА, Локо Пд), нормално е да не ги смажат. (отделно това беше определено като най-лошия мач на отбора за сезона)
8. Литекс - Пирин (ГД) 5:0 - топ3 срещу изненадата на сезона (да, ама като си хита на сезона, не всеки мач го взимаш, още повече срещу Литекс в Ловеч)
9. Литекс Спартак (Вн) 7:1 - същата работа. Литекс са силен отбор, а пък Спартак Варна едвам укретаха в Б група - какво по-нормално.
10. Пирин (ГД) - ЦСКА 0:5 - Тук вече, признавам, че и аз бях учуден като се получи този резултат. НО отново е много по-очаквания резултат. Просто защото ЦСКА навън не е толкова силен колкото Литекс вкъщи.
11. Берое - Пирин (ГД) 2:3 - Тогава Берое бяха в серия от лоши резултати, а пък Пирин редуваха силни и слаби мачове. Точно този мач и аз го играх на краен 2 (около 6 беше коеф.). Всички останали мачове нямаше смисъл да се играе, защото за краен резултат коефициентите са много ниски. А мислите ли, че тези отбори ще си слагат главата в торбата за точен брой голове.
Истината според мен е, че в Б-я много отбори излизат без желание да играят и наистина силните отбори могат да си решат просто колко да им вкарат в зависимост дали им се играе или не.
П.П. споменете си как цяла есен всички се учудваха колко приятен футбол играят в Гоце Делчев. Това с купени победи не се получава лесно.