Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот bilyaletdinov » 02 фев 2013 17:49

ehh написа:Като консултира не може ли да ги викне в някой офис и да им стрие малко сол на главите. Ами трябва така душмански да се изцепва през медиите? Много олеква така ръководното тяло на отбора...

Aко ръководното тяло си вършеше работата , нямаше да има критики . Може би не е това начина , чрез медиите , но Вуцата има право да си каже мнението . Тонев говори много , но не върши никаква работа . Селекцията я правим с играчи от зоната на изпадащите . Тези момчета , колкото и да ги тренираш , колкото и да ги учиш по-добри футболисти няма да станат . Та за какво ни европейски стадион , когато Левски ще играе селски футбол ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 фев 2013 19:17

Кога и срещу кого ни е следващата контрола :?
Само Левски!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 02 фев 2013 20:09

http://levski.bg/index_.php

Сайта има таймер показващ кога и срещу кого са следващите мачове. Научете се да го ползвате тоя сайт най - накрая.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 фев 2013 14:40

Локо Москва, осми в първа руска лига, определено добър съперник.
Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 фев 2013 16:07

След по малко от 30 минути Сектор А,ще е в пепел ! :(
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 фев 2013 16:11

не съм предполагал, че на 40 години ще ми е мъчно за нещо, което не е въодушевено...Но Герена всъщност е една значима част от моето съществуване...Баси, гадничко е в душата ми...Нещо от нас си отива завинаги, момчета...Дано е за добро наистина...И тук да бъде издигнат новия ни дом!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 фев 2013 16:15

santiliana написа:не съм предполагал, че на 40 години ще ми е мъчно за нещо, което не е въодушевено...Но Герена всъщност е една значима част от моето съществуване...Баси, гадничко е в душата ми...Нещо от нас си отива завинаги, момчета...Дано е за добро наистина...И тук да бъде издигнат новия ни дом!

Трудно ми е да гледам ... макар,че съм ходил само веднъж на този стадион. :( :(
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 03 фев 2013 16:47

santiliana написа:не съм предполагал, че на 40 години ще ми е мъчно за нещо, което не е въодушевено...Но Герена всъщност е една значима част от моето съществуване...Баси, гадничко е в душата ми...Нещо от нас си отива завинаги, момчета...Дано е за добро наистина...И тук да бъде издигнат новия ни дом!

Напълно те разбирам защото и аз изпитвам абсолютно същото, направо сърцето ми се късаше при гледката на падащата трибуна :(
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 фев 2013 16:49

САМО ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 фев 2013 20:16

Вторият капитан на Левски в момента Владимир Гаджев бе гост в предаването на главния редактор на Livemedia Крум Савов по Канал 3. Халфът говори за всичко свързано с клуба – защо е останал на „Герена", кой ще спечели титлата в „А" група и получил ли е оферта от ЦСКА.

Ето и мнението на Гаджев, разделено по теми:

КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА, КОЯТО МУ БЕ ВЗЕТА ОТ ПЛАМЕН ИЛИЕВ ПРЕДИ ВРЕМЕ.

Решение на г-н Тонев, нищо не е станало.

ЗА ГЕРЕНА

Имаше емоция, имаше тръпка. По-добре е обаче за в бъдеще да видим един обновен „Георги Аспарухов". 4 години и половина играя на него, имам отлични спомени.

ЗА ИВАН ВУЦОВ

Има пари за ДЮШ, доста неща се правят в последно време. Какво значи, че моментът не е подходящ. Решили са да е сега. Има си и правила на ФИФА и УЕФА. Искаме европейски футбол, трябва да имаме и европейски стадион.

НОВОТО ИМЕ НА „ГЕОРГИ АСПАРУХОВ"

Феновете със сигурност искат новият стадион да се казва „Георги Аспарухов". Най-нормалното нещо е той да остане с такова име. Не съм обаче аз човекът, който ще каже как ще се казва стадионът.

Като искаш винаги да побеждаваш, нормално е понякога да излизаш извън контрол.

ЗА КРИТИКИТЕ НА ЛЕГЕНДИТЕ

Много ми е трудно да коментирам легендите. Мога да кажа нещо, което да се приеме лошо от тях. Според мен не е етично да се коментира сега. Особено от хора, които не са в клуба. Не е нормално според мен. Когато сме обединени, тогава ще имаме успех.

Не мисля, че е грешка, че се върнах. Благодаря на Вили Вуцов, че ме накара да се върна, тъй като имах проблеми в Гърция. След като станах семеен, кариерата ми тръгна нагоре. Намерих подходящият човек, от малък исках да имам семейство на по-ранна възраст.

