Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот TristaNNN » 06 фев 2013 00:15

BadBoy написа:Не зная на кой е грешката, но случая Силва се повтаря.
Трябва зимния трансферен джам да е като в повечето първенства в Европа 01.01 - 31.01 да видиш тогава как всичко ще е наред и навреме в клубовете.

В момента гадаеш. Не може да твърдим че нещо се повтаря, при положение че още не се е случило. Нито сме подписали с нов халф, нито знаем кой би бил той, нито знаем цената и формата му в момента ...нито Господи помилуй.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2013 00:18

Нищо негадая просто вървя след събитията и ги коментирам, нищо повече.
без дори да е обявен кой е, що е, ако искаш може да се обзаложим, че въпросният футболист ще влезе във форма и ще се разчита на него чак след 5-6 кръга, то ест чак април месец?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 фев 2013 00:29

BadBoy написа:Нищо негадая просто вървя след събитията и ги коментирам, нищо повече.
без дори да е обявен кой е, що е, ако искаш може да се обзаложим, че въпросният футболист ще влезе във форма и ще се разчита на него чак след 5-6 кръга, то ест чак април месец?

Отново гадаеш, просто не виждам как може да коментираме нещо което още не се е случило :roll: Явно имаш паранормални способности, знам ли :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2013 00:42

Имам чувство, че не живееш в България и никога не си виждал какво се случва у нас. Въобще не е трудно да предвиди човек какво ще случи и то в 95% от случаите.
Качеството струва пари и този трансферен джам нямахте такива за Кевин Бру, то ест този който сега ще дойде е гледан в последствие е пожарен вариант и струва вероятно двойно по малко, е за 150-200к евро ако си мислиш, че ще вземеш футболист който да пасне като шлифован диамант се случва веднъж на 50 пъти.

Предложих ти бас, няма ядове ти предложи за какво да е?

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 06 фев 2013 01:01

Силва не беше играл сума време, докато играча който чакаме може и да играе редовно в отбора си. ;) Баш гадаене си е тва. Ще поживеем - ще видим.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2013 01:10

Levski4Ever написа:Силва не беше играл сума време, докато играча който чакаме може и да играе редовно в отбора си. ;) Баш гадаене си е тва. Ще поживеем - ще видим.

Е точно тук е разковничето де, редовно играещ футболист се явява основен такъв, та кой ли отбор ще се раздели с основен играч за малко пари и то при "затворен" трансферен прозорец?
Все едно сега Динамо Киев примерно ви предложи 300К евро за Гаджев и вие да го продадете на момента, е няма да стане, но виж ако даде 1 милион ще се замислите.
Ако имахте пари за селекция, то щеше да купите Бру, но явно са доста редуцирани същите.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 06 фев 2013 01:14

И за 200-300к ще се намери основен играч на някой отбор от втора френска или холандска лига. Пък и не забравяй, че на някои играчи им изтичат договорите лятото, и клубовете не са в позиция да се пазарят за повече пари, защото може и без никакви да останат.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2013 01:24

Обикновено тези играчи дето не са лоялни към клуба нищо не става от тях, лично мнение.
Прочетох го на друго място, на Бодуров лятото му изтича договора, но до момента да си чул нещо за проблеми и да го вербуват отбори, поне аз не съм, който си е отговорен, си е отговорен.
Втора френска и холандска не зная, но виж от кипърската май ще са нещата ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 фев 2013 08:58

futbolqga написа:
onegavon написа:
BadBoy написа:Кофти е, че отборите вече са комплектовали съставите и в момента махат излишното, защото едва ли отбор ще се раздели с основен играч просто ей така, това може да стане срещу сериозна сума, но всички знаем, че Левски в момента не е в състояния да вади подобни пари.
На мен друго му прави впечатление, а именно как Тонев с всяко интервю все по-здраво си връзва гащите, като постоянно споделя, че всеки един нов е искан от Илиан, а той няма нищо общо и утре при недей Боже един провал Тонев ще е чист като момина сълза.

Иначе въпросния играч нямало да пътува с него за Кипър, а утре вече ще станело ясно, то ест нищо чудно да играе в кипърското първенство.

Много уместен коментар и точен най- вече.

На Мето искам да напомня, че имаме двама наши бивши юноши които играят в чужбина и то на ниво Иванов и Тонев плюс това са национали.Освен изгонения с псувни от феновете Михайлов май за друг продукт на синята школа не се сещам в момента.Бих добавил от червените юноши под условие и Виданов , който също играе редовно в Полша.

Ти добре му напомняш на Мето, а дали трябва Мето да ти напомня вашия капитан на кой отбор е юноша?Иначе освен Михайлов успешно в чужбина играе и Макриев, който също е наш юноша.Домовчийски не се наложи като титуляр, но игра в доста сериозни клубове.Ели Зизов не знам до колко може да се брои за наш юноша, но също в момента играе в сериозен чуждестранен отбор.В момента също имаме някои млади момчета, които вече са в чужбина и им предстои да се опитат да пробият като Попадийн, Коен и др.

Общото между Макриеви и Бандаловски е ,че сте ги отхвърлили .Те не са играли професионален футбол в Левски, не им е предложен договор. За Макриев смело може да се каже ,че видя свят благодарение на трансфера в Интер направен от ЦСКА.Ставаше въпрос за футболисти които играят в момента в чужбина и то активно.Дововчийски определено не играе отделно е играл преди да дойде в Левски в Раковски и Марица.Така,че и вие имате дял в развитието му ,ама донякъде.
Относно младите момчета още не ги брой.Един такъв вече си го взехте обратно от Ботев Вр понеже не проби в Италия.
Преди няколко години едни младежи Александров,Курдов,Тошев отидоха с фанфари съответно в Дортмунд,Леверкузен и Кьолн, а сега къде са ?

Да се върнем на темата:

За съжаление на Илиан Илиев преговорите с набелязаното от него и Дончо Донев холандско ляво крило пропаднаха вчера, тъй като футболистът отказал категорично да продължи кариерата си в България.

Както вчера написах времето неумолимо тече.Контролите си вървят, а точно в тях трябва да се обиграват новите попълнения/стига да ги има/

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 06 фев 2013 10:29

Теб к'во те вълнува това?

Върни се в “Архив”