Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот onegavon » 05 фев 2013 19:37

BadBoy написа:Кофти е, че отборите вече са комплектовали съставите и в момента махат излишното, защото едва ли отбор ще се раздели с основен играч просто ей така, това може да стане срещу сериозна сума, но всички знаем, че Левски в момента не е в състояния да вади подобни пари.
На мен друго му прави впечатление, а именно как Тонев с всяко интервю все по-здраво си връзва гащите, като постоянно споделя, че всеки един нов е искан от Илиан, а той няма нищо общо и утре при недей Боже един провал Тонев ще е чист като момина сълза.

Иначе въпросния играч нямало да пътува с него за Кипър, а утре вече ще станело ясно, то ест нищо чудно да играе в кипърското първенство.

Много уместен коментар и точен най- вече.

На Мето искам да напомня, че имаме двама наши бивши юноши които играят в чужбина и то на ниво Иванов и Тонев плюс това са национали.Освен изгонения с псувни от феновете Михайлов май за друг продукт на синята школа не се сещам в момента.Бих добавил от червените юноши под условие и Виданов , който също играе редовно в Полша.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 фев 2013 22:20

onegavon написа:
BadBoy написа:Кофти е, че отборите вече са комплектовали съставите и в момента махат излишното, защото едва ли отбор ще се раздели с основен играч просто ей така, това може да стане срещу сериозна сума, но всички знаем, че Левски в момента не е в състояния да вади подобни пари.
На мен друго му прави впечатление, а именно как Тонев с всяко интервю все по-здраво си връзва гащите, като постоянно споделя, че всеки един нов е искан от Илиан, а той няма нищо общо и утре при недей Боже един провал Тонев ще е чист като момина сълза.

Иначе въпросния играч нямало да пътува с него за Кипър, а утре вече ще станело ясно, то ест нищо чудно да играе в кипърското първенство.

Много уместен коментар и точен най- вече.

На Мето искам да напомня, че имаме двама наши бивши юноши които играят в чужбина и то на ниво Иванов и Тонев плюс това са национали.Освен изгонения с псувни от феновете Михайлов май за друг продукт на синята школа не се сещам в момента.Бих добавил от червените юноши под условие и Виданов , който също играе редовно в Полша.

Ти добре му напомняш на Мето, а дали трябва Мето да ти напомня вашия капитан на кой отбор е юноша?Иначе освен Михайлов успешно в чужбина играе и Макриев, който също е наш юноша.Домовчийски не се наложи като титуляр, но игра в доста сериозни клубове.Ели Зизов не знам до колко може да се брои за наш юноша, но също в момента играе в сериозен чуждестранен отбор.В момента също имаме някои млади момчета, които вече са в чужбина и им предстои да се опитат да пробият като Попадийн, Коен и др.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2013 22:36

Добре де, не е ли най-нормалното нещо треньорът да има последната дума дали някой играч става или не? Виждам че тъничко успяваш да се нагаждаш по мненията на голяма част от колегите и някак ловко яхваш вълната на доволството/недоволството, но забравяш че Тонев пробва да въведе някои нормални средноевропейски порядки в Левски. А Именно-треньорът посочва играч в рамките на допустимия бюджет, директорът пазари и купува. Това е, така се прави навсякъде в белите държави, а тия конспирацийки за връвта из гащите как да ти кажа ... от любезност ще ги наречем "несериозни".
Теорията ти за окомплектовката също не важи, просто защото в момента не се знае дали/или, кои/кой, и т.н. Предлагам да отчетем и факта, че Левски тепърва почва контроли с цел тактика, оптимален състав, титуляри, резерви, бекове, мажоретки...сега му е времето! Пък като дойде следващият ще бистрим окомплектовките наши, както и тези на бившите му работодатели.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2013 22:48

TristaNNN написа:Добре де, не е ли най-нормалното нещо треньорът да има последната дума дали някой играч става или не?

Само, че това от началото на годината го казва във всяко едно интервю, защо ли и нужно ли е?
Като погледнеш в интернет обвиненията са насочени масово към Тоньо, Доньо и Илиан, след като Тонев няма нищо общо със селекцията, защо го обвинявате за същата?

