Alonso_Massa написа:Ехе Маса ги убил напрвао днес!
Трябва да се даде шанс на Маса, но това разбира се няма да стане. Сантандер наливат яко милиони, дирижират всичко и налагат Алонсита.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alonso_Massa написа:Ехе Маса ги убил напрвао днес!
MuFc1878 написа:Alonso_Massa написа:Ехе Маса ги убил напрвао днес!
Трябва да се даде шанс на Маса, но това разбира се няма да стане. Сантандер наливат яко милиони, дирижират всичко и налагат Алонсита.....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Фокса уж щеше да пуска по едно време....сега като няма изпити може да пусне една субективна тема![]()
Мачкай Масиньоооо!
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън призова своите инженери да измислят как да намалят броя на бутоните върху волана на болида му.
По желание на британеца четири от тях бяха премахнати, но остават още цели 27, с които той задава различни настройки на автомобила си в състезателни условия.
„Воланът изглежда така, сякаш има два пъти повече копчета от миналата година“, каза 28-годишният състезател. „Инженерите винаги гледат да усложнят нещата, докато аз обичам да са по-прости. Вече ги разгледах веднъж и успях да махна малка част от тях.“
„Хората не осъзнават колко сложни са воланите в днешно време и колко неща има по тях. Исках да науча кое къде се намира и всички различни функции преди началото на сезона. Затова дори взех волана с мен, докато бях на почивка, за да се упражнявам“, завърши Хамилтън.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта