Говорим конкретно за Пловдивското Дерби.Мое лично мнение е,че този мач се гледа с интерес и от феновете и на други отбори.Някои даже идват от София,от Ст.Загора и от други градове да го гледат.Гледа се с интерес и по телевизията.Не знам какви хора работят в БФС...В смисъл знам какви са и до някъде мога да разбера защо сътворяват простотия след простотия.
Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд
Темата е за мача в Пловдив.Няма смисъл,да се губи време в спорове,кое Дерби е по-по-най...Нито ще можем да убедим феновете на Левски и ЦСКА в това,което мислим,нито пък те ще успеят да ни убедят в обратното.Причините и доводите мисля,са ясни на всички.
Говорим конкретно за Пловдивското Дерби.Мое лично мнение е,че този мач се гледа с интерес и от феновете и на други отбори.Някои даже идват от София,от Ст.Загора и от други градове да го гледат.Гледа се с интерес и по телевизията.Не знам какви хора работят в БФС...В смисъл знам какви са и до някъде мога да разбера защо сътворяват простотия след простотия.
Само че... Не помнят ли какво се получи миналата година ?! Трябва ли пак да ги псуваме,да се внасят декларации от административни директори и т.н. В крайна сметка,надявам се и този път да променят "разписанието"...Само че,защо го правят ? Къса памет,малоумие,некомпетентност или...3 в 1 !?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
T&T написа:джони написа:мен не ме притеснява толкова че Ботев-Локо е в сряда,колкото мачовете Славия-Ботев и Черноморец-Ботев са в петък
А директния ни сблъсък за титлата в Разград с Лудогорец са го сложили в сряда![]()
Явно БФС не иска феновете на Ботев да подкрепят отбора си в гостуванията, но малко им остана да се наиграят на перуката и компания.
Феновете на Ботев са крайно недоволни от поредното безумие, сътворено от БФС. След като цял сезон от футболната централа се гавриха с Ботев, сега започват старата песен на нов глас. Програмата на Ботев за пролетния дял от полусезона е меко казано комична и подигравателна спрямо феновете. Още в първия мач жълто- черните ще трябва да гостуват на Славия в делничен петък, 1 март, от 15:00 часа. В третия кръг пък гостуването на Черноморец Бургас отново е в петък, а за капак дербито с Локо е насрочено за 8 май, сряда.
По всички форуми се сипят благословии към БФС. Най крайните фенове дори стигнаха до там, че написаха:
"Справихме се с Христолов и той цял живот ще плаща, заради опита си да се подиграва с Ботев. Можем да се справим и с БФС.
p.s. Българския национален отбор ще играе с Малта на празни трибуни и е с последно предупреждение за изваждане от квалификациите за няколко години, а идва и следващо домакинство".
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- Гу100, майна!
- Контакти:
Шнур за БФС! Идеята с организирания расизъм много ми хареса 
Само Ботев!
"Справихме се с Христолов"
Те тва ако беше справяне, здраве му кажи. Оня накрая му писна да тролва и си тръгна.
Дерби в сряда - пуууу...нема мое се накъркате, а? Кофти тръпка.
Те тва ако беше справяне, здраве му кажи. Оня накрая му писна да тролва и си тръгна.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Голяма работа ,че е в сряда,който има желание ще отиде.Стига безмислени драми 
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Единни Перник!
- Контакти:
Не е ли крайно време да се дигнеме срещу тия боклуци?!?
-
Morgenstern
- Контакти:
БФС-осъзнайте се!Само глупости творите!
Nuke написа:sudromanista73 написа:Nuke написа:Съгласен съм, че е безумие, ама хайде да не се изхвърляме с "най-голямото в България", че е смешно. Най-много публика може и да събира, но друго "най" в него няма.
Пич,я дай пак...?Нещо не мога да те разбера...Явно живееш в изолация от доста време?!?
Ти си неразбралият, не аз. Очевидно е в кого е грешката.
Събери успехите на Левски и ЦСКА, както на национално, така и на международно ниво. Направи същото с Ботев и Локо ПД(ама нека да е истинският Локомотив, не Велбъжд!). Хайде сега си направи сметките. Тук може и една кофа да изпишеш, но фактите ги има черно на бяло!
Много си ми интересен!Детето като ти каже дай 5 лева ти да не му казваш нямам ама едно време взимах 5 хиляди лева ехааа хубави времена бяха.Живей в реалноста,в настоящето не живей с миналото!
- ihalamadrid
- Контакти:
athom написа:"Справихме се с Христолов"![]()
![]()
![]()
Поредното умно синьо изказване.
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Тея от БФС вече прекаляват, не може нашето дерби да е сряда, а шопското да е в събота и да няма никакви други мачове в този ден.. Най-вероятно мача ще бъде преместен за събота/неделя, но нужно ли е да се внасят всякакви декларации,молби и т.н, за да може "умните" глави от БФС да си свършат работата както трябва? Миналата пролет всички важни мачове на Локомотив бяха през седмицата, освен мача с ЦСКА, сега тези на Ботев са така, явно от БФС са решили през година да си правят гавра с пловдивските отбори. Мисля, че е крайно време да покажем, че с Пловдив шега не бива 
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