Че е тъпо и безсмислено да се играе такъв дерби мач в делничен ден, така е.
Обаче, какво да направи БФС, че кръга, в който е дербито трябва да е през седмицата? Да го мислят още Юли ли? И в големите първенства се случват яки мачове в делнични дни.
Да го направят мача от 18:00 часа, 18:30 даже. Мисля, че в началото на май ще се отрака до светло да свърши.
А и никой не се замисля защо в България има 5-6 стадиона с осветление и все още нито един от тях не е в Пловдив? Ако имахте осветление нямаше да ви е проблем.
[offtopic]В този ред на мисли мача Левски - Литекс за купата (който ще е по-малко посетен) е интересен по принцип за феновете на Левски. Пак е в делничен ден, от 18:00. Как да се предвижиш от работа до стадиона в София по това време? То половината народ не е приключил работа даже тогава.[/offtopic]

Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdivram
- Контакти:
Re: Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд
Очертава се още един ПРАЗНИК, който ще трябва да бъде включен в списъка на ОФИЦИАЛНИТЕ... т.е.още един ден, в който НЯМА ДА СЕ РАБОТИ....  1,2,3,4,5,6,7,8 .... Първата третина на май направо я отпишете!!!
  1,2,3,4,5,6,7,8 .... Първата третина на май направо я отпишете!!! 

Последна промяна от plovdivram на 07 фев 2013 16:26, променено общо 1 път.

kistendil написа:1912plovdiv написа:Пак ли с тия плешиви уроди трябва да се занимаваме бе
Еми, тва е! Още по-добре е измислен мача Лудогорец - Локомотив Пловдив - 15.04.2013г. понеделник от 18:00ч.!!!! Супер, ще се върнем към сряда! Някой с бъбрече в тиквата дали може да обясни защо този мач не е в събота вечерта или през деня, а Левски - Локо Сф да е вечерта на осветление, или в понеделник. Все пак мача е в София и няма да пътуват фенове от друг град! Смешни и жалки!
Виж, това си е огромна глупост наистина. На Левски - Локо Сф, пряяяяяко сили и с мнооооого оптимизъм би имало към 4000 човека. Мача би трябвало да е на нацоналния - в центъра, метро, това-онова. Може спокойно да е по-късно в почивните дни или дори към 20:00 в понеделник.
Преди 2 години най-редовно играехме на Герена в понеделник от 20-21 часа, което беше голяма глупост де, ама за 1 мач можем да го преживеем.
Ама... Телевизии.

- tzvetan_22
- Контакти:
Същата беше ситуацията и с преишното пловдивско дерби! Гаранция, че ще изместят мача за събота или неделя. Спокойно  Но наистина не знам, какви олигофрени са тези дето правят програмата...
 Но наистина не знам, какви олигофрени са тези дето правят програмата...

Но наистина не знам, какви олигофрени са тези дето правят програмата...
 Но наистина не знам, какви олигофрени са тези дето правят програмата...- Captain Stottlemeyer
Спокойно бе, ще има промяна, стига сте рИвали...не е за сефте.  А за това, че в ХХІ век още нямате осветление на стадиона, от БФС не са ви виновни.
 А за това, че в ХХІ век още нямате осветление на стадиона, от БФС не са ви виновни. 

А за това, че в ХХІ век още нямате осветление на стадиона, от БФС не са ви виновни.
					Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 фев 2013 16:38, променено общо 1 път.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Ако на село имахте осветление на стадиона, нямаше да ви интересува деня на мача, правите го в 19:00-19:30 ...

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Проблема не е дали даден мач е в понеделник от 3 часа или сряда от 6! Проблема е в липсата на дати и цели 3 междинни кръга през седмицата и 5 мача за купата!  Съвсем спокойно можеше първенството да почне другата седмица или най-късно по-другата! И така да се спестят 1 или 2 междинни кръга и да няма проблеми с това! Времето в момента е идеално за футбол според мен и не мисля, че след 10 или 15 дни времето ще е чак толкова зле! Хем ние вече сме зажаднели за футбол, хем се пести кръг, два през седмицата когато е неудобно за хората! 
Ама кво ли разбирам аз? 

Ама кво ли разбирам аз?

Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 07 фев 2013 16:38, променено общо 1 път.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
						[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
don написа:Ако на село имахте осветление на стадиона, нямаше да ви интересува деня на мача, правите го в 19:00-19:30 ...
E, не така де. В София има 3 стадиона с осветление - на 2 от които сега футбол не може да се играе...

- child in time
- Контакти:
don написа:Ако на село имахте осветление на стадиона, нямаше да ви интересува деня на мача, правите го в 19:00-19:30 ...
Градски по спокойно че като гледам само националния остана ! Армията не става , Герена го няма... другите даже няма да ги коментирам! Давай акъл другаде!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
RIR написа:don написа:Ако на село имахте осветление на стадиона, нямаше да ви интересува деня на мача, правите го в 19:00-19:30 ...
E, не така де. В София има 3 стадиона с осветление - на 2 от които сега футбол не може да се играе...
А третият го чака ремонт лятото!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]