Мнениеот Гочето1913 » 04 фев 2013 21:15
Вървим много назад - продахме Жоро Илиев - душата на отбора! Нямаме негови заместници в средата на терена , а с Жоро отборът ни отслабва значително! Ето една Монтана ни правят за смях - взеха играчи , които щяха да ни вършат работа - Даниел Младенов , Брахими , Илиян Илиев , Владислав Златинов - изграчи БЕЗ ПАРИ!Локо Сф взеха Еривертон и Бибишков! Берое взе Борислав Стойчев , ами един Макенджиев е страхотен вратар млад и амбициозен! Ама това ръководтво няма грам мозък от футбол , може даже да не знаят имената им! Е сега с 250 000 евро - да бяхме взели Варела от Ботев Враца , Петър Стоянов , Еривертон - играчи които донякъде ще заместят Жоро и ще запълнят дупката оставена в средата на терена! Отдясно имаме само Капитанов , който от година върви само назад в развитието си! Ето един Даниел Младенов и Брахими щяха да ни свършат страхотна работа! Отляво Райков добре , Тодор Колев зле , и той е много назад в развитието си напоследък! В защита имаме от ляво Комел и Детелин -горе долу , средата на защитата само Александър Александров и Росен Колев - вземи един Михов и Борислав Стойчев да се конкурират , защото я някой получи контузия или червен картон какво правим? Ако Сталев или Радев играят един мач в това критично положение ще са притеснени! Отдясно на защитата Сашо Александров и Живко Атанасов -зле по-добре да вземем един Стефан Станчев той е по-бек от Живко , а Сашо е наказан и повечето мачове му са за черврн картон! Вратари - Георги Китанов добре , Емил Михайлов зле - този беше резерва на Галев и по средата на полусезона го гонят , беше пазил на Академик София , за мен не е качествен вратар, по-добре да бяхме взели Благой Макенджиев! Зад нападателя един Божилов , който е в слаба форма и Бекир Расим който е неопитен!В нападение имаме Миро Манолов , на който формата също му е паднала и Атанас Илиев , който на този етап не е готов за първият отбор! Една Монтана направи по-добра селкция от нас , Ботев Враца също са напред , Етър и те взеха бая футболисти отвсякъде не знам просто , но закакво отиват играчитре ни в Турция след като сме с 16 здрави полеви футболиста без юношите, в Турция се ходи , когато имаш поне 22 полеви играча без да броим юношите! То хубаво да се налагат юноши , обаче това да е , когато покрай него има добри футболисти и да се обиграва! Аз не виждам освен Китанов кои други юноши от нашите стават за първият отбор! Притеснявам се , че отборът върви стремглаво надолу, щом една Монтана взема исканият от нас Дани Младенов , а остава по- малко от месец от първият ни официален мач от А група в Разград! Последните новини около отбора ме притесняват сериозно , защот без Жоро Илиев и без негови заместни се притеснявам , че вървим стремглаво на долу, защото Жоро беше душата на отбора , човека лидер, който бе за пример на терена! Сега трябва да се действа - ВЕДНАГА ЗАМЕСТНИЦИ НА ЖОРО ИЛИЕВ ИНАЧЕ ЩЕ ВЪРВИМ САМО НАДОЛУ!Разликата между Черно море с Жоро Илиев и без Жоро е много голяма!
Дано все пак не съм прав и бъда приятно изненадан пролетта!
В заключение - САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!