По втората част на мнението ти ще споделя, че у нас винаги всичко се прави на парче за това и ядем след това дебелия.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 фев 2013 23:04

Нещата леко ми напомнят ситуацията с Жоао . Дългоочакван халф , който трябва да е звезда идва ненавреме и не може да разкрие потенциала си . Дано за 20 дни успее малко да се сработи с отбора . Лошото е , че няма избистрена двойка централни защитници .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 05 фев 2013 23:12

Кировец написа:
metodito написа:Къде ви е школата? Треньори произвели ли сте? Имате ли своя Мъри? Своя Цанко Цветанов? Своя Ясен Петров. ЦСКА воден ли е от имена като Муслин, Грозни, Петрович? Няма и да бъде!
Просто ние сме друга бира вече. Спрете да се сравнявате с нас. Ораторствайте си за титаничните глупаци и следващия път като дойде един Митал/Лупи/ТИТАН пак почвайте да се тупате в гърдите...
Батков е тъпак, но никой не го защитава от сините, така както тук съм гледал да се защитават титануфрените и Лупи от червени фенове.

:lol: Вие имате ли своя Никодимов, своя Димитър Пенев, своя Стойчо Младенов, своя Йешич? Какво сте произвели бе? Цанко Цветанов - буууухахахахахаххах :lol: Ясен Петров - я се прегледай бе..... Всъщност защо си изпуснал мега треньора - човека оркестър Гонзо? В това естество наистина не можем да ви стигнем!!! :lol: :lol: :lol: Бууухахахахахахах Ако не беше гърба на Сираков и връзките на Батков Мъри щеше да гледа ШЛ през крив макарон. А относно бирата, която сте - още не сте Стела, а сте едно обикновено Подуенско пиво, което всеки може да консумира както и когато си поиска. :lol:

Няма да споря кой какво си има...
Ама само като ти гледам КИРОВЕЦА, направо съм разбит!
Какъв кировец бе, братко...
Ако така си избирал и отбора, здраве му кажи!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2013 23:15

BadBoy написа:
TristaNNN написа:Добре де, не е ли най-нормалното нещо треньорът да има последната дума дали някой играч става или не?

Само, че това от началото на годината го казва във всяко едно интервю, защо ли и нужно ли е?
Като погледнеш в интернет обвиненията са насочени масово към Тоньо, Доньо и Илиан, след като Тонев няма нищо общо със селекцията, защо го обвинявате за същата?

По втората част на мнението ти ще споделя, че у нас винаги всичко се прави на парче за това и ядем след това дебелия.

Виж сега, няма как да ти отговоря от името на всички. В крайна сметка не е коректно да коментираме чужди мнения, а и аз си имам мои такива, някои от тях далеч не се сливат с масовите. Да ти кажа честно ми е все тая кой кого плюе, тъжното е че мнозинството хлапаци не оТценяват важните неща, а именно: финансова стабилност на клуба, липса на сериозни вътрешноведомствени скандали, наченки на нов стадион, добро име в Европа и куп други неща които един разумен човек нарича приоритети и основи за разлизация на всякакви бъдещи планове и контакти.
По втората част от мнението ми ще добавя, че ми писна да чета и слушам мрънкане и пищене. Това дори не е критика, да не говорим за каквито и да е наченки на градивност в критиката. Лично за себе си вярвам в едно по-добро бъдеще на Левски и не съм съгласен с плюнките по селекцията дотук, особено когато те са отправени от лица които дори не са виждали новите попълнения на живо. Правели се нещата в България на парче, ами добре де ... накъде отиваме с това мислене, да лягаме и да мрем тогава?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2013 23:22

TristaNNN написа:Правели се нещата в България на парче, ами добре де ... накъде отиваме с това мислене, да лягаме и да мрем тогава?

не е страшно да се назовават нещата с точните думи, в повечето случай боли, но по-добре на време, отколкото късно, пък и ние си водим дискусия в нета, която едва ли някой взема под внимание и т.н.

Имаше една поговорка, само глупак повтаря една и съща грешка два пъти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2013 23:29

BadBoy написа:
TristaNNN написа:Правели се нещата в България на парче, ами добре де ... накъде отиваме с това мислене, да лягаме и да мрем тогава?

не е страшно да се назовават нещата с точните думи, в повечето случай боли, но по-добре на време, отколкото късно, пък и ние си водим дискусия в нета, която едва ли някой взема под внимание и т.н.

Имаше една поговорка, само глупак повтаря една и съща грешка два пъти.

Опасявам се че се отклонихме от темата, но ако с последното изречение визираш синьото ръководство, то се боя че не си прав. Ако не друго, Тонев не повтаря грешките тип "Марсиньо" :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2013 23:59

Не зная на кой е грешката, но случая Силва се повтаря.
Трябва зимния трансферен джам да е като в повечето първенства в Европа 01.01 - 31.01 да видиш тогава как всичко ще е наред и навреме в клубовете.

Върни се в “Архив”