Лудогорец - Оцелул (Галац) 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: Лудогорец - Оцелул (Галац) 0:1

Мнениеот entwickler » 08 фев 2013 07:46

snakebite написа:
BRF написа:Гледах някакъв репортаж по тв. Много грозно вашите футболисти нападаха съдията при дузпата!И Минев и Дяков!Все пак е международен мач,па макар и приятелски!Иначе играта няма как да коментирам!

Еми като няма дузпа как да не спорят ...нагледах се на смешни дузпи - и двете - нашата и за Ателтико, днес за Оцелул, онази на Милен Василев от Левски и т.н.....
Днес Динамо Киев и Атлетико Паранензе се сбиха на няколко пъти.... така че, случва се навсякъде..

Да, но спора няма да накара нито един съдия да отмени дузпата.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 фев 2013 09:51

Лудогорец играе добре, но губи в някои от двубоите, което е нормално. Всички - треньори, фенове, футболисти - желаят да са непобедими, но никой не е открил разковничето. Барселона бяха близо да го постигнат, но експериментът доказа , че е невъзможно. В турнирен двубой непременно има загубил и шансът това да са нашите е 50 %. Идеята на Лудогорец е да са непобедими през пролетния дял и пътят по който вървят е верният.
Поздрави на лешоядите - рядко имат поводи да присъстват тук всред "ОРЛИТЕ"!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 фев 2013 10:09

volf написа:Лудогорец играе добре, но губи в някои от двубоите, което е нормално. Всички - треньори, фенове, футболисти - желаят да са непобедими, но никой не е открил разковничето. Барселона бяха близо да го постигнат, но експериментът доказа , че е невъзможно. В турнирен двубой непременно има загубил и шансът това да са нашите е 50 %. Идеята на Лудогорец е да са непобедими през пролетния дял и пътят по който вървят е верният.
Поздрави на лешоядите - рядко имат поводи да присъстват тук всред "ОРЛИТЕ"!

Добре казано!

Като мина малко време и започнах да мисля, че нещата не би трябвало да са кой знае колко неочаквани. Може би започнахме да вярваме, че Лудогорец е дръпнал много напред с двете победи в Анталия. Но явно онези отбори са били по-слаби за стила и нивото на Лудогорец. С румънците Лудогорец често записва равенства. Такива записа с Рапид, Стяуа, веднъж с Динамо (освен двете победи). Вчерашния мач също можеше да е равенство, можеше и победа. От друга страна липсват Бадема и Деко, а знаем за кризата през есента, когато Бадема беше контузен. Така че, нещата са резонни. Трябва да отчетем и влиянието на загубата в първия мач, където обаче през първото полувреме играта беше по-скоро равностойна.
[center]Изображение[/center]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 фев 2013 12:41

snakebite написа:
PFK_Levski написа:

Ти може и 20 години да си по-голям от мен , но се изразяваш като 20 години по-малък от мен ..... :oops: И да - ти обиждаш само с присъствието си !

Виж какво седя и се коментирам във форума на моя отбор. Не седя и да клеча във вашия форум. Хич не ме интересува че сте били резервите на Локо Москва, имало ли дузпа, не е ли ?
Милен Василев е споменат в общия план, ако е имало смешна дузпа за ЦСКА - също щях да коментирам !
Недей да даваш оценки на хора които не познаваш..и последно... мача с въпросния Тасио гледа ли го ???

От кога "въпросния Тасио" е отличен за супер нападател ? Има момчета във В група , които са по-добри нападатели от него !

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 08 фев 2013 14:08

Нещо не я виждам работата на отбора.Очакванията ми бяха по-големи.Не можем да си реализираме положенията,по-точно завършващата фаза.
За упоритото налагане на някои играчи,съм коментирал достатъчно.Гледаме напред.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 08 фев 2013 19:20

ЛУДОГОРЕЦ написа:Нещо не я виждам работата на отбора.Очакванията ми бяха по-големи.Не можем да си реализираме положенията,по-точно завършващата фаза.
За упоритото налагане на някои играчи,съм коментирал достатъчно.Гледаме напред.

Без Гъргоров сме за никъде!!! Това е истината- отдавна го наблюдавам това. Просто отнемане на топки, пасове, общо изтегляне напред - не се случват както трябва когато го няма. Кишада може и да успее да го замести като реализатор - но като капитан???

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 фев 2013 23:01

От този състав и като изключим Гъргоров, само Миро Иванов може да е капитан. Поне на мен така ми се струва.
[center]Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 09 фев 2013 09:19

tsonpen написа:От този състав и като изключим Гъргоров, само Миро Иванов може да е капитан. Поне на мен така ми се струва.

Да, и аз така ги виждам нещата.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 фев 2013 11:33

Първи избор след Гъргоров е Генчев, но и за мен Миро Иванов гори много повече в играта и може да поведе отбора. Лошото е, че и двамата скоро няма да могат да правят цели мачове. След тях виждам Дяков.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”