Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30

Мнениеот russia » 06 фев 2013 23:17

Avanti_Ragazzi написа:
russia написа:Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи! :lol: :lol: :lol:
П.С. Това ми напомня за една друга "гръмка" победа преди две години над Динамо Москва, последвана от неочаквано и неприятно приземяване в първия пролетен кръг! :mrgreen:

За НАШЕ ОГРОМНО СЪЖЕЛЕНИЕ световният гранд Симург не ни оказа честа да играем с него! И се задоволихме да играем с много слабият отбор на Локо Москва! За наше съжеление не можахме да постигнем Х със Симург и да запишем и ние в нашата история този ЧУДОВИЩЕН УСПЕХ!

Чудех се от къде ми беше познато това име Симург и се сетих! Не съм знаел НИКОГА този отбор, просто има почти същото име както на един футболист от преди години Тимур Кедзбая! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не правеше толкова много правописни грешки можеше и да ме засегнеш, но уви...! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 фев 2013 23:19

Обаче няма много червени след тоя мач , само едно русначе дето се е изгубило нещо , ма не е проблем , по-хубаво тук да виси , белкем научи нещо от големия отбор !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 фев 2013 23:34

Не успях да гледам мача ,но няколко приятели ми казаха ,че сме седяли добре на терена. Доста престижна победа над класен отбор. :) Надявам се да се повиши самочувствието на момчетата и да заиграят още по-добре. Остава по-малко от месец до началото на шампионата. Дано повечето грешки дотогава да са изчистени и да започнем с победи 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 06 фев 2013 23:38

russia знаеш ли защо пинк се е кръстила така сигурно имаш същото розово нещо като нейното. И като не искаш да спориш по добре недей се мъчи ,че явно нямаш какво да кажеш. ;)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 06 фев 2013 23:41

russia и моля ти се като нямате какво да кажете червени приятелки почвате да се правите на интересни с правопис ,правоговор ,фонетика, граматика а е зима и по добре оди се пръзаляй това последното е северозападен диалект :) ;)

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 фев 2013 23:50

BadBoy написа:Честита победа, първо.
Второ мача не съм гледал и мнения за игра и т.н. не е редно да споделям.
Трето Локо Москва с какъв състав са играли също не е важно.
Единственото което се набива на очи е че победата идва след статични положения, то ест с игра гол не е паднал, а това си е сигнална светлина.

Дай боже всеки мач да бием с такива голове от пряк свободен удар!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 06 фев 2013 23:51

Не мога да разбера част от пишещите главно червеноармейци тук- когато паднем, слаби сме, когато бием, другите отбори не се напъвали, това били контроли, приятелски мачове и т.н..
Гледах по- голямата част от мача и останах приятно изненадан. Левски изигра един доста приличен мач срещу сериозен противник. Ако Локомотив Москва не са се напъвали, защо някои решиха, че ние много сме се напъвали. Мачът е приятелски и за двата отбора, следователно и двата отбора не се напъват. Локомотив не играли с титулярите си, ами и ние не играхме с всичките си титуляри. Един Рамос е ключова фигура за нас, Пинто също.
Далеч съм от мисълта, че сме постигнали някакъв грандиозен успех, но виждам някои положителни неща:
1. Започваме да играем доста по- отборно.
2. Физическата подготовка на отбора е на доста прилично ниво.
3. Жоа Силва има сериозно израстване.
4. Засили се конкуренцията в средата на терена и в нападение.
5. Единствено защитата ми е малко енигматична.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 фев 2013 00:02

russia написа:
ralka_levskarka написа:По вашите сметки трябваше да паднем с 0:5 :shock:

Тъй де, откъде да знаем, че рашъните имат толкоз много резерви :lol:

Локомотив Москва:[center]Стартов състав:

1.Гилерме (62')
23.Тарасов
79.Лишков (46')
49.Шишкин
55.Ямбайе
27.Оздоев
10.Лосков (к) (62')
13.Обина
63.Хартияди (72')
11.Съйчов
18.Павлюченко

Смени:

48.Зейба (46')
59.Миранчук (62')
65.Подберезник (72')
[/center]
То че имате навика да се гаврите с футбола, имате ... Ама това е нормално за фенове на отбор, който е бледо копие на оригинала ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 07 фев 2013 02:35

W84me написа:
BadBoy написа:Честита победа, първо.
Второ мача не съм гледал и мнения за игра и т.н. не е редно да споделям.
Трето Локо Москва с какъв състав са играли също не е важно.
Единственото което се набива на очи е че победата идва след статични положения, то ест с игра гол не е паднал, а това си е сигнална светлина.

Дай боже всеки мач да бием с такива голове от пряк свободен удар!

А и като не го е гледал , да се позаинтересува преди да говори за сигнални светлини и прочие ...... защото създадохме доста положения ( не че руснаците нямаха ) , друг е въпроса че ги изпуснахме .

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 07 фев 2013 06:11

От една контрола не могат да се правят генерални заключения, но все пак е редно да отчетем някои факти:

1) Престижна победа над клуб, който струва колкото цялата ни "А", "Б" група и националите накуп!

2) Този факт неминуемо щe се отрази позитивно върху психиката на момчета и най-вече на Илиан Илиев, че и около него се натрупа твърде много излишно напрежение.

3) Все пак не трябва да се главозамайваме, защото руснаците в края на първото полувреме, при резултат 0:0, изпуснаха дузпа. Ако я бяха вкарали, мачът щeшe да протече по съвсем различен начин. Да не говорим, че удариха и две греди!!

Както и да е, именно срещу отбори от такъв калибър трябва да си сверяваме часовника, макар и с риска да ни смачкат, отколкото да играем полуфинали и да си помпаме самочувствието с отбори от трета украинска дивизия.

Честита победа на "синя" България! 8-)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Върни се в “Архив”