Ами,ако утре решат да направат един атентат в София или в друг голям град
То само терористи н липсваха тука в БГ
[offtopic]Има да се чуда за кой да гласувам на изборите,лелеее
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Ами много добър пример![]()
![]()
Едни произвеждат Мерцедеси и БМВ-та, на други най-високото постижение на научната им техническа мисъл са Лада и Москвич
Другите им износи като оръжия, водка и леки момичета не знам дали да ги броя (не че се оплаквам от последните две де
).
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
GOLEADOR написа:Всеки има глава на раменете си за да осмисли нещата около компроматите които излизат сега за Б.Б. и антибългарската кампания на БСП и ДПС в европейския парламент.Всеки трябва да прецени сам дали ще застане на страната на тройната коалиция или не!Ако искаш Доган да режа баницата,БСП да върти далаверите с енергийната мафия на Р.Овч. избора си е лично твой и не ни го натрапвай.
W84me написа:GOLEADOR написа:Всеки има глава на раменете си за да осмисли нещата около компроматите които излизат сега за Б.Б. и антибългарската кампания на БСП и ДПС в европейския парламент.Всеки трябва да прецени сам дали ще застане на страната на тройната коалиция или не!Ако искаш Доган да режа баницата,БСП да върти далаверите с енергийната мафия на Р.Овч. избора си е лично твой и не ни го натрапвай.
Сега да не би някой друг да "реже баницата"? Отново Доган си дърпа конците в държавата, с тази разлика, че това вече става за сметка на народа, който става по-беден от ден на ден!
GOLEADOR написа:
Не разбирам защо лъжеш и какво печелиш от това,но ако смяташ да ми излизаш с такива "твърдения" и "факти",по-добре не ме занимавай повече с твоите глупости.
W84me написа:GOLEADOR написа:
Не разбирам защо лъжеш и какво печелиш от това,но ако смяташ да ми излизаш с такива "твърдения" и "факти",по-добре не ме занимавай повече с твоите глупости.
Фактите за ББ бяха публикувани ДНЕС! След излизането на тези документи на "светло" просто няма за какво да се спори, всичко е ясно!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост