Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот glarus_ds » 03 фев 2013 18:46

madjoto написа:
BadBoy написа:
Сега нещото, което пожелавам на Левски е всичко около финансирането да е наред и Главбулгарстрой да си свърши перфектно работата.

Това за ГБС откъде го разбра или просто предполагаш?

В строителните среди се говори, че ГБС ще строят :)
CHELSEA

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 03 фев 2013 19:05

glarus_ds написа:В строителните среди се говори, че ГБС ще строят :)

А дано, това означава, че март месец на строителната площадка ще ври и кипи, както през февруари 2010 на Арена Армеец! :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 фев 2013 19:10

:oops:
Това е моят дом, не си го давам

За първи път, когато стъпих в този дом не си го спомням, бях малък, но си спомням, че беше хубаво, много хубаво. Е, един дом малко странен, можеш да влизаш в него от август до май, отворен е една събота, а другата - не. По някой път отваря и през седмицата.

Винаги е имало една голяма градина в този дом. Някога е добре поддържана, друг път - не чак толкова, но винаги е ярко зелена. Това е една градина на която не може да се отиде, но е хубава за гледане.

Когато влезнах за първи път не познавах никого, но имах чувството, че всички ме познават. В този дом често се пее. Пее се ясно и с гордост, по някога се губи ентусиазма, но бързо се възвръща началния заряд. Няма място за бездушници в този дом, който влиза не го прави от мода или защото там ходят приятели. Който живее в този дом знае правилата, придържа се към тях и ги защитава.

В този дом изживях страхотни емоции. Винаги съм влизал с ентусиазъм, често излизам изпълнен с радост или страшна мъка. Познавам го този дом по добре от мен самия. Винаги се приближавам към него с бодра крачка, горд, че ще влеза. Някои казват, че мач се гледал по добре по телевизията, в къщи. Не разбирам. Та домът на футбола винаги е бил тук. Как могат тези хора да говорят за други неща? Не разбирам. Предпочитам да се радвам няколко секунди след като са вкарали в другата, далечната врата, от колкото да гледам по телевизията седем повторения от различни ъгли. Предпочитам да съм в тълпата и да попитам "Кой вкара? Кой вкара?". Предпочитам да не разбирам и нищо когато атаката е бърза, на скорост. Предпочитам да гледам мача на откъси защото пред мен се развява огромно знаме. Нищо не може да ме разубеди, това е моят дом!

Аз от този дом няма да си отида никога. Ще остана тук до края. Измисляйте си кабелните телевизии, сателитните антени и каквито си искате космически декодери. Аз съм роден на стадиона и там ще си умра. Ще продължавам да прескачам обеди и вечери за да тичам по стадионите. Ще продължавам да не излизам петък или събота вечер за да мога да ходя на гостуванията. Ще продължавам да ставам рано с риск да ми се приспи по пътя. Ще се прибирам късно вечер, а дори и на следващия ден, ще продължавам да стискам шала на врата през зимата и да си мокря главата през лятото.

Но вече има хора на които им е забранено да влизат в тази къща. Хора, чиято вина е единствено, че я обичат много. Заради толкова много любов са задължени да стоят далеч. Те са истинските и единствени господари на тази къща. Онези, които в нейна защита са дали най-ценното, без да искат нищо в замяна. Една горичка, няколко входа, асфалтена алейка, високи стълбища по които като се качваш винаги притичваш. Това е най-хубавата къща на света ...
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 фев 2013 19:20

А кога,ще се бута Сектор Б ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 фев 2013 19:25

Да сложат две камери за да се следи напредъка на строежа на живо в сайта на Левски :idea: :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 фев 2013 19:28

Stanislav_Ivanov написа:А кога,ще се бута Сектор Б ?

Сектор "Б" вероятно ще почне да бъде изриван след почистване на отломките в "А".
На мен друго му е интересно А и Б едновременно ли се строят или първо ще построят А и чак тогава ще почнат Б.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 03 фев 2013 19:29

madjoto написа:Ясно, а защо никъде не се споменава нищо за това?!? Тази наша потайност вече става дразнеща, егати секретността ! Иначе аз ще съм доволен, ако изберат ГБС, защото те са фирма с огромен капацитет и дори да има проблеми с финансирането, това няма да им пречи да работят.

+1 Трябва да изберат Главбулгарстрои те си свършиха перфектно работата на арена Армеец и се доказаха.
Последна промяна от CHE на 03 фев 2013 19:35, променено общо 1 път.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 03 фев 2013 19:33

mikata написа:Да сложат две камери за да се следи напредъка на строежа на живо в сайта на Левски :idea: :oops:

Абсолютно така правят в Европа[стадионите за Евро 2012 в Украина,2та нови в Стокхолм и много други*].

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 фев 2013 19:45

Както е споделил шефа на бомбаджийте, в двата края на сектора не са взривявали от съображение за сигурност и по-малко странични щети и там ще играят багерите тип крокодил.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”