Интер - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- levskarinvt
- Контакти:
Re: Интер - Барселона
Иска ми се много Барса да бие,но няма да е никак лесно.Това са 2-та най-силни Европейски клубни отбора в момента,но ми се струва,че няма да стане чак такъв спектакъл.И двата отбора ще играят предпазливо и ще се дебнат.
-
- Контакти:
Барса ще победи с лекота.Този мач само на хартия изглежда дерби.
Интер - Барселона 2-0
Интер - Барселона - 1:0
Излизаме срещу най-силния отбор за миналия сезон.В този мач обаче всичко може да се случи.Новия Интер на моменти показва плашещо висока класа.Едно е ясно чака ни супер мач.Резултата едва ли ще е фатален за някой от двата отбора.FORZA INTER.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Мисля, че ще победим с гол разлика, но едва ли ще стане хубав мач. Дано да не съм прав за второто! VISCA EL BARCA!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Така първо да кажа за прогнозата , естествено надявам се на победа на Барса , без значение резултат и голмайстори. А относно това дали ще се получи зрелищен мач - мнението ми е ,че двата отбора ще играят на тактическо надлъгване и няма да има кой знае колко попадения и интересни ситуации . Прогнозата ми е продиктувана от това,че Интер са италиански отбор и са водени от Мауриньо , а Барса все още не е във формата от миналия сезон. Е дано Барса победи макар,че мачтът ще бъде изклиючително труден за спечелване.
Формата е временна , класата е вечна !!!
boji_levski написа:Барса ще победи с лекота.Този мач само на хартия изглежда дерби.
Това е мач от типа или ще стане голиада или мн скучен мач със нулево равенстово или минимална победа за единия тим. Същото е и за другия мач в групата. И все пак виждам Х на мача между италианците и испанците и победа за Рубин.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.