Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30
Браво! Гледах малко от срещата, но в моментите, които зърнах, Левски доминираше на терена.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Plamen Dimow играе с много самочувствие справи се добре заедно с Везалов.
Гарет Бейл БГ-влезе игра с много хъс и желание напрви два три пробива като по-учебник,а дузпата си бе точно стил Уелския Бейл

Гарет Бейл БГ-влезе игра с много хъс и желание напрви два три пробива като по-учебник,а дузпата си бе точно стил Уелския Бейл

LEVSKI_FOREVER
За мое огромно съжаление Пелето не е за титуляр-жалко но е факт годинките си му личат,лошото е че Илиан ще го налага.
Старокин не е титуляр за да ме ядосва неговата игра.
Силва ще измести Базил си мисля аз,а който ми казва че Базил не може да бъде плеймейкър не разбира от футбол,този човек има поглед и става за втори нападател а не за таран,но Илиан си знае.
Старокин не е титуляр за да ме ядосва неговата игра.
Силва ще измести Базил си мисля аз,а който ми казва че Базил не може да бъде плеймейкър не разбира от футбол,този човек има поглед и става за втори нападател а не за таран,но Илиан си знае.
LEVSKI_FOREVER
- ralka_levskarka
- Контакти:
zlatan написа:Plamen Dimow играе с много самочувствие справи се добре заедно с Везалов.
Гарет Бейл БГ-влезе игра с много хъс и желание напрви два три пробива като по-учебник,а дузпата си бе точно стил Уелския Бейл![]()
![]()
![]()
Може би това ще е двойката ЦЗ - Мюлдер - Пламен Димов - Везалов - Пинто/Ели/Старокин
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- фифи перото
победа , дори и в контрола дава самочувствие.Но дали еуфорията не е малко в повече?
не коментирам руснаците-кой играл, кой -не.
Да се замислим за играта на Левски, въпреки, че знам, рева, който ще се нададе.
Първо-играта ни е-"пуснИ ми, ако ме видиш".
Няма мисъл, това движение по терена, позициониране, заучени положения-ТЦ!
Защитата ни се движи в пакет
Ако има срещу себе си двама нападатели то тя пакетно следи този с топката.
Средната линия е под средно ниво.Всеки рита напред , пък ако уцели някой нападател...Казах нападател, та се сетих.
С колко централни нападатели и по каква схема играхме?Не, това не е тъп въпрос, на който ще последва тъпо заяждане.
не питам за ПРИВИДНАТА схема ,според възможностите на футболистите и техните постове по "презумпция"
Питам за реалното положение в този мач.
Както щете приемайте това, което пиша, но ще си говорим след време...Малко време...Когато пак ще сме -"вън!".Докато в България не дойдат истински треньори , с тактическа мисъл и идея, ще кюскаме топката и ще се радваме на спорадични победи като тази.
Не говоря само за Левски.
Затова затъва футборът у нас...
Иначе..Добре е за статистиката...
п.п.Червените да не коментират.Те са във фалит.
не коментирам руснаците-кой играл, кой -не.
Да се замислим за играта на Левски, въпреки, че знам, рева, който ще се нададе.
Първо-играта ни е-"пуснИ ми, ако ме видиш".
Няма мисъл, това движение по терена, позициониране, заучени положения-ТЦ!
Защитата ни се движи в пакет

Средната линия е под средно ниво.Всеки рита напред , пък ако уцели някой нападател...Казах нападател, та се сетих.
С колко централни нападатели и по каква схема играхме?Не, това не е тъп въпрос, на който ще последва тъпо заяждане.
не питам за ПРИВИДНАТА схема ,според възможностите на футболистите и техните постове по "презумпция"
Питам за реалното положение в този мач.
Както щете приемайте това, което пиша, но ще си говорим след време...Малко време...Когато пак ще сме -"вън!".Докато в България не дойдат истински треньори , с тактическа мисъл и идея, ще кюскаме топката и ще се радваме на спорадични победи като тази.
Не говоря само за Левски.
Затова затъва футборът у нас...
Иначе..Добре е за статистиката...
п.п.Червените да не коментират.Те са във фалит.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
tevez написа:Как играха Милен Василев и Пламен Димов?
На мен лично Пламен Димов много ми хареса

CHELSEA
абе некой има ли по подробно инфо за новия.
Хубаво е че идва от страна като Португалия-имах такова усещане че от там ще дойде.
Хубаво е че идва от страна като Португалия-имах такова усещане че от там ще дойде.
LEVSKI_FOREVER
- D.Georgiev
- Контакти:
Честита победа! Не можах да гледам мача, но противникът е сериозен и няма как да не ви поздравя. Днес ме зарадваха българските отбори.

- santiliana
според мен, след като се присъедини новия халф, Станислав ще изпадне от титулярния състав. Титуляри в средата, мисля, ще са Велев, Гаджев и новия.От дясно- Рамос, от ляво- Василев или Йорданов...Отпред още не съм се убедил в качествата на Силва. Карък ли е това неговото, че трудно вкарва...или липса на умения, знае ли човек?! Но явно Гонзо (играча) и Гарра-та са ни вдигнали летвата за топ нападател на Левски и затова може би нещо все не ни допада в другите... 

- amstel_beer
- Контакти:
zlatan написа:абе некой има ли по подробно инфо за новия.
Става за резерва на Гаджев.