"Благодарствено" писмо от феновете на Ботев Пд към БФС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: "Благодарствено" писмо от феновете на Ботев Пд към БФС
Наско,ходи си пйи хапчетата,олигофрен прос.
Ти самият можеш ли да си разбереш какво си написъл.
емо73канар написа:Наско,ходи си пйи хапчетата,олигофрен прос.![]()
абе защо сме такова тъпо племе, бе!!
днес един неграмотник с 3 грешки в две изречения ми пише, че съм "прос" (пише се прост). Той не може да пише правилно, вероятно не може и да мисли, но раздава присъди.
вчера някакво надрусано 20-годишно леке с момиче в колата завива в квартална улица пред училище без да подава мигач. И излиза да се кара, че не били гледали - ти нарушаваш правилника, но излизаш да се разправяш
в понеделник някакъв кретен си изхвърля боклука през балкона, но се кара на децата, че вдигали шум!!!
ебати нацията, ебати случая сте!
п.п. А ти ако наистина си 73-и набор, кажи коя е тъпата учителка, която те е пуснала да изкласиш!???
nasko75 написа:емо73канар написа:Наско,ходи си пйи хапчетата,олигофрен прос.![]()
абе защо сме такова тъпо племе, бе!!
днес един неграмотник с 3 грешки в две изречения ми пише, че съм "прос" (пише се прост). Той не може да пише правилно, вероятно не може и да мисли, но раздава присъди.
вчера някакво надрусано 20-годишно леке с момиче в колата завива в квартална улица пред училище без да подава мигач. И излиза да се кара, че не били гледали - ти нарушаваш правилника, но излизаш да се разправяш
в понеделник някакъв кретен си изхвърля боклука през балкона, но се кара на децата, че вдигали шум!!!
ебати нацията, ебати случая сте!
п.п. А ти ако наистина си 73-и набор, кажи коя е тъпата учителка, която те е пуснала да изкласиш!???
Изреченията започват с главна буква !
До колкото до програмата на Ботев, то всичко се прави за да се угоди на един или втори отбор и ако е възможно да се попречи на третия отбор, да се включи в борбата за Европа!
Нещо не ми е ясно. Програмата се прави от БФС, но след консултации с телевизията, която държи правата. А телевизията, която държи правата е ТВ7. А тв7 е собственост на Цветан Василев. Той пък е собственик на Ботев ПД?????? Значи Цветан Василев е направил тази програма. Що не напишете една декларация срещу него 
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Нещо не ми е ясно. Програмата се прави от БФС, но след консултации с телевизията, която държи правата. А телевизията, която държи правата е ТВ7. А тв7 е собственост на Цветан Василев. Той пък е собственик на Ботев ПД?????? Значи Цветан Василев е направил тази програма. Що не напишете една декларация срещу него
А сега, де! И срещу Дудука! Гьон Баба не знае ли "нема по-голем"!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
ТВ7 не е собственост на Цветан Василев. Не го ли разбрахте вече или си баете по навик?
http://potv.eu/393312.html
Bulgaria news за първи път съобщи на 11 юли, че се водят преговори за продажбата на ТВ7. Телевизията вече е продадена. Новият собственик е инвестиционният фонд Alegro Capital. Bulgaria news не разполага с официална информация за стойността на сделката.
Muscarin написа:ТВ7 не е собственост на Цветан Василев. Не го ли разбрахте вече или си баете по навик?Bulgaria news за първи път съобщи на 11 юли, че се водят преговори за продажбата на ТВ7. Телевизията вече е продадена. Новият собственик е инвестиционният фонд Alegro Capital. Bulgaria news не разполага с официална информация за стойността на сделката.
Хайде бе, искаш ли да се хванем бас Alegro Capital на кой е собственост??? Аз казвам, че е Цветан Василев, чрез свързани лица.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не станаха ли много отбори, които са сами срещу всички ? То не бяха Левски, не бяха ЦСКА, сега вие
Иначе съм съгласен, че часът е неудобен, това е само заради скапаните телевизии. Но с изказвания като тези на тъпото говедо Кривия не можете да предизвикате никаква симпатия, след като не ние сме настоявали и сме правили програмата.
И за съжаление, мисля си че пак ще си имате оправдание след мача на "Овча Купел", но да видим.

dodo7271 написа:Muscarin написа:ТВ7 не е собственост на Цветан Василев. Не го ли разбрахте вече или си баете по навик?Bulgaria news за първи път съобщи на 11 юли, че се водят преговори за продажбата на ТВ7. Телевизията вече е продадена. Новият собственик е инвестиционният фонд Alegro Capital. Bulgaria news не разполага с официална информация за стойността на сделката.
Хайде бе, искаш ли да се хванем бас Alegro Capital на кой е собственост??? Аз казвам, че е Цветан Василев, чрез свързани лица.
Хайде де! Показвай документа. Докажи лаладжийството си.
Viktor4o_Rs написа:Не станаха ли много отбори, които са сами срещу всички ? То не бяха Левски, не бяха ЦСКА, сега вие![]()
![]()
Иначе съм съгласен, че часът е неудобен, това е само заради скапаните телевизии. Но с изказвания като тези на тъпото говедо Кривия не можете да предизвикате никаква симпатия, след като не ние сме настоявали и сме правили програмата.
И за съжаление, мисля си че пак ще си имате оправдание след мача на "Овча Купел", но да видим.
Що се сърдиш на Кривия, за това че е завишил бройката на стадиона ви ли???