Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Кой ще играе на мястото на Зе?

Мнениеот ЕМИЛ » 16 сеп 2009 21:52

sixtynine написа:Тасевски дефанзивен :shock: ....развалихте още един добър футболист :lol:

Нищо не сме развалили.Ако е добър футболист и като вратар ще се справи.За 1 играч е важно да е на терена.Независимо на кой пост.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 сеп 2009 21:55

Ако имах картотека- мене можеше да пусне. :lol:
Това беше майтап,макар,че изобщо не ми е до такова.Просто в момента имаме толкова некадърни и слабоволеви играчи, че направо се изгуби идентичността на това да си играч на Левски.Тия мишоци мислят само за парички и за нощния живот на София.На Левски са му нужни биткаджии като Драгич(спомняте ли си го),Гонзо, Ники Илиев, Сашо Александров- все мъже с големи сърца и спортна злоба, които от първата до последната минута се бореха за успеха на отбора.За съжаление обаче в момента не виждам такъв като тях, освен Топчо и Петков.Но само те двамата не са достатъчни...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот groti » 16 сеп 2009 22:13

DukeUnv написа:
groti написа:E,в такъв случай и от равен няма да съм много разочарован :lol:

Че то равен си е изключително добър резултат бе.. :lol: Ние ако там направим Х, след това и победата над чорбата ни е в кърпа вързана.. Изображение

Ясно,аз се майтапех. Песимист съм за мача. Не заради играта ни в последно време,а просто заради отбора срещу който играеме. Да беше Спортинг, да имам надежди.Ама тия са лоши...
110 години любов!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 сеп 2009 22:17

Fichango написа:Зе ви е сред най-големите издънки. Еднообразен, праволинеен. Във всяко село има по един такъв, на който му викат "Пелето". Голям удар ще е за Левски, ако не играе.

Абе нека ви накаже пак в Неделя, пук после върви ми ги разправяй тея .... :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 сеп 2009 22:21

groti написа:Ясно,аз се майтапех. Песимист съм за мача. Не заради играта ни в последно време,а просто заради отбора срещу който играеме. Да беше Спортинг, да имам надежди.Ама тия са лоши...

Аз се надявам много на подценяване от тяхна страна към нашия отбор, въпреки, че те са класен отбор и не вярвам да правят глупости като ни подценят и това евентуално да им изиграе лоша шега. Ама аз пък сам оптимист - според мен мача е 1:1 или 0:0.. :)
Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 16 сеп 2009 22:43

Все си мисля,че е все тая-Жо,Ники,Бижутера,баба ми,само да играе с левскарски дух!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
vikpopov
Контакти:

Мнениеот vikpopov » 16 сеп 2009 22:54

който и да играе, всичко под 3-ка ще е успех...

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 16 сеп 2009 23:26

Момчета, вие какво мислите ? Че няма да ни подценят ли ? Хааа - да бе. Да не би те да пишат в сайта ? Няма такова нещо. Щом Стандарт може да бие Арсенал, щом ЦСКА могат да бият Динамо, щом Левски можеше да направи общ резултат 4:2 с Киево тия кои са ? И да - ние имаме около 52 титли/купи, те имат един полу-финал за ШЛ. Нещо наистина голямо, когато Рикелме играеше, преди 3 години.

И да, ще паднем. Според мен 3-ка. Само едно се моля... момчета, бийте отдалеч. Играем срещу грандове, поне срещу тях да се научим на футбол.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Halachew
Контакти:

Мнениеот Halachew » 16 сеп 2009 23:41

Правилно е мнението на ЛЕВСКАРКА.Трябва да бъде запазен Живко.Мачове ще има още много а той ще трябва на отбора.Не сме Барса или Ливърпул за жалост и да имаме равностойни смени.

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 16 сеп 2009 23:46

На кой му пука

Върни се в “Архив”