Щях да кажа,че аз информация "от горе " нямам,ама знам,че Димов се плаща на части. И ако вече са платили 150 хиляди е повече от добре.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Гледам Дидо ме е изпреварил.
Щях да кажа,че аз информация "от горе " нямам,ама знам,че Димов се плаща на части. И ако вече са платили 150 хиляди е повече от добре.
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Баси!!! Наш Миро пак смени аватара![]()
[offtopic]Миро, на какво си тая вечер?![/offtopic]
Аз помислих че ще се зарадвате ... нали докато бях с тоя аватар миналата година , отбора мачкаше .![]()
[offtopic]На чай[/offtopic]
petkan написа:subzero написа:Гледам Дидо ме е изпреварил.
100 хил. мисля спомена. Даже не е 150 хил.
subzero написа:petkan написа:subzero написа:Гледам Дидо ме е изпреварил.
Миро каза 150.
Искам си Акаунта написа:subzero написа:petkan написа:subzero написа:Гледам Дидо ме е изпреварил.
Миро каза 150.
Да 150 000 - платени . Повече няма да има . Евентуално ако го продадат - % от трансфера . Разликата до 300 000 е Башлиев .
Меди пристига в Черноморец
Французинът ще бъде тестван в две контроли
Нов французин пристига в Черноморец. Противно на очакванията за разпадане на отбора и страхотната финансова криза бургазлии тестват куп нови футболисти от началото на зимната подготовка. 22-годишният халф Меди Курион ще изкара проби в продължение на около седмица. Той ще вземе участие в двете контроли на “акулите” срещу Несебър утре и срещу Берое в събота. Нови договори за по 3 години подписаха Венелин Филипов и Крум Стоянов.
Нови тригодишни договори с клуба подписаха Венелин Филипов и Крум Стоянов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта