Гранада - Реал Мадрид 02/02/13

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Гранада - Реал Мадрид 02/02/13

Мнениеот Madridist » 03 фев 2013 13:08

Да бие гонга, и да се свършва вече!
Събуди се, Карим!
Шокиращият пропуск на Бензема, способен да пропусне на празна врата, изпращайки топката по посока на замъка “ La Alhambra“, вместо в мрежата е резюме на трагичният „футболен мач“ изигран от Мадрид в Гранада /извинете, че наричам тази мъка- футболен мач/. Всичко е възможно в този чудесен град на юг. Все още настоящият шампион, упорито искаше да остави още едно позорно петно в този сезон, достоен за „Залата на ужасите“. Спечели Гранада- Честито.
Проклятието на Юга.
Въпреки, че предупредихме вчера в Ас, дори това не можа да спре проклятието. Всеки път, когато Реал Мадрид гостува в Южна Испания- сигурна загуба. В Севиля-от Бетис и Севиля, от Малага и сега от Гранада. Южният вятър се отразява фатално на Реал. Този Реал, който е способен както да въодушеви търпеливата си публика с вълнуващи мачове с/у Валенсия /0-5/ и Барса за купата, така и да предизвика страшно главоболие и масово отчаяние, след мач като този вчера. Слава богу, свършиха се гостуванията в тази част на Испания.
Тези корнери!
Ясно е, че кагато Моуриньо се буди нощем, крещейки в отчаяние и целият облян в пот, то той е сънувал, че се изпълнява корнер пред вратата на Реал. Тези корнери са за мадридистите като китайско мъчение, една безкрайна мъка. С вчерашния, вече са допуснати осем гола от корнер през този сезон. Невиждано! Че гола е на Кристиано, не е толкова важно. Някой трябва да защитава на първа греда и португалеца винаги е готов да помогне в защита. Спокойно, Кристиано. Това е първият ти автогол в кариерата и със сигурност последният.
Марсело се завърна.
С неговата поява, най-накрая завършиха „Досиетата Х“, в каквото се беше превърнала ситуацията на бразилеца. Срещу Валенсия игра 45 мин преди 3 седмици и оттогава беше като самолет над Бермудския триъгълник- Missing. Изгубен. Появи се в края на мача, за да потвърди, че има нужда от време за да стане това което беше- най-добрия ляв бек в света. Въпреки, че в момента прилича на размазано фотокопие на себе си, със свръхкила. За Ди Мария дори не искам да говоря. Ако някой го намери, да ми се обади. Какво стана с него?
Ако ме боли за нещо след поредното фиаско, то е за тази невероятна публика от мадридисти, които живеят в този регион. Не го заслужават!

Томас Ронсеро,в.АС

За пореден път, Ронсеро с много силна статия 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 03 фев 2013 13:31

Роналдо - малкото Иво Иванов

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 фев 2013 13:36

delije_sever написа:Аз проверих. Сега след като си толкова голям специалист на гугъл напиши - циркова група. Анализирай резултатите. Постоянно слушаме за Роналдо колко бил арогантен и едиственото,което можахме да намерим е новина от преди две години. А Меси - доброто и скромно дете родено с недъг, то е пример за подражание за малките деца. Как трябва да избиваш зъб на противник (питайте Майкон), как да вкарваш гол с ръка (питайте Епсаньол), как да вкарваш гол докато вратар подрежда стената (питайте Атлетико Мадрид), как трябва пред камерите да се правиш на добър и скромен, а иначе си злобно човече по душа. Ако Роналдо беше плюл по скамейката на Барселона, щяха да го изкарат наследника на Ханибал Лектър. Амо щом е Меси - може. Все пак Алонсо го погалил по бузата и го изнервил. Боже, в какъв свят живеем.

Нямам намерение да си пилея следобеда с теб, просто исках да ти покажа, че не всичко което казваш е вярно.
С едно съм съгласен - Боже, в какъв свят живеем.
Приятен ден.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 фев 2013 13:40

ihalamadrid написа:Евала правя на играчите на Реал,личи си че си оставиха сърцето и душата на терена, играха до край и на 100% :x :x :x :x :x
П.С Играйте и така срещу МЮ! Такива катъри просто от 100 години не бях виждал,плащат и космически заплати на тях не им се мърда :x :x :x

Бъди сигурен,че срещу Юнайтед ще гледаме съвсем различен Реал. ;)
Тази година сте поне на полуфинал! ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 фев 2013 14:46

Ако Ди Мария беше слаб, нямаше да играе в националния отбор на Аржентина, а там не е като да са го закъсали от към крила. Не можеш да кажеш, че Модрич е средна класа, просто според мен му трябва време. Има доста боклук за изхвърляне, ако питаш мен :) Всеки си има мнение по въпроса, моето е такова, че толкова слаб Реал Мадрид не е имало от доста години насам.

