Пълна програма на Черноморец за пролетта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пълна програма на Черноморец за пролетта
Инспириран от заглавието на темата очаквам тази пролет от Ченоморец...пълна програма.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Аз пък се надявам на 2 март нашите да изорат терена в буквалния смисъл срещу Видима и на следващия ден да приемете Левски на картофената нива 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз пък се надявам на 2 март нашите да изорат терена в буквалния смисъл срещу Видима и на следващия ден да приемете Левски на картофената нива
Ти се надявай да има смисъл в това, да го орат, да не стане засечка на лято. А и е нормално, знаем, че нефтохимиците в Бургас са фенове даже на Левски като играят срещу Черноморец.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Bourgas написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз пък се надявам на 2 март нашите да изорат терена в буквалния смисъл срещу Видима и на следващия ден да приемете Левски на картофената нива
Ти се надявай да има смисъл в това, да го орат, да не стане засечка на лято. А и е нормално, знаем, че нефтохимиците в Бургас са фенове даже на Левски като играят срещу Черноморец.
Аз съм гледал много повече мачове между Черноморец и Левски от повечето от Вас,и нямам спомен някога да съм бил от Левски(или пък от ЦСКА)...........иначе споко,той КирякОФФ е задействал машината вече и Нефтохимик ще играе в понеделник-4 март от 18.30......................Ай,ко стана ве-га ши ми пускаш Черноморец-Динамо(Тир) или някой друг мач от едно време
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз пък се надявам на 2 март нашите да изорат терена в буквалния смисъл срещу Видима и на следващия ден да приемете Левски на картофената нива
Майтап няма. Как я играят вашите тази игра не знам, но след вас все едно диви прасета са бягали по терена.
[offtopic]Щом с Видима ще орете терен, за чий ви е А група ?[/offtopic]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз пък се надявам на 2 март нашите да изорат терена в буквалния смисъл срещу Видима и на следващия ден да приемете Левски на картофената нива
Майтап няма. Как я играят вашите тази игра не знам, но след вас все едно диви прасета са бягали по терена.
Че вий кога сте играли след нас
NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз пък се надявам на 2 март нашите да изорат терена в буквалния смисъл срещу Видима и на следващия ден да приемете Левски на картофената нива
Че вий кога сте играли след нас
Как кога ? Седмица след вашето домакинство...
Тя нашТа работа стана, като кокошката и яйцето.
Така като гледам програмата, интересни пътувания ни чакат през пролетта. Дано за последните две - В. Търново и Овча купел да има смисъл да се пътува 
[center]
[/center]
[/center]Re: Пълна програма на Черноморец за пролетта
така като гледам ако не ми мине котка път ... можеби само с Монтана и Пирин ГД мога да си позволя да не съм на дом.мач ... на останалите немога да не съм там
Варна - Бургас пак ще ми е като махала
няма как ххахаха
tyranta написа:така като гледам ако не ми мине котка път ... можеби само с Монтана и Пирин ГД мога да си позволя да не съм на дом.мач ... на останалите немога да не съм тамВарна - Бургас пак ще ми е като махала
няма как ххахаха
Нещо различни настроения те спохождат. Раздвояваш се! Ней хубу туй нящо
[offtopic]Докато ме нямаше, все за киселото зеле на Нейчо си мислех... Е, прибрах се, ама ..... ни Нейчо, ни кисело зеле
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта