Токов удър прекъсна СУПЕРБОУЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Токов удър прекъсна СУПЕРБОУЛ
Е това вече е един много тъп спорт.
kambata написа:Е това вече е един много тъп спорт.
И защо е тъп спорт? Знаеш ли правилата?
Alexx написа:kambata написа:Е това вече е един много тъп спорт.
И защо е тъп спорт? Знаеш ли правилата?
Американците така викат и за европейския футбол (за тях soccer)).... Как може 90 минути да играят и накрая 0:0

- Bartolomej
- Контакти:
въйййййййй
серьозно ли ла ?
серьозно ли ла ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.
tiamat написа:Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.
Не знам дали букмейкърите или просто самите организатори... Както каза някой горе- американците мразят да няма интрига, а мачът все си беше заминал. Той още на полувремето изглеждаше приключил, представям си ако бяха набутали още един тъчдаун или 1-2 фийлд гола. Цялата тая реклама и щуротия приключва преди да е минало и половината време. Иначе като спорт на мен ми допада. Даже доста. Много по-сложен е от колкото масата смята и много бъркат тези, които го подценяват. Сигурен съм, че ако беше в по-човешко за нас време и се предаваше безплатно по телевизията щеше да има много повече почитатели.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:tiamat написа:Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.
Не знам дали букмейкърите или просто самите организатори... Както каза някой горе- американците мразят да няма интрига, а мачът все си беше заминал. Той още на полувремето изглеждаше приключил, представям си ако бяха набутали още един тъчдаун или 1-2 фийлд гола. Цялата тая реклама и щуротия приключва преди да е минало и половината време. Иначе като спорт на мен ми допада. Даже доста. Много по-сложен е от колкото масата смята и много бъркат тези, които го подценяват. Сигурен съм, че ако беше в по-човешко за нас време и се предаваше безплатно по телевизията щеше да има много повече почитатели.
Същото важи и за бейзбола.

- Lubaka1892
- Контакти:
tiamat написа:Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.
Ма с тоя токов удЪр колко зрители изтърваха, включително и мен

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Американският футбол е много готино спортче междуградското! Същото се отнася и за двата вида ръгби и австралийският футбол! Доста готини игри са това!
Но крикета и бейзбола са най-абсурдните спортове на света! И ако някой каже, че не знам правилата и затова са ми страни ще му кажа, че ги знам и на двата спорта правилата и пак са мега МАЛОУМНИ СПОРТОВЕ ЗА МЕН!
Но крикета и бейзбола са най-абсурдните спортове на света! И ако някой каже, че не знам правилата и затова са ми страни ще му кажа, че ги знам и на двата спорта правилата и пак са мега МАЛОУМНИ СПОРТОВЕ ЗА МЕН!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Какво е това удЪр .

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети