Ц.Ц. ни замесва във война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ц.Ц. ни замесва във война

Мнениеот W84me » 06 фев 2013 22:34

Viktor4o_Rs написа:
Така е, те са благотворителна организация :lol: :lol: :lol:

Знам, че мозъка ти е малко, но можеш да си напънеш двете мозъчни клетки! НИКОЙ не е доказал, че Хизбула е извършвала атентат, където и да било! Просто се търси причина, за да се атакуват Иран и Ливан! Мазният Камерън много ласкаво се изказва, когато се дупим на шибаните англичани, а преди няколко дни ни изкарваше най-голямото зло на Света! Евреите избиха сумати народ в Сирия, а сега се правят на невинни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 06 фев 2013 22:57

Много глупаво изказване на Цветан Цветанов и Бойко Борисов. ГЕРБ ни вкараха във война. ГЕРБ не осъзнават в какво въвличат България. Аз нали ви казах, че скоро ще започне третата световна война. Но май май войната ще избухне по- скоро, отколкото предполагах. Ще бъде нещо много страшно и кърваво, и милиони българи ще загинат. Господ да ни е на помощ!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 фев 2013 23:12

Лекувай се момче, може да има шанс още.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 фев 2013 23:57

1982 написа:Лекувай се момче, може да има шанс още.

Ако му плащат за това което пише надали е болен,но ако наистина го мисли е хубаво да потърси квалифицирана медицинска помощ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 фев 2013 00:51

W84me написа:
Viktor4o_Rs написа:
Така е, те са благотворителна организация :lol: :lol: :lol:

Знам, че мозъка ти е малко, но можеш да си напънеш двете мозъчни клетки! НИКОЙ не е доказал, че Хизбула е извършвала атентат, където и да било! Просто се търси причина, за да се атакуват Иран и Ливан! Мазният Камерън много ласкаво се изказва, когато се дупим на шибаните англичани, а преди няколко дни ни изкарваше най-голямото зло на Света! Евреите избиха сумати народ в Сирия, а сега се правят на невинни.

За съжаление си твърде посредствена личност, за да ми е интересно да дискутирам каквото и да било с теб ;) Иначе твоят човек СерГей единствен от българските политици е цитиран в сайта на Хизбула, с което отново затвърди вечната дружба между комунетата и чалмите :lol: :lol: :lol: А това къде ти го казаха, че Хизбула не били извършвали атентат, на Позитано 20 ли ? Че нали на вас - червените тикви, каквито и доказателства да ви се представят, вие си бръщолевите едно и също :mrgreen:
Иначе какво да обясняваме на тъпаци като теб, че Ливан е представлявал процъфтяваща държава и Бейрут е бил един от най-красивите градове в света, преди там да довтасат чалмите и ислямистите, които знаят само да рушат и да заплашват, така любимите ви ООП, Хизбула и прочие, след което са разкатали фамилийката на цялата държава. Но то трябва и да се чете малко :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 фев 2013 01:03

Viktor4o_Rs написа:
За съжаление си твърде посредствена личност, за да ми е интересно да дискутирам каквото и да било с теб ;) Иначе твоят човек СерГей единствен от българските политици е цитиран от сайта на Хизбула, с което отново затвърди вечната дружба между комунетата и чалмите :lol: :lol: :lol: А това къде ти го казаха, че Хизбула не били извършвали атентат, на Позитано 20 ли ? Че нали на вас - червените тикви, каквито и доказателства да ви се представят, вие си бръщолевите едно и също :mrgreen:
Иначе какво да обясняваме на тъпаци като теб, че Ливан е представлявал процъфтяваща държава и Бейрут е бил един от най-красивите градове в света, преди там да довтасат чалмите и ислямистите, които знаят само да рушат и да заплашват, така любимите ви ООП, Хизбула и прочие, след което са разкатали фамилийката на цялата държава. Но то трябва и да се чете малко :lol: :lol:

Няма никакви доказателства, че Хизбула са извършили, който и да е атентат по Света! Твоите любимци, американци, евреи, англичани се опитват да събират съмишленици за удар срещу Ливан и Иран. Ходи да им лижеш гъзовете на тия. Съвета за национална сигурност беше пълна пародия, Плевнелиев явно е пощальон, защото западните медии знаеха изхода от този съвет часове преди неговото начало. Недай Боже, тия да трябва да ръководят армията при евентуален военен конфликт!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 фев 2013 01:11

Аз нямам любимци. ;) Или по-скоро имам огромни симпатии например към Германия, но само нея. Но иначе, да, не крия че 100 пъти предпочитам Запада пред разни чалми, източни деспотства, Кимовци и тем подобни. И вече написах, че ако се окаже, че нямаме достатъчно доказателства, намесващи Хизбула, политиците ни ще трябва да си понесат отговорността и ще я понесат, защото идват избори. Ако обаче всички държави от ЕС ни подкрепят и признаят Хизбула за терористична организация, вие техните защитници, ще се извините ли и ще си признаете ли грешката си - не, не вярвам. И щом според вас не са те, кой е тогава ? И айде без мнения евреите сами си го направиха и подобни, защото подобна дискусия е несериозна и въобще няма да участвам в нея.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 фев 2013 01:32

Viktor4o_Rs написа:Аз нямам любимци. ;) Или по-скоро имам огромни симпатии например към Германия, но само нея. Но иначе, да, не крия че 100 пъти предпочитам Запада пред разни чалми, източни деспотства, Кимовци и тем подобни. И вече написах, че ако се окаже, че нямаме достатъчно доказателства, намесващи Хизбула, политиците ни ще трябва да си понесат отговорността и ще я понесат, защото идват избори. Ако обаче всички държави от ЕС ни подкрепят и признаят Хизбула за терористична организация, вие техните защитници, ще се извините ли и ще си признаете ли грешката си - не, не вярвам. И щом според вас не са те, кой е тогава ? И айде без мнения евреите сами си го направиха и подобни, защото подобна дискусия е несериозна и въобще няма да участвам в нея.

Германия и Франция никога няма да признаят такова нещо, англичаните са маша на САЩ и са ясни.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 фев 2013 08:55

Viktor4o_Rs написа:Аз нямам любимци. ;) Или по-скоро имам огромни симпатии например към Германия, но само нея. Но иначе, да, не крия че 100 пъти предпочитам Запада пред разни чалми, източни деспотства, Кимовци и тем подобни. И вече написах, че ако се окаже, че нямаме достатъчно доказателства, намесващи Хизбула, политиците ни ще трябва да си понесат отговорността и ще я понесат, защото идват избори. Ако обаче всички държави от ЕС ни подкрепят и признаят Хизбула за терористична организация, вие техните защитници, ще се извините ли и ще си признаете ли грешката си - не, не вярвам. И щом според вас не са те, кой е тогава ? И айде без мнения евреите сами си го направиха и подобни, защото подобна дискусия е несериозна и въобще няма да участвам в нея.

Това е все едно да предпочиташ да те блъсне БМВ отколкото Лада...../.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 фев 2013 11:36

Ами много добър пример :lol: :lol: :lol: Едни произвеждат Мерцедеси и БМВ-та, на други най-високото постижение на научната им техническа мисъл са Лада и Москвич :mrgreen: Другите им износи като оръжия, водка и леки момичета не знам дали да ги броя (не че се оплаквам от последните две де :lol: ).
Изображение

Върни се в “Свободна зона”