Байерн спечели битката за Левандовски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Байерн спечели битката за Левандовски?

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2013 11:56

Гонг:
"Немският гранд Байерн Мюнхен изглежда е спечелил надпреварата за подписа на нападателя на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски. Според слуховете 24-годишният играч ще премине при баварците.

Левандовски има договор с шампиона на Германия, който е с продължителност до лятото на 2014 година. Тимът обаче е решил, че може да се раздели с играча срещу 18 милиона паунда, пише Daily Star.

Нападателят вкара впечатляващите 58 гола в 119 мача, откакто се присъедини към тима на Юрген Клоп през 2010 година. Заради тази своята добра форма футболистът бе пожелан още от Манчестър Юнайтед и Ювентус.

Изглежда от Байерн Мюнхен са действали бързо, с оглед на желанията на новия старши треньор Хосеп Гуардиола, който ще встъпи в длъжност след края на сезона."

Възникват няколко въпроса:
1. Партенка ли е?
2. Има ли нужда Байерн от такъв тип нападател?
3. Ако се стигне до трансфер, как това ще промени облика на атаката?
4. Каква ще ролята на Гомес?
5. Дали не става въпрос за сделка в комплект с някой измежду Гьотце или Ройс?

очаквам становища по темата и моля без спам!

ПП: Личното ми мнение - Левандовски се вписва перфектно в стила на Борусия. Отборът му играе един от най-зрелищните мачове вече 3-та година. Рискът да се "загуби в превода" е много голям. Аз лично предпочитам Гуардиола да се изправи срещу силна, а не обезкървена Борусия догодина.
Последна промяна от Red_Neck на 05 фев 2013 13:09, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Re: Байерн спечели битката за Левандовски?

Мнениеот AlexandrePato » 05 фев 2013 13:04

Левандовски напуска Борусия на 100%,а същото мисля че ще стане и с Марио Гомез през лятото,дали няма да разменят местата си в двата отбора

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 фев 2013 13:06

Дано!! Моля ви вземете го тоя нещастник!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2013 13:22

Прегледах transfermarket.de и според тях вероятността този слух да е верен е 26%.
Погледнах и друга интересна статистика:
Купен е от Лех Познан за 4,5 млн евро през 2010.
Цената му в момента се оценява на 28 млн. евро а Левандовски е на 24 години.
Шансът Борусия да "кешира" е много голям, но на мен като футболен фен ми се иска да остане.
Миналата година се разделиха с Кагава (беше купен за окол 300 хил евро и продаден за 16 млн), но с парите от него взеха Ройс (мисля за около 17 млн) и това е определено надграждане! Сега ако се разделят с Левандовски ще е интересно какво ще си позволят за тези около 30 млн.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 фев 2013 14:46

Аз съм сигурен че Дортмунд могат да си намерят заместник на Левандовски, даже може и да е
по-добър от поляка.

Потребителски аватар
baumax
Контакти:

Мнениеот baumax » 05 фев 2013 15:08

Daily star? Я пак? :lol: По тая логика преди месец-два в Дейли Мейл и Скай излезе информация че Юнайтед е договорил Левандовски за лятото.
Но реално нито трансфера му в Юнайтед е сигурен,нито пък в Байерн и Юве.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/9b040eb97ecef774c8826ca4d1a06400/tumblr_mhm1n2dspw1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://thepeoplesperson.com/wp-content/uploads/2013/01/robin-van-persie-manchester-united-liverpool-goal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dimitar111
Контакти:

Мнениеот Dimitar111 » 05 фев 2013 16:02

Усещам че догодина Байерн с Гуардиола ще са фактор и то най-големия !!!
Фирмата е доказан експерт в услугата отпушване на канали , както и във всичко свързано с вик услуги.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 фев 2013 16:31

Ако това е истина, новината е добра. Левандовски е играч от световна класа и затова неговото място е в Бундеслигата, обаче аз не мога да проумея толкова ли са малоумни Дортмунд да не направят всичко възможно да го задържат, при положение че им е основна фигура.
На въпроса на автора имаме ли нужда от него считам, че ако заиграем примерно с двама нападатели ще имаме нужда минимум от трима равностойни заместници, ако не - най-вероятно Гомез или Манджукич ще бъде продаден или ще стане размяна. Второто не съм убеден че е много добра идея, но ако примерно Гомез не може да се примири със статут на резерва нищо чудно да е разговарял с ръководството, че иска да напусне. Колкото до Гьотце и Ройс, винаги са добре дошли на Алианц арена, но все пак мисля че е малко вероятно това да се случи.
Относно дали е партенка: много пъти съм критикувал гонгаджиите за статиите с въпросителна накрая, но четейки я си мисля че вероятността да е истина е около 60%.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 фев 2013 17:31

Супер!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 фев 2013 06:36

baumax написа:Daily star? Я пак? :lol: По тая логика преди месец-два в Дейли Мейл и Скай излезе информация че Юнайтед е договорил Левандовски за лятото.
Но реално нито трансфера му в Юнайтед е сигурен,нито пък в Байерн и Юве.

Според същият вестник Жосеп Гуардиола беше сигурен за... Челси :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”