onegavon написа:АЕЛ (Лимасол) надцака Левски за халф от Кот Д'Ивоар
Списъкът с набелязани от Левски играчи започва да се смалява с всеки изминал ден. След Кевин Бру от него отпада и Гаосу Фофана. Африканецът е подписал предварителен договор от лятото с АЕЛ (Лимасол). Шампионите на Кипър са му предложили най-добра оферта.
"Сините" си бяха заплюли Фофана при първия си престой в Кипър. Те обаче не са се отказали да преследват останалите набелязани от острова на Афродита. За целта помощник-треньорът Николай Митов остана там, за да следи изявите им по време на мачовете през уикенда. Освен това асистентът разузна вчера и Ботев (Пловдив).
Няма развитие и около евентуалната сделка с Берое за Каядо. Тимът от Стара Загора се е запънал и твърдо иска 400 000 евро за звездата си.
Пускам ви това не за да се заяждам, а провокиран от пренебрежителното ви отношение към Делев, че не ставал за Левски.
Понеже сте големи махнаджии и с големи пари сте на това дередже със селекцията.Тази новина е показателна за" перфектната работа" на скаутското ви звено и за управленската немощ на шефа на Спортния тотализатор по съвместителство ръководител и на ПФК Левски.
Слушайте бате си Наско той ги разкри пет приказки сегашните ви началници. Само една истина не посмя да каже,че парите и при вас са кът.
Не знам доколко парите са кът(всъщност може би знам

), само ще ти напомня ,че преди има -няма 24 часа беше взривен скетор А на стадиона ни и започна най-големия инвестиционен проект започван някога у нас. само взривяването сртува около 1 млн , това лично на мен не ми прилича на недоимък

. само с парите от взривяването можехме да си осигурим 2 много качествени попълнения и на практика да предопределим борбата за титлата. Но много по-важен проект е стадиона и само малоумен може да мисли обратното. Преди около 15 години в Германия се водиха доста спорове защо немските отбори започнаха да строят много скъпи стадиони ,като и държавата помогна с оглед предстоящото СП през 2006 . Като доводите бяха ,че немския футбол е в ужасна криза и Бундеслигата е безвъзврано изостанала от водещите първенства и не е ли по-добре парите вместо в стадион да се влагат в качествени играчи. Сега вече е пределно ясно ,че инвестициите се връщат и ако продължава по този начин е въпрос на време Бундеслигата да стане първенство №1 в Европа.
Относно бате Наско, самите му думи говорят достатъчно- повярвай ми ако в Левски парите са кът, то Наско въобще не би се занимавал с Левски,а сега какво виждаме (извинявам се за сравнвението

) но в момента Сираков ми прилича на саламджийска ,която лае пред вратата на къща в коята някога са я хранили. На всеки е ясно че Сираков се хваща с нещо само ако има лична изгода на него(нещо в което няма нищо лошо), под лична изгода разбирай финикийски знаци и вмомента върти какви ли не интриги само и само и той да се намеси в Левски. Публична тайна е че Сираков работеше за клаузите на Литекс и в по-малка степен на Черно море и ЦСКА , но сега когато там няма много курбан и от Ботев го отрязаха изведнъж стана много заинтересуван от Левски. Но това е съвсем друга тема.
Относно селекцията на Левски- правили те впечатление ,че и двете имена дето си цитирал са на крила,а не разиграващи халфове ,като е ясно че Левски търси разиграващ халф. Дали случайно или не Илиан говори за нови попълнения,а не за ново попълнение. Според мен е много вероятно освен разиграващ халф да бъде взет и остър нападател с по-силен ляв крак.
Иначе е ясно че Левски не може да се надцаква с водещите отбори в Кипър или сериозни отбори от втора дивизия на Германия или Франция. Просто реалностите са такива че други отбори имат повече пари от нас, но все пак Левски е единствения отбор ,който купи футболисти,а не взе свободни агенти, както и тези ,който се споменават са футболисти за които ще трябва да се плащат трансферни суми, а не са свободни агенти.
Лично аз се надявам Левски да привлече еврейна Моше Охайон, от това ,което видях е поне една класе над Тасевски.