Аз лично не одобрявам!!!!!!
Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Стадион "Георги Аспарухов" вече ще се казва "Газпром Арена"
Някъде бях чел че името на стадиона ще бъде сменено какво мислите вие? по въпроса
Re: Стадион "Георги Аспарухов" вече ще се казва "Газпром Арена"
Пускай такива теми,с такова заглавие само когато си сигурен за информацията и имаш източник. 
Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
PFC Litex написа:Колко по-бързо от май 2014 година да стане
Ясно ми е, но нали знаеш, че като чакаш нещо с нетърпение и времето все едно се забавя...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Дори да е истина, няма лошо! Който, плаща, той поръчва музиката! Доста големи отбори смениха имената на стадионите си за пари, и ние ще го преживеем! 
- ultralevski
- Контакти:
Имаше някакво предложение стадионът да се казва "Газпром Арена", а спортният комплекс да се казва "Георги Аспарухов". Всеки случай съм на мнение, че "Георги Аспарухов", трябва да остане като име.
Значи аз съм фен на Цска , но това няма значение като цяло.. Обичам българските отбори и се радвам като всеки прави нещо , но съм твърдо ПРОТИВ да се смени името на стадиона на Левски... Не ме разбирайте погрешно , но име като " Георги Аспарухов " е символ не само за футболен клуб Левски , но и за цяла България... В този смисъл на нещата , най-малкото което този човек заслужава е поне един стадион , една улица да се казва с неговото име... Името на този стадион стои от толкова години и не е редно да се сменя за колкото и пари да е... Това е символ който трябва да остане 
All I Think About Is You
- levskar forever
- Контакти:
kireto2 написа:Дори да е истина, няма лошо! Който, плаща, той поръчва музиката! Доста големи отбори смениха имената на стадионите си за пари, и ние ще го преживеем!
И аз това щях да пиша.Не виждам нищо лошо,дори наскоро четох,че и митичният "Уембли" искали да му сменят името.Важно е отбора да върви напред и нагоре.Само Левски але але але!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
denitko1 написа:Някъде бях чел че името на стадиона ще бъде сменено какво мислите вие? по въпроса
Едно подписче няма подписано, една буквичка няма написана с Газпром, една стотинчица не са дали още, но вече и името на стадиона сменихте. Абсолютно нищо официално няма. Не се самозалъгвайте и самонавивайте!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- david_villa
- Контакти:
Не съм левскар, но е справедливо, ако те са ви спонсор. Който плаща - той поръчва музиката. Нямам нищо против и "Армията" да си смени името, ако се намери някой да я обнови най-малкото... По-добре в 4-5 града в България да има стадиони с нови имена, но да ги има...