PFC Litex написа:honda написа:Малка поправка и на Макриев и на Бандаловски и на Ив.Попов бяха предложени професионални договори с Левски.
Сори, че се намесвам в спора ви, но що за договор ще да му е било предложено на Попето за да предпочете да поддържа форма с Берое и от там да дойде при нас без пари? - има нещо объркано в цялата схема. Това с Фейнорд е ясно, там не му се усмихна щастието и той се върна обратно.
Сигурен съм че много добре знаеш, че след като Ив.Попов напусна Левски отиде във Фейнорд , откъдето беше даден да се обиграва в един белгийски отбор сателит на Фейнорд и оттам в Берое. Повтарям и аз да бях на негово място между Левски и Фейнорд бих избрал Фейнорд.Иначе му беше предложен професионален договор с Левски ,като дори в официалния каленадар на Левски за 2005 присъства и Ив.Попов. Като отиде във Фейнорд без разрешението на Левски Ив.Попов си затвори вратата зад себе си. Коренно различна бе ситуацията с Хичо и Мариян Огнянов ,които бяха поискани от Аякс чрез Ян Диркс , но Сираков и Стоилов отказаха, за мен беше по-добре да ги бяха пуснали да се развиват момчетата в най-добрата школа в света..