ЗА ЛЕВСКИ, КОЙ ГО УБЕДИ ДА ОСТАНЕ В ТИМА И КЪДЕ НА ТЕРЕНА СЕ ЧУВСТВА НАЙ-ДОБРЕ

В последно време играя в по-предни позиции. Мога да играя навсякъде в центъра на терена. Чувствам се много добре на новата си позиция в Левски. В националния отбор не е така, там играя и в двете фази. Не мога да се оценя, не знам колко струвам – колкото дадат за мен. Получих две оферти от Китай, на един и същи клуб. Отказах ги директно. Мисля, че имам възможности да играя в Европа. Оставих си вратичка обаче за лятото. Отказах много пари от Китай, за да остана в Левски. Исках да съм тук, да играя със синия екип. Имаше недоразумение между мен и феновете, то обаче е забравено. Нормално е привържениците да критикуват лидерите, когато отборът не върви. След Лудогорец ми дойде отвътре, изпуснах нервите си и казах, че ще си тръгна, щом аз съм виновен. От доста време не съм влизал в пререкания със съдиите. И те са хора, и те грешат. Дано да не са им умишлени обаче. Не съм аз тарторът в тима. Не преслушвам новите. При нас старите кучета са Йовов и Пелето. Имах спречкване с Опоку на тренировка, не съм го шамаросвал. Психически не беше добре момчето и може би затова не показа потенциала си. Просто не трябваше да излезе в медиите това спречкване. Не се сърдя на медиите. Не ми харесва да ме критикуват, когато се представям добре. Промених се, вече не чета вестници, сайтове. Вече 5 месеца. Така ми е по-добре.

Имали сме разговори с Иво Тонев и Илиан Илиев след отпадането от Сараево. Исках да си тръгна, но те категорично заявиха, че искат да остана. В България ще играя само за Левски въпреки тежките моменти.

Разделение в съблекалнята след мача в Сараево нямаше. Нормално е да не сме приятели. Трудностите ни правят по-силни.

ЗА НОВИТЕ

Димов не игра в последната контрола. Нормално е да не са в топ форма. Дошли са в гранд и ние се опитваме да им помогнем за по-бързата адаптация. За мен се представят добре. Предпочитам български футболисти, но и класни чужденци. Да повишат класата. Ние имаме такива футболисти, Силва също е сред тях. Много скромно и работливо момче. Просто нашите момчета знаят какво е Левски.

ТРЕНЬОРИТЕ, С КОИТО Е РАБОТИЛ

При всички съм се чувствал добре. Всички са ми помагали като не играя добре. Много често обаче се сменят треньорите ни и това не е добре.

ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ В ИГРАТА СИ

Имах проблеми в дефанзивния план, исках постоянно да атакувам. Научих се обаче. Много са малко компонентите върху които трябва да работя. Може би скорост, но това се компенсира с акъл и опит. Имам солиден опит, както у нас, така и в чужбина (Гаджев беше в гръцкия Панатинайкос преди Левски).

ИЛИАН ИЛИЕВ

Спокойно е, доста добре работим с него. Иска да остана в отбора и аз се старая да оправдавам доверието му. Работата засега върви в правилната посока.

КОНТРОЛИТЕ В КИПЪР

Загубихме от Аарау, но направихме 3:3 със сериозен отбор като Виктория Пилзен. Първите 35 минути не играхме добре, но след това се представихме на ниво и заслужено завършихме наравно. Относно Аарау, не играхме добре и загубихме. Бяхме уморени, но резултатите в контролите не са важни. Трябва да си паснем с новите по време на тях.

КОНКУРЕНЦИЯТА В ПЪРВЕНСТВОТО

Програмата през пролетта ни е много трудна. Като си претърпял крах е нормално да ти смеят. Загубихме от ЦСКА и Лудогорец, отпаднахме от Сараево. Паднахме в тези мачове, защото противниците играха по-нахъсано от нас. Така усетих нещата на терена. Все пак обаче сме на точка зад Лудогорец. Ако погледнете схемата ни ще видите, че играем атакуващо. Мачът с Лудогорец беше тактически. Не може за 6 месеца да направим отбор, който да мачка всичко наред. С този щаб това ще се случи съвсем скоро. Имахме много силни мачове, както и по-слаби. Не е добре да играем на приливи и отливи. Борбата за титлата ще е между нас и Лудогорец. У нас много трудно може да се допуснат толкова загуби, за да излезе третият на първа позиция.

СПАС ДЕЛЕВ

То и аз мога да кажа, че имах оферта от ЦСКА. Не знам кой му е звъннал, може и аз да го пробвам по телефона. Може и да е имало. Той е добър футболист.

ЛЮБО ПЕНЕВ

Дисциплина и колектив – на това се дължи успеха му. При Матеус колективът не бе на ниво. Казарменият ред не ни хареса. Пенев е точният човек, затова имаме успех.

Върни се в “Левски”