Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30
Дано за второто намерят начин да оправят стрийма.
-
- Контакти:
Много прилично играем до момента, като добавим Рамос и Пинто (+новия евентуално) и нещата ще бъдат още по-добри. Прохазка не е за тази позиция, а Силва много ми харесва как борави с топката при това с лице към вратата, не с г*з като Де Карвальо.
От това, което успях да видя, съм много доволен. Дано играем така и през второто полувреме.
Само Левски!
седемнамалко написа:Много прилично играем до момента, като добавим Рамос и Пинто (+новия евентуално) и нещата ще бъдат още по-добри. Прохазка не е за тази позиция, а Силва много ми харесва как борави с топката при това с лице към вратата, не с г*з като Де Карвальо.
Да добавим и Димов който изнаяся горе долу добре топката

- ralka_levskarka
- Контакти:
Много гадно засича, почти нищо не успях да видя
от фейсбук разбрах, че е имало дузпа и Пацо е спасил, браво за което. 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
AN71 написа:седемнамалко написа:Много прилично играем до момента, като добавим Рамос и Пинто (+новия евентуално) и нещата ще бъдат още по-добри. Прохазка не е за тази позиция, а Силва много ми харесва как борави с топката при това с лице към вратата, не с г*з като Де Карвальо.
Може и да не е за тая позиция Прохазка, но от тва , което видях е един от най- добрите. Пелето ме дразни- всеки пас му е назад.
- Син до гроб_
- Контакти:
Parmalat написа:Слабо доста слабо и от двата отбора.Отново забялязвам основната слабост на Левски.Играят в темпото на противника с Пилзен беше много бърз мач,а този е с 2 нива надолу.Трябва Левски да диктува темпото и да натиснат Локомотив Москва.Вижда се че не са нищо особено дори и с Погребняк и Обина на терена.Трябва да се натиснат здраво.Другото е безидейността в атака и безмислените извеждащи пасове,които са обречени.
Павлюченко,не Погребняк. Вторият е в Рединг.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
-
- Контакти:
blue_loudog написа:AN71 написа:седемнамалко написа:Много прилично играем до момента, като добавим Рамос и Пинто (+новия евентуално) и нещата ще бъдат още по-добри. Прохазка не е за тази позиция, а Силва много ми харесва как борави с топката при това с лице към вратата, не с г*з като Де Карвальо.
Може и да не е за тая позиция Прохазка, но от тва , което видях е един от най- добрите. Пелето ме дразни- всеки пас му е назад.
Лично мнение, не го натрапвам, но Прохазка е тромав за там, докато се ориетнтира в ситуациите и охлюва избягал, последният му опит за удар преди минута е потвърждение. Рамос е Човека!

- ralka_levskarka
- Контакти:
Старокин да се разкара! 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Браво на Пламен!