Часовникът неумолимо тиктака и краят на трансферният прозорец в България наближава. Началото на първенството също, който напазарувал ,напазарувал.Започнаха вторите лагери на които се избистрят съставите и схемите на игра.Всеки новодошъл ще има трудната задача да напасне на новата схема за подготовка и отборна игра.
С две думи даже и да привлечете някой трудничко ще ви свърши работа, поне първите три-четири кръга, а те са доста труднички за взимане.
Все пак както каза Хонда по- добре да се хвърлят парите за инфраструктура, а не за футболисти.Само,че след четири години да не се окаже /както мнозина предупреждават/ да няма кой да стъпи на новия стадион поради липса на успехи.Нещо подобно се очертава в Бургас хубав стадион ,обаче клуба си отива.
Човек, ти "Левски" най-добре не го мисли. Кой щял да ходи, кой нямало. "Левски" е лицето на българския клубен футбол днес. Най-нормално е лицето на футбола ни да има подходящ дом, а то откъдето е текло пак ще тече. Ей голяма завист, голямо нещо! Лично аз докато не го видя, не вярвам, но през 2018-та, нито Тонев ще е в клуба, нито Илиев, нито Старокин, пък кой знае, може и БАткав да го няма. Докато вие най-вероятно ще сте с Титан, треньор ще ви е Стойчо Директивата, а звездите - таланти от село Ключ и разни такива. За 20 години ние вървяхме нагоре почти през цялото време. А беше ли останал Мъри, жлъчката ви щеше да се пукне, защото щяхме да сме играли три пъти в ШЛ. Продължаваме да произвеждаме таланти - Лудогорец, ЦСКА, Черно море, Литекс и кой ли още не ползва сини юноши и то са титуляри - юноши. Наш продукт. И няма син юноша да попита като ваша "легенда": "Какво ми е дал на мен този клуб?!".
Къде ви е школата? Треньори произвели ли сте? Имате ли своя Мъри? Своя Цанко Цветанов? Своя Ясен Петров. ЦСКА воден ли е от имена като Муслин, Грозни, Петрович? Няма и да бъде!
Просто ние сме друга бира вече. Спрете да се сравнявате с нас. Ораторствайте си за титаничните глупаци и следващия път като дойде един Митал/Лупи/ТИТАН пак почвайте да се тупате в гърдите...
Батков е тъпак, но никой не го защитава от сините, така както тук съм гледал да се защитават титануфрените и Лупи от червени фенове.