Токов удър прекъсна СУПЕРБОУЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Токов удър прекъсна СУПЕРБОУЛ

Мнениеот kambata » 04 фев 2013 20:45

Е това вече е един много тъп спорт.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 фев 2013 20:53

kambata написа:Е това вече е един много тъп спорт.

И защо е тъп спорт? Знаеш ли правилата?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 фев 2013 21:08

Alexx написа:
kambata написа:Е това вече е един много тъп спорт.

И защо е тъп спорт? Знаеш ли правилата?

Американците така викат и за европейския футбол (за тях soccer)).... Как може 90 минути да играят и накрая 0:0 :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 фев 2013 21:15

въйййййййй
серьозно ли ла ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 фев 2013 21:19

Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 04 фев 2013 21:28

tiamat написа:Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.

Не знам дали букмейкърите или просто самите организатори... Както каза някой горе- американците мразят да няма интрига, а мачът все си беше заминал. Той още на полувремето изглеждаше приключил, представям си ако бяха набутали още един тъчдаун или 1-2 фийлд гола. Цялата тая реклама и щуротия приключва преди да е минало и половината време. Иначе като спорт на мен ми допада. Даже доста. Много по-сложен е от колкото масата смята и много бъркат тези, които го подценяват. Сигурен съм, че ако беше в по-човешко за нас време и се предаваше безплатно по телевизията щеше да има много повече почитатели.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 04 фев 2013 22:05

McLovin написа:
tiamat написа:Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.

Не знам дали букмейкърите или просто самите организатори... Както каза някой горе- американците мразят да няма интрига, а мачът все си беше заминал. Той още на полувремето изглеждаше приключил, представям си ако бяха набутали още един тъчдаун или 1-2 фийлд гола. Цялата тая реклама и щуротия приключва преди да е минало и половината време. Иначе като спорт на мен ми допада. Даже доста. Много по-сложен е от колкото масата смята и много бъркат тези, които го подценяват. Сигурен съм, че ако беше в по-човешко за нас време и се предаваше безплатно по телевизията щеше да има много повече почитатели.

Същото важи и за бейзбола. :)

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 04 фев 2013 22:27

Ма с тоя токов удЪр колко зрители изтърваха, включително и мен :)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 фев 2013 23:03

Американският футбол е много готино спортче междуградското! Същото се отнася и за двата вида ръгби и австралийският футбол! Доста готини игри са това!

Но крикета и бейзбола са най-абсурдните спортове на света! И ако някой каже, че не знам правилата и затова са ми страни ще му кажа, че ги знам и на двата спорта правилата и пак са мега МАЛОУМНИ СПОРТОВЕ ЗА МЕН!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 04 фев 2013 23:17

Какво е това удЪр . :) :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Върни се в “Други спортове”