Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Готвача » 04 фев 2013 12:33

зеления написа:
mivkon moriaka написа:[Йеди Захири]
Снимка:
Йеди Захири

Гонзо бързо разгада Захири и го отпрати да си ходи

Котдиоварецът свободен да си търси отбор

Наставникът на Черно море Георги Иванов отпрати футболиста от Кот д`Ивоар Йеди Захири, научи Varnautre.bg. Само два дни бяха необходими Гонзо да разкрие, че този футболист не става за професионален футбол. Въпреки че на церемонията футболист на Варна за 2012 г. треньорът на варненци разкри, че Захири е подписал договор, вчера той бе освободен.

След двустранната игра, в която Гонзо на практика видя качествата на котдивоареца, наставникът на варненци го освободи да си ходи.

Треньорът остана разочарован от демонстрираното от Захири, който е доста слаб тактически. В двустранната игра Гонзо на няколко пъти спира играта и влиза на терена, за да разяснява на футболиста от Кот д`Ивоар как трябва да се движи по игрището. Именно това е и причината той да бъде освободен.

Все още не е ясно дали на негово място ще бъде търсен футболист, но не е изключено такъв да се появи по време на лагера на варненци в Турция.

Ха, ново двадесет.

Що бе наборе?И аз както и голяма част от хората гледали видеото,разбрахме че това момче не става.Мислехме си че Гонзо може да е видял нещо по така,ама се оказа че и той като нас го разгада .Е,не толкова бързо като нас,но важното е че успя и не се поколеба да го разкара.По добре слаба дясна зона с Капитанов,отколкото слаба дясна зона със заплатаджии.А може и да намерят някой до края на подготовката.А относноо Дании Младенов-ами може да е решил че коефициентите в Монтана ще са по високи,знае ли човек? :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 фев 2013 13:50

Тук сме събрани все капацитети, как няма да го разкрием :mrgreen: Дай ни чужда сметка да правим и сме първи :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 04 фев 2013 13:56

Ало Готвача, кое му е добрето, преди малко викаш Гонзо подписал с тези, които иска, сега се отмяташ и добре че отпратил Захири, розови очила ли имаш. Дани Младенов го искаше отдавна, отказа за 4-ти път на Черно море и предпочете село Монтана, те направиха 10 пъти по-добра селекция от Черно море, но в тяхното ръководство има футболни хора. Гонзо искаше над 10 играча, само един е в Черно море - Райков, това ако те радва и си доволен, добре. Точно 1 месец до началото на първенство, Черно море няма ляв бек, дясно крило и централен нападател, за заместник на Жоро Илиев да не говорим, а другите отбори си направи селекцията още преди НГ и имат по двама равностойни на пост.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 04 фев 2013 14:24

Май добрите че и средна ръка футболисти като чуят името на "капацитета" Гонзо бягат надалеч.Одобрил даден играч и заявява че подписва договор с него, а на следващия ден го освобождава :shock: Интересно и на какъв език му е давал указания - ако е било на френски нищо чудно че кот д'ивоарецът не го е разбрал.
Иначе ако предпочитате да гледате Капитанов,който на мен лично ми скъса нервите през есента - ваша си работа. Дано да се стегне малко де

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 04 фев 2013 14:33

Стига си приказвал глупости, Гонзо е идеален за всеки клуб в България, но в Черно море проблемите са други, липсата на футболен човек в ръководството е причината за слабата селекция, иначе ако не беше Гонзо в Черно море сигурно щяха да се разбягат всичките класни играчи на Черно море и да обиграват талани като Християн Попов и Петър Денчев за Б група.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 фев 2013 14:58

ами ние сме умни пичове, с по едно клипче ги разгадаваме 8-) казах, че зайхирито е много съмнителен ...и контузиите му допълнително натежават някак си, а може и нещо съмнително във функционалните му и медицински излседвания да е имало, кой знае ..няма защо да се рискува с подобен играч и аз лично съм доволен, предпочитам да си гледам капитанов ...и за разлика от повечето тук смятам, че капитанов има много качества и просто му липсва самочувствие и желание за игра... но като казвам, че му липсва желание за игра - липсва му точно заради неувереност, страх го е да покаже хъса си ...но за мен качествата си ги има и се надявам с Гонзо да успее да ги покаже и да му се разгърне потенциала :roll: вече би следвало да е свикнал при мъжете, така че по-зле няма как да стане... и определено не бих искал да е резерва на някакъв като зайхирито... :shock:

