Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xapdyep
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот xapdyep » 06 фев 2013 10:28

И ти си прав, NTODOROV. Само, че за Янко е виновен Херо, Шейтанов дал съгласието си. Янко също е от тези играчи, които казваш и става все по-такъв с престоя си на резервната скамейкав отбора, точно във възрастта когато трябва да играе. Е, никой няма да гу купи, няма да играе в първенството, защо им е тогава? А, знаеш ли защо въпросния вратар не попадаше дори и в групата на отбора последната половина на първенството. Защото Ник Дашев носел късмет. А, случая в Стара Загора, когато Янко е титуляр и след появата на Колев, отпада от групата знаеш ли го. Това се нарича затриване на талант. И не ме причеслявай към "зелените". Колкото хубави моменти съм имал на ст. Черноморец, толкова съм и имал на ст. Нефтохимик. Просто управлението и това, което стана в Бургас е жалко. Уважавам Благо по начина който се бори. И щом Велин отива в бъдещия шампион на втора полска лига, която е поне на нивото на нашата А група значи, съвсем спокойно можеше да се вземе някое евро в повече, при положението на тима, всеки лев в ценен.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 06 фев 2013 10:39

пич, смешен си в доста отношения, но по принципни въпроси няма да споря с тебе...нямам време

Велин дамянов е в Хробри Глогов, отбор в долната половина на Трета лига-регион Запад - Полша
в 1-ия във втора лига не е одобрен :)))
http://www.chrobry-glogow.pl/news,1903- ... brego.html
и говори по-малко глупости

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 06 фев 2013 10:56

Явно, моята информация за Велин е грешна. Не споря. А, ти си супер елементарен. Както виждаш водя съсвсем нормален разговор и не съм обидил никой. Изразявам мнение. Кажи за кое можеш да спориш с мене и за кое съм супер смешен?

nasko75

Мнениеот nasko75 » 06 фев 2013 10:58

xapdyep написа:Явно, моята информация за Велин е грешна. Не споря. А, ти си супер елементарен. Както виждаш водя съсвсем нормален разговор и не съм обидил никой. Изразявам мнение. Кажи за кое можеш да спориш с мене и за кое съм супер смешен?

чак пък супер елементарен...айде поне елементарен, моля те...бъди милостив
казваш, че не спориш?! вероятно защото видя линка, ако не го беше видял, щеше ли да повярваш на моята честна дума? признай си с ръка на сърцето
но пак е нещо - има други, които и да видят Библията, пак спорят :))))) успешен ден от мене

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 фев 2013 13:21

xapdyep написа:И ти си прав, NTODOROV. Само, че за Янко е виновен Херо, Шейтанов дал съгласието си. Янко също е от тези играчи, които казваш и става все по-такъв с престоя си на резервната скамейкав отбора, точно във възрастта когато трябва да играе. Е, никой няма да гу купи, няма да играе в първенството, защо им е тогава? А, знаеш ли защо въпросния вратар не попадаше дори и в групата на отбора последната половина на първенството. Защото Ник Дашев носел късмет. А, случая в Стара Загора, когато Янко е титуляр и след появата на Колев, отпада от групата знаеш ли го. Това се нарича затриване на талант. И не ме причеслявай към "зелените". Колкото хубави моменти съм имал на ст. Черноморец, толкова съм и имал на ст. Нефтохимик. Просто управлението и това, което стана в Бургас е жалко. Уважавам Благо по начина който се бори. И щом Велин отива в бъдещия шампион на втора полска лига, която е поне на нивото на нашата А група значи, съвсем спокойно можеше да се вземе някое евро в повече, при положението на тима, всеки лев в ценен.

Грешиш, забраната е от Пинко, лично съм говорил. Мога и да ти цитирам какво му е казал, но не е за пред всички.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 фев 2013 13:24

Милен Гамаков и Хюсеин Филипов вече са футболисти на Нефтохимик, след като подписаха договорите си с клуба. Гамаков е от Бургас, до есента играеше в юношите (старша възраст) на Черноморец,

Поредният ни юноша който ни напуска.Да ти имам и политиката на ръковидството... :evil:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 фев 2013 13:54

Parmalat написа:Милен Гамаков и Хюсеин Филипов вече са футболисти на Нефтохимик, след като подписаха договорите си с клуба. Гамаков е от Бургас, до есента играеше в юношите (старша възраст) на Черноморец,

Поредният ни юноша който ни напуска.Да ти имам и политиката на ръковидството... :evil:

Херо е заявил, че Гамаков в момента няма място в състава. Предложил му е да остане до лятото при юношите. Според теб какво е трябвало да направи. Гамаков сам е напуснал отбора.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 06 фев 2013 18:51

k.dimitrov написа:
Parmalat написа:Милен Гамаков и Хюсеин Филипов вече са футболисти на Нефтохимик, след като подписаха договорите си с клуба. Гамаков е от Бургас, до есента играеше в юношите (старша възраст) на Черноморец,

Херо е заявил, че Гамаков в момента няма място в състава. Предложил му е да остане до лятото при юношите. Според теб какво е трябвало да направи. Гамаков сам е напуснал отбора.

За този пост Орачев е 10 класи отгоре, а и Живко Хаджиев, и дани Стаматов не са по-лоши...да не жалим без нужда :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 фев 2013 21:07

Как беше днеска контролата ? Как се представиха новите ?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 фев 2013 21:55

Ivo-Chernomoretz написа:Как беше днеска контролата ? Как се представиха новите ?

След контролата срещнах Чилика. Единственото, което каза бе: "мъка". Тази дума характеризира цялата контрола. Игра на една врата и немощ, и неумение, и малшанс. Юсеф, Башлиев и Трифонов играха сравнително добре, Меди 50/50. Лола днес бе неузнаваем. Ванчо бе един от многото, които уж играха, а играта им не се получи.
Последна промяна от k.dimitrov на 06 фев 2013 22:02, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Черноморец”