Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд

Мнениеот stn » 07 фев 2013 17:34

Nuke написа:Съгласен съм, че е безумие, ама хайде да не се изхвърляме с "най-голямото в България", че е смешно. Най-много публика може и да събира, но друго "най" в него няма.

Не събира най-много публика. ЦСКА и "Левски" продължават да събират най-много зрители на стадиона.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 07 фев 2013 17:39

мен не ме притеснява толкова че Ботев-Локо е в сряда,колкото мачовете Славия-Ботев и Черноморец-Ботев са в петък

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 07 фев 2013 17:40

stn написа:
Nuke написа:Съгласен съм, че е безумие, ама хайде да не се изхвърляме с "най-голямото в България", че е смешно. Най-много публика може и да събира, но друго "най" в него няма.

Не събира най-много публика. ЦСКА и "Левски" продължават да събират най-много зрители на стадиона.

Ей спрял какви зрители ? 1-ви Ботев 2-ри Локомотив Левски 100 човека на герена онези другите розовите те пак горките са още по зле айде чезвай бе.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 07 фев 2013 17:42

stn написа:

миналият полусезон най много публика събра Ботев-Цска,след това Ботев-Славия и чак после е Цска-Левски

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 фев 2013 17:47

Нали и есента пак ви бяха сложили през седмицата да играете и накрая играхте в неделя и ви даваха по ТВ,така че стига ревали пак ще го променят седмица преди мача. ;)

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 07 фев 2013 17:50

Перуката прави всичко възможно да няма фенове по стадионите.БФС ясно показва как още с изготвянета на програмата какво очаква БОТЕВ -РЯЗАНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ .Почти всички гостувания са в делнични дни -СЛАВИЯ петък,Черноморец петък,Берое сряда ,Лудогорец сряда, и най голямата гавра мача с ЛОКОТО в сряда

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 07 фев 2013 17:56

gilento93 написа:Нали и есента пак ви бяха сложили през седмицата да играете и накрая играхте в неделя и ви даваха по ТВ,така че стига ревали пак ще го променят седмица преди мача. ;)

[center]Излиза,че Перукан,го прави съзнателно и с ясната цел :idea: да ни Дразни??!?!?!?[/center]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 07 фев 2013 18:52

Е, това просто няма как да се случи, това дерби да се играе в сряда! Тия малоумници от БФС да не си мислят че ръководят лаборатория за научна фантастика с мишки ?
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 фев 2013 19:02

Nuke написа:
sudromanista73 написа:

Пич,я дай пак...?Нещо не мога да те разбера...Явно живееш в изолация от доста време?!? :shock:

Ти си неразбралият, не аз. Очевидно е в кого е грешката.

Събери успехите на Левски и ЦСКА, както на национално, така и на международно ниво. Направи същото с Ботев и Локо ПД(ама нека да е истинският Локомотив, не Велбъжд!). Хайде сега си направи сметките. Тук може и една кофа да изпишеш, но фактите ги има черно на бяло!

Кой ти говори за успехи от преди 25 години ? Къде го чукаш къде се пука? Ти явно си на 12 и мисълта ти бяга от време на време , простено ти е! Реалностите обаче днес са други Локомотив и Ботев правят ДЕРБИТО на България! София и като заряд и като игра са на светлини години от истината! Жалко е че си толкова заблуден!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 фев 2013 19:37

джони написа:мен не ме притеснява толкова че Ботев-Локо е в сряда,колкото мачовете Славия-Ботев и Черноморец-Ботев са в петък

А директния ни сблъсък за титлата в Разград с Лудогорец са го сложили в сряда :)

Явно БФС не иска феновете на Ботев да подкрепят отбора си в гостуванията, но малко им остана да се наиграят на перуката и компания.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”