В националния на Аржентина играе и Игуаин и то като титуляр, ако си забравил. А доколкото виждам си го сложил в тези, които трябва да си ходят. Логиката ти кърти направо. Да не говорим, че Аржентина са страшен пример за успешен отбор :lol: Припомни ми какво са направили в последните 20 и повече години, че нещо не се сещам :mrgreen:
Айде пък да мога да кажа, че Модрич е средняк и не е нищо особено. Такъв тип играчи са минали за съжаление през Реал през годините. Модрич си е точно средняк пък ти си очаквай от него чудеса :mrgreen: Все едно да чакаш от Ройстон Дренте или от Гаго :idea: Идеално си паснаха в новите отбори, а при нас бяха пълнеж, сам се сещай защо.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 фев 2013 14:50

sl321 написа:
MORSKI написа: Модрич пък си е средна класа- за отбор като Хетафе, Депортиво... Няма какво да се адаптира- той просто си беше за Тотнъм. Не и за Реал.

Морски тука съм ама мнооооого несъгласен.Модрич има класата на Реал Мадрид,не само това а мисля че има възможности да повиши класата на Реал Мадрид.Просто този футбол ( малоумен-английски стил) който практикува Реал не е за интелигентни играчи!

Всеки с мнението си, но за мен е посредствен играч за нивото на Реал Мадрид! И досега с нищо не ме опровергава.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 фев 2013 15:35

Исторически "Реал" Мадрид е най - големият клуб в света, така че не виждам с какво основание доста хора ги отписват срещу слабия Манчестър. Много по - силният беше победен, какво остава за другия. Друг е въпросът, че по - слабият получава мощна подкрепа от съдии, федерации и т.н. и има толкова голяма разлика пред преследвачите, че доста хора си казват "И без страничните фактори пак щяха да са първи, защото са най - добрите". Да, но не е така. Съдийските тесли в ущърб на съперниците са в ключов момент и някои се обезкуражават, други - се ядосват и това няма начин да не се отрази, защото ФА не позволява да се говори срещу нея. И така се стига да голяма разлика в крайното класиране и посоченият извод, който изобщо не е правилен.
Ще е много хубаво "Реал" да отстрани с разгром отбора на Фъргюсън, за да им се напомня, че колкото и да си купуват титлите в Англия, те всъщност нямат никаква стойност. Истинските мачове, класа се виждат в Европа, а там "червените дяволи" голям отбор в ключов момент не са отстранявали от 1999 година.
В момента Моуриньо пробва всички възможни варианти за Лигата. Явно, че играчите му се бунтуват, но за европейските мачове няма начин да не се вдигнат. Историята, класата имат значение.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 фев 2013 15:46

Поредната издънка но е ясно ,че се пазят за мача с МЮ.Гадното е ,че бяхме в добра серия и сега тя си отиде.Мачовете с Юнайтед ще са определящи за сезона.
А вече лятото трябват да се вземат няколко нови попълнения,задължително класен нападател който може да си вкара положенията не като нашите от 5 положения 1 гол да вкарват,ще трябва и някой друг защитник.А според мен футболистите които трябва да напуснат са:Адан,Карвальо,Игуаин,и въпреки ,че Албиол и Арбелоа показаха добра игра последните мачове,мисля че не са за Реал.
И пак казвам да видим какво ще стане другия вторник(мача с МЮ).
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 фев 2013 18:53

Проблема не са играчите а треньора.На Моуриньо му пожелавам ( и на себе си и всички мадритисти) да вземе КЕШ с Реал тази година и.....да последва сърцето си-Англия!( и да спре да ме (Мо(у)ри)-за мен е голяма мъка стила който налага в Реал).
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 03 фев 2013 18:59

Отвратителен мач, но срещу Юнайтед ще сме други. ;)
[offtopic]
delije_sever написа:Аз проверих. Сега след като си толкова голям специалист на гугъл напиши - циркова група. Анализирай резултатите. Постоянно слушаме за Роналдо колко бил арогантен и едиственото,което можахме да намерим е новина от преди две години. А Меси - доброто и скромно дете родено с недъг, то е пример за подражание за малките деца. Как трябва да избиваш зъб на противник (питайте Майкон), как да вкарваш гол с ръка (питайте Епсаньол), как да вкарваш гол докато вратар подрежда стената (питайте Атлетико Мадрид), как трябва пред камерите да се правиш на добър и скромен, а иначе си злобно човече по душа. Ако Роналдо беше плюл по скамейката на Барселона, щяха да го изкарат наследника на Ханибал Лектър. Амо щом е Меси - може. Все пак Алонсо го погалил по бузата и го изнервил. Боже, в какъв свят живеем.

+1 +1 +1[/offtopic]

Върни се в “Реал Мадрид”