Кирил Йорданов: Пролетта тръгва строежа на стадион “Варна”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кирил Йорданов: Пролетта тръгва строежа на стадион “Варна”
Кирил Йорданов: Пролетта тръгва строежа на стадион “Варна”-http://arenavarna.com/%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%ba%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%bb-%d0%b9%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d1%82%d0%b0-%d1%82%d1%80%d1%8a%d0%b3%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b5/-Имам чувството че тези хора ни броят за абсолютни балъци.Преди всяко наближаване на избори и "започва" строежа на стадиона отново.Някой беше написал,че сега очаква да се появят няколко багера ии 20 мангала за да се покаже някакво действие,след което ще почакаме има няма още 4 години до следващото обещание.И аз вече си мисля че ще се случи точно това.Поне да изловят жабите в района.Марин Митев излезе да обяснява как щели да го строят,сега и кмета.Мисля си че и Гонзо стана част от тзи предизборна борба,без да гоо осъзнава.Решиха да налеят малко пари в селекцията,но от друга страна си ги връщат от продажбата на двамата Жоровци.Да се готви третият Жоро!Вместо да продължават да се ебават с хората,да вземат да ремонтират Тича за да има къде да се гледат нормално мачове от А група.Така и така фалираха Спартак/сега им пуснаха фъндък за да видят сините приятелки как мислят за тях/ и вече ще имат само един проблем на главата си за следващите избори.Гаранция давам,че тогава ще започнат да "ВЪЗРАЖДАТ" Спартак,за да видят и техните фенове лъч светлина и да гласуват за тях отново.Всичко е от мръсно по мръсно.Като гледам и ББ как играе на тази струна,ми се струва че е крайно време футбола в БГ да стане аматьорски,за да нямат поне този лост в ръцете си управляващите партии преди нови избори.Това е начина да се измъкне тази мръсна черга изпод краката им и съм сигурен,че ако всички отбори бъдат поставени при равни условия,хората обичащи футбола ще бъдат доволни,без феновете на един два отбора.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Re: Кирил Йорданов: Пролетта тръгва строежа на стадион “Варна”
Пролетта ама на коя година? 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Captain Stottlemeyer
Готвача написа:.... ако всички отбори бъдат поставени при равни условия,хората обичащи футбола ще бъдат доволни,без феновете на един два отбора.
"Босът на "Черно море" Марин Митев: Групата ни произвежда 5% от БВП на България".
http://www.temasport.com/Interviews/vie ... views:1453
Както се казва: No comment...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Готвача написа:.... ако всички отбори бъдат поставени при равни условия,хората обичащи футбола ще бъдат доволни,без феновете на един два отбора.
"Босът на "Черно море" Марин Митев: Групата ни произвежда 5% от БВП на България".
http://www.temasport.com/Interviews/vie ... views:1453
Както се казва: No comments...
Повечето фенове на Черно море не искат ТИМ.Но поставени в ситуацията да избират между де злини,избират по-малката.Тоест да съществуваме на всяка цена,та била тя и най високата.Разбирам за какво намекваш,но Черно море е един от малкото НЕоблагодетелствани отбори в БГ от далаверите на ББ.Както и Варна като цяло е игнорирана отт всякакви там парични потоци по различни програми.Даже най интересното което мога да споделя е че парите /разбирай печалбата/ от Порт Варна се наливат в разширяване и благоустрояване на Бургаското пристанище.Защо е въпроса.Ами защото в Бургас се намират послушните нему политици/слуги/а във Варна нещо явно не му се получава и то най вероятно заради ТИМ.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Готвача написа:............. ми се струва че е крайно време футбола в БГ да стане аматьорски................
че той професионален ли е в момента?
То е ясно че няма да направят 30 000 стадион ами поне 15000 да направят и да го вдигат сектор по сектор така ще излезе по евтино.Щом на Ботев 16 000 ще им излезе 20милиона ,ако във Варна вдигнат 1 сектор А [да има къде да играе отбора*] ще им излезе 5-6 милиона ,а не 100 колкото щял да им струва 30 000ия.
-
- Контакти:
Отдавна не слушам какво казва лицето/гъ*ът/ Киро тъпото.От Кирчу,за да започна да му слушам изказване искам първите думи да са "Подавам си оставката....".Като каже това ще го слушам до край.Киро тъпото е кмета на ТИМ,не на Варна,иначе стадион досега щеше да има 100 пъти.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Captain Stottlemeyer
ShooterMan написа:...Киро тъпото е кмета на ТИМ,не на Варна,иначе стадион досега щеше да има 100 пъти.
Интересно, може би кмета на Варна го назначават служебно от София, или пък на местните избори гласуват и зелени човечета от Марс!?..

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:ShooterMan написа:...Киро тъпото е кмета на ТИМ,не на Варна,иначе стадион досега щеше да има 100 пъти.
Интересно, може би кмета на Варна го назначават служебно от София, или пък на местните избори гласуват и зелени човечета от Марс!?..Ти за кого си пусна гласчето на последните избори, колега, или си още малък (като 1/3 от пишещите във форума) и нямаш право на глас!?
За ралика от такива като тебе,малолетни,аз имам право да гласувам от 10 години насам.На последните избори не гласувах,защото на Киро тъпото опоненти му бяха мафиота Веселюн МаГарешки(стартирал бизнеса си с пари на ТИМ) и Димо Стоев - също креатура на ТИМ.В такива комични избори е трудно мислещ човек да пусне гласа си.Може и да гласувам за Марин Митев,но за пионките му няма да гласувам.Кирчу не искаше да е кмет,но шефа му го принуди с рекет и заплахи да го окепази в медиите - според слуха има клип,където Кирчу прави секс със 16 годишен младеж.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.