за комел казах, че е класа и очаквам да е титуляр.. може би в момента зоната на левия бек ни е най-стабилната в отбора :P лично аз също вярвам в бекир расим ...вероятно ще е резерва на божилов като замине жоро илиев, обаче се надявам да влиза за по 20 мин. в мачовете и защо не и по повече да почне да влиза в някой момент и да почне и той да си разкрива потенциала си ...за какво иначе си я развиваме тая школа!!

дясно крило ни трябва обаче ...десен бек явно или живко или някой от младежите, там не съм наясно, но щом като не търсим явно иамем вариант :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 фев 2013 15:27

"Що бе наборе?И аз както и голяма част от хората гледали видеото,разбрахме че това момче не става.Мислехме си че Гонзо може да е видял нещо по така,ама се оказа че и той като нас го разгада .Е,не толкова бързо като нас,но важното е че успя и не се поколеба да го разкара.По добре слаба дясна зона с Капитанов,отколкото слаба дясна зона със заплатаджии.А може и да намерят някой до края на подготовката.А относноо Дании Младенов-ами може да е решил че коефициентите в Монтана ще са по високи,знае ли човек? :)"

Аз не вярвам някой моряк да е харесал нещо от видяното в клипчетата, но ме изненада новината. Докато се появи информация, че черния е подписал договор - изведнъж аут. Просто ми стана смешно. Радвам се, че бездарникът е освободен, но за разлика от всички вас аз не съм никак доволен от Капитанов! Какво стана с Тошко Колев и Виктор Митев? Смятам, че един Митев макар и левичар би свършил много по-полезна работа по дясното крило отколкото Капитанов.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 фев 2013 16:30

зеления написа:Какво стана с Тошко Колев и Виктор Митев? Смятам, че един Митев макар и левичар би свършил много по-полезна работа по дясното крило отколкото Капитанов.

И Виктор, и Тошко са в групата за Анталия , така че един от тях би могъл да да играе като инвертирано дясно крило.

На bez-nick му казвам, че много се съмнявам Гонзо да е искал Младенов, той беше в немилост накрая на периода му в Левски. А и съставът ни е окомплектован малко или много:

Вратари (3): Георги Китанов, Емил Михайлов, Стоян Ставрев

Десни бекове (2): Сашко Александров, Живко Атанасов

Леви бекове (2): Себастиян Комел, Детелин Димитров

Централни защитници (5): Александър Александров, Росен Колев, Слави Сталев, Георги Радев, (Живко Атанасов)

Централни полузащитници (7): Самуел Камазола, Еденилсон Бергонси, Коста Янев, Симеон Симеонов, Георги Илиев, Георги Божилов, Бекир Расим

Крила (4): Симеон Райков, Тодор Колев, Виктор Митев, Илиян Капитанов

Нападатели (4): Мирослав Манолов, Ермес Паломино, Атанас Илиев, (Георги Божилов)

Пожелателно е да привлечем дясно крило наистина, но може да се справим и с наличните футболисти. Аз съм твърдо против да се привличат играчи със съмнителни качества -- ако са преценили, че Захири не става и са го отпратили, значи са постъпили правилно.

Заместник на Жоро Илиев няма как да бъде намерен, това всички го знаем много добре. И Гонзо го знае, затова държи той да остане до лятото, иначе без Жоро може да запише много лош старт или дори цял полусезон и кариерата му на треньор да претърпи пореден крах.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 фев 2013 16:38

Предлагам да им дадем всичките си нападатели за Маркао от Паранензе..такъв ни трябва
Леле мале като се сетя за Божилов Паломино и Манолов след контузийте ми става смешно :mrgreen:
Трябва да търсим такива бразилци..вижте какво се случи с Лудогорец

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 фев 2013 18:06

Някой да ме поправи ако греша но откога Капитанов е крило след като досега в юношите винаги е бил централен нападател??

Върни се в “Черно море”