Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Доста хора от "Сухата река" са цъкали в анкетата като гледам. А колкото до Павката Дочев - ами явно титаните не са "интелигентно достатъчни" и пак не са "фит". 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Реално школата на ЦСКА почти никога не е давала игрлами на първия отбор. Поне в по новата история на клуба след 80 години. Периода на Костадинов, Пенев беше кризисен за клуба и за това се наложиха да играят в пъривя отбор. Същото се отнася и за периода на Мартин, Стилян и Бербатов. Последно юноши се налагаха при Любо Пенев. Та проблема е когато няма пари в отбора тогава се залага на юноши.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2748387
Гърнето, направо изби рибата с това изказване: "Всички го искат и викат "вземи го ти".
Само ми е странно, как за такава уникална марка, за такава харизма, няма кой да даде 5 лв.!? Шокиран съм!
Гърнето, направо изби рибата с това изказване: "Всички го искат и викат "вземи го ти".
Само ми е странно, как за такава уникална марка, за такава харизма, няма кой да даде 5 лв.!? Шокиран съм!

http://football.sportal.bg/news.php?news=410848
Чакай да пооправиш стадиона и тогава да видиш кви съдебни битки те чакат.

...
Foreigner написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=410848
Майкъла отново се е изказал на прима виста, без да влага особено много мисъл.Той да не иска някакви сантименти от страна на Дочев?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
"Продавам ЦСКА за 2 млн. лева, офертата важи до понеделник", това заяви единият от собствениците на ЦСКА - Димитър Борисов пред "Преса". Борисов е бил потърсен за коментар относно транспаранта, който се появи в нощта на петък срещу събота на различни точки от София до Перник. На него пише "Пак е 3:3 и "Титан" от криза се спаси", визирайки равенството, което "армейците" записаха в приятелския мач срещу полския Заглебие. Посланието е намек за черно тото. Това е трето реми с такъв резултат в шестте досегашни контроли на ЦСКА от зимната подготовка (предишните бяха срещу азербайджанския Симург и руския УФА).
"Този транспарант е акция, организирана от Димитър Ангелов - Дучето, която е платена от някого. Щом толкова не ни искат, съм готов да им продам клуба за 2 млн. лева. Имам да изчиствам по две заплати на футболистите и готово. Офертата е валидна до понеделник", заяви Борисов.
Запитан все пак за коментар не е ли необичайно такъв нестандартен голов резултат като 3:3 да се повтаря в контролите на отбора, Борисов завърши:
"Защо ме питате мен, питайте Паро Никодимов, който е близо до тима. Аз съм в София и карам ски."
Тоя пак се е нагърмял..

- Червени_шампиони
- Контакти:
Популярният привърженик на ЦСКА Евгени Рангелов, който беше начело на фен клуба за ден и бързо се отказа, отвратен от случващото се там, предложи на Димитър Борисов 2 500 000 лева, за да купи "червените". Както е известно, босът на ЦСКА заяви, че ако някой извади 2 000 000 до утре, се маха от Борисовата градина. Зозо направи първата оферта към "Титан" пред Sportline.bg.
"Официално го казвам - давам на "Титан" не 2 000 000 лева, а 2 500 000. Още утре отиваме в офиса им с предложението. Относно плакатите за "черното тото" искам да кажа, че аз ги направих, идеята е моя, а не на Димитър Ангелов-Дучето, както твърди Димитър Борисов. Всичките плакати са мои, хората виждат какво прави ЦСКА в Турция, какво става с клуба като цяло. Нали някой дал пари на Дуче да ги пусне тези плакати. Сега чакам този някой да ми плати. Сериозен съм в офертата си за ЦСКА поне шест повече пъти, отколкото той за цената на клуба. Снощи заложих на гонки, на едно куче с име "Спукано Гърне". Не ми достигат 1000 лева за ЦСКА, ще ги събера до утре и в 10:30 отивам при него", каза Рангелов.
"Защо не останах шеф на фен клуба? Ами, от "Титан" не успяха да купят свободата ми. Аз не съм за 1000, 2000, 3000 лева. Видях за какво става въпрос там и повече не ми се говори", допълни Зозо.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Кашчей написа:stn написа:Най-накрая да ги обявяват в несъстоятелност и да се почва на чисто
Ако ги обявят в несъстоятелност, как ще започнат начисто?
Клуба ще се поеме от синдик и дейността му ще продължи под негов надзор, докато се издължи на всичките си кредитори.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
stn написа:Кашчей написа:stn написа:Най-накрая да ги обявяват в несъстоятелност и да се почва на чисто
Ако ги обявят в несъстоятелност, как ще започнат начисто?
Клуба ще се поеме от синдик и дейността му ще продължи под негов надзор, докато се издължи на всичките си кредитори.
Синдикът влиза, когато има процедура по несъстоятелност.Когато е обявена....май влизат кредиторите

Влизането на синдик не означава започване начисто, а опит за съживяване на труп.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- bobonikolov
За да започне процедура по несъстоятелност трябва да станат няколко неща. На първо място някой измежду кредиторите или длъжника да я поиска пред съответния Окръжен съд, където е регистрирано дружеството. За да е налице несъстоятелност трябва да се докаже, че дружеството е трайно неплатежоспособно - т.е. няма временно затруднение с плащанията към кредиторите. Когато това е налице съдът назначава съдебен синдик, който поема управлението на дружеството, докато съвета на кредиторите не избере такъв. Когато съвета избере синдик, той поема управлението от ръцете на служебния такъв и от тук нататък неговите действия целят само и единствено удоволетворяване на интересите на кредиторите. Синдика започва да събира вземания на длъжника, по които той е кредитор, после се осребрява имуществото и т.н. докато всички кредитори не си получат дължимото или докато не бъде разпродадено всичко и няма от къде вече да се удоволетворят интересите на кредиторите. И в двата случая следва заличаване на търговеца или дружеството от търгорвския регистър. Ако се докаже, че неплатежоспособността на длъжника е временна то производство по несъстоятелност не се открива. Преди да се открие такова производство се прави винаги и проучване на възможността да се състави оздравителен план на търговеца. Ако има такава възможност се съставя план за оздравяване на длъжника и не се открива производство по несъстоятелност. На кратко влезе ли синдик в едно дружество, това означава сигурна негова гибел и заличаване след определен период от време от Търговския регистър.