Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2013 17:16

Каядо категорично отпада, това каза Иво Тонев преди минути за Спортно шоу Гонг
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 фев 2013 17:33

никой не е отпаднал колега,Тонев веднъж финтира защо да не финтира пак иначе чакаме утре вечер.
Каза че идва полузащитник,значи не е Домо.
Аз залагам на португалец.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Ghost Rider
Контакти:

Мнениеот Ghost Rider » 05 фев 2013 17:35

Пичове, да ви спра мъките-аз съм звездата, която Левски чакат! :) :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 фев 2013 17:36

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че най-вероятно до утре вечер „сините“ ще привлекат нов футболист, който не е от А група.

„Най-вероятно до утре вечер трябва да приключим преговорите с един футболист и не става въпрос за играч от България“, коментира Тонев.

„В нито един момент през този трансферен прозорец името на Каядо не е стояло пред нас. Такива спекулации не са приятни“, добави изпълнителният директор на Левски.

„Всички футболисти, които са привлечени в Левски са желани от Илиан Илиев.“

„ Доуточняваме в момента как ще се случат нещата с неговия отбор. Този футболист не е свободен агент. Става въпрос за полузащитник. Той със сигурност няма да пътува с мен за Кипър“, продължи Тонев.

„Не мога да кажа дали с привличането на този играч селекцията ще приключи.“

„Работим по документацията на стадиона. Сега трябва по възможно най-бързия начин да бъдат извозени всички отпадъци. До 45 дни всички отпадъци би трябвало да бъдат извозени. Имаме да наваксваме около 18 дни, но се надявам, че ще успеем да изпълним поставената задача и стадионът да бъде готов до 24 май 2014 година“, каза още изпълнителният директор на Левски.

„ Подготвяме още една добра промяна на стадиона. промяна във вида на стадиона. Искам да завърша това, с което съм се захванал. Надявам се тези неща да се случват навсякъде и да има по-малко злонамерени хора. Няма да кажа кого визирам.“

„Утре пътувам за Кипър и ще пристигна за мача с Локомотив Москва. Надявам се преговорите за този футболист да приключат до утре вечер“, каза още Иво Тонев.

малии а сега кой ли идва и дали ще е последния този.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 фев 2013 17:37

Пичове, да ви спра мъките-аз съм звездата, която Левски чакат! дооообрееее райдъре ЗВЕЗДО БАЛКАНСКА :) :) :) :) :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 05 фев 2013 18:26

Кой знае пак каква перла ще докарат утре...пази боже

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 фев 2013 18:31

south_division написа:Кой знае пак каква перла ще докарат утре...пази боже

"Сливенска перла" :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2013 18:32

Кофти е, че отборите вече са комплектовали съставите и в момента махат излишното, защото едва ли отбор ще се раздели с основен играч просто ей така, това може да стане срещу сериозна сума, но всички знаем, че Левски в момента не е в състояния да вади подобни пари.
На мен друго му прави впечатление, а именно как Тонев с всяко интервю все по-здраво си връзва гащите, като постоянно споделя, че всеки един нов е искан от Илиан, а той няма нищо общо и утре при недей Боже един провал Тонев ще е чист като момина сълза.

Иначе въпросния играч нямало да пътува с него за Кипър, а утре вече ще станело ясно, то ест нищо чудно да играе в кипърското първенство.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 05 фев 2013 19:06

Не знам какво сте недоволни от Тонев ...

1-во - Назначи Илиан Илиев.Даде му пълно спокойствие да работи и пое отговорност за всичко ставащо в отбора.

2-ро - Той е единствения човек,който не е Левскар и който се опитва да помогне на отбора.Почна да строи тренировачни игрища и направи доста по-добри условията в школата.

3-то - Направи скаутско звено което обикаля Европа и търси играчи за Илиев (друг е въпроса какви,ще са тези играчи).

4-то - Обеща,че Левски,ще има нов стадион който ще отговаря на всички изисквания на Уефа.Вече виждаме,че започна да действа и по това.

Не знам какво искате още да направи,но за тази година той направи доста неща за отбора от колкото някои за 3 години .. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 05 фев 2013 19:10

Stanislav_Ivanov написа:Не знам какво сте недоволни от Тонев ...

1-во - Назначи Илиан Илиев.Даде му пълно спокойствие да работи и пое отговорност за всичко ставащо в отбора.

2-ро - Той е единствения човек,който не е Левскар и който се опитва да помогне на отбора.Почна да строи тренировачни игрища и направи доста по-добри условията в школата.

3-то - Направи скаутско звено което обикаля Европа и търси играчи за Илиев (друг е въпроса какви,ще са тези играчи).

4-то - Обеща,че Левски,ще има нов стадион който ще отговаря на всички изисквания на Уефа.Вече виждаме,че започна да действа и по това.

Не знам какво искате още да направи,но за тази година той направи доста неща за отбора от колкото някои за 3 години .. :)

Абсолютно, съм съгласен! Дори, само подобренията по базата (не само строежа на стадиона) ,са достатъчни за да получи дълъг кредит на доверие! ;)

Върни се в “Архив”