Контролен мач ЦСКА - Вакер Инсбрук 01.02.2013; 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Контролен мач ЦСКА - Вакер Инсбрук 01.02.2013; 15:30

Мнениеот BadBoy » 01 фев 2013 20:25

percival написа:
BadBoy написа:И пак стигаш до мнението ми, че ЦСКА неотстояват интересите си и тези на феновете, а се продават за 16К евро.

Всеки отбор гледа някак си да продаде правата за мачове или тренировки.Това ,как ще ги разпространява и как ще ги предоставя купувача ,не мисля да е работа на ЦСКА !
Продавача на пазара като вземаш картофите ,да не би да ти казва как да ги сготвиш ,ако не ги направиш както той ти казва ,няма да ти продаде :)
В официалният сайт има информация и новини от лагера,има и кадри от тренировки и мачове.Какво повече ни трябва ? Ще прежалим някоя и друга контрола ,та всичките фенове на бг футбола прежалихме почти един полусезон ,а сега за няколко контроли всичките сте се разревали .При това реват другите ,а не феновете на ЦСКА !

Само, че медиите ни не са толкова богати, че да си позволят лукса да плащат за някакви тренировки и те още утре ще оставят ЦСКА да си тъне в анонимност, а вие феновете ще пилите по форумите, че предавали мачовете на Левски, Лудогорец и др, а на ЦСКА не.
Когато нещо остава скрито, то съмненията за черно тото, дори и индиректно си е гаден удар по името, но явно собствениците на ЦСКА това не ги вълнува.

Мениджмънта и маркетинга са нещата които изкарват пари в клуба, но явно сте пълни аматьори и щом тази посредственост ви харесва аз съм никой, че да я променям и спирам тук по темата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 фев 2013 21:06

Нормално е да спреш.След като никой не ти се връзва на глупостите !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 фев 2013 21:08

BadBoy написа:
percival написа:
BadBoy написа:И пак стигаш до мнението ми, че ЦСКА неотстояват интересите си и тези на феновете, а се продават за 16К евро.

Всеки отбор гледа някак си да продаде правата за мачове или тренировки.Това ,как ще ги разпространява и как ще ги предоставя купувача ,не мисля да е работа на ЦСКА !
Продавача на пазара като вземаш картофите ,да не би да ти казва как да ги сготвиш ,ако не ги направиш както той ти казва ,няма да ти продаде :)
В официалният сайт има информация и новини от лагера,има и кадри от тренировки и мачове.Какво повече ни трябва ? Ще прежалим някоя и друга контрола ,та всичките фенове на бг футбола прежалихме почти един полусезон ,а сега за няколко контроли всичките сте се разревали .При това реват другите ,а не феновете на ЦСКА !

Само, че медиите ни не са толкова богати, че да си позволят лукса да плащат за някакви тренировки и те още утре ще оставят ЦСКА да си тъне в анонимност, а вие феновете ще пилите по форумите, че предавали мачовете на Левски, Лудогорец и др, а на ЦСКА не.
Когато нещо остава скрито, то съмненията за черно тото, дори и индиректно си е гаден удар по името, но явно собствениците на ЦСКА това не ги вълнува.

Мениджмънта и маркетинга са нещата които изкарват пари в клуба, но явно сте пълни аматьори и щом тази посредственост ви харесва аз съм никой, че да я променям и спирам тук по темата.

Тук в България се съмняваме за черно тото за официални мачове от ЕКТ, които се предават в цял свят, ти си се загрижил за някаква контрола, че някой щял да се усъмни. Изобщо не ми пука кой какви съмнения има - докато от ФИФА не кажат нещо по въпроса, всеки е невинен.
Освен това не виждам защо си седнал да броиш парите на някоя медия. Те могат и сами да си направят сметката къде да пращат кореспонденти и къде не. Бъди сигурен, че няма да се нацупят и да спрат да предават мачове на ЦСКА при всяка възможност защото ЦСКА ще им осигури минимум 20 пъти повече посещаемост на сайта, от колкото Лудогорец или Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 фев 2013 21:10

А медиите сега реват,а като пишеха простотии им беше добре да трупат трафик ,нали ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 фев 2013 22:16

Страшно се аргументира, повтаря като развален грамофон -"Продадохте се за 16 000 евра и къде сте тръгнали ,като нямате 50 000 евро".Могли са продали са се ,нали искаш маркетинг.Що се отнася до глупостите му ,че медиите щели да оставят ЦСКА в анонимност ги оставям без коментар. Същите тези " медии" ще продадат и родните си майки само и само да ги има Левски и ЦСКА щото иначе с отразяването на Литекс и Лудогорец ще умрат от глад.

Иначе честита победа на ЦСКА!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 фев 2013 22:17

sin4ec написа:
percival написа:Нормално е да спреш.След като никой не ти се връзва на глупостите !

Ако Badboy пише глупости, тебе къде трябва да те сложим? Това е интересен потребител, с нестандартно мнение и без да натрапва пристрастия винаги се аргументира. Но като не можеш да му отвърнеш на аргументите, по-добре си трай. Или си чети на ГА бръщолевините!

Какво не мога да отвърна ? Достатъчно красноречиво е написано ,ама трябва да се прочете и после да се асимилира.Драги ми подуенецо !
Последна промяна от percival на 01 фев 2013 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 фев 2013 22:22

sin4ec написа:
percival написа:Нормално е да спреш.След като никой не ти се връзва на глупостите !

Ако Badboy пише глупости, тебе къде трябва да те сложим? Това е интересен потребител, с нестандартно мнение и без да натрапва пристрастия винаги се аргументира. Но като не можеш да му отвърнеш на аргументите, по-добре си трай. Или си чети на ГА бръщолевините!

Само не можах да разбера за кое се е загрижил повече - за реномето на ЦСКА като клуб или за похарчените на "вятъра" пари от Спортал? А относно опасността от занижаване интереса на медиите спрямо ЦСКА, за сметка на отбори като Литекс и Лудогорец.. Мога само да се посмея! :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2013 22:47

Redevil, Onegavon- не ви разбирам! Ние гледахме ли мача си с чехите-гледахме го! Вие гледахте ли мача си днес? Доволни ли сте от този факт? Давате като аргумент довода, че винаги ще има интерес към сини и червени, ами това само идиот може да го оспори! Така е, но нещата днес определено не са читави... вие си знаете-аз искам да си гледам отбора, не ме бърка кой как и защо, искам да си пусна нета и да го гледам! Просто и ясно!
ps. Панчаревецо, недей да боравиш с понятия, които са ти сложни! Това не ти е като да бесиш Васил Левски по времето на Българско царство.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 фев 2013 23:06

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 фев 2013 23:12

sin4ec написа:Redevil, Onegavon- не ви разбирам! Ние гледахме ли мача си с чехите-гледахме го! Вие гледахте ли мача си днес? Доволни ли сте от този факт? Давате като аргумент довода, че винаги ще има интерес към сини и червени, ами това само идиот може да го оспори! Така е, но нещата днес определено не са читави... вие си знаете-аз искам да си гледам отбора, не ме бърка кой как и защо, искам да си пусна нета и да го гледам! Просто и ясно!
ps. Панчаревецо, недей да боравиш с понятия, които са ти сложни! Това не ти е като да бесиш Васил Левски по времето на Българско царство.

А да те питам тогава ,ти мача ви с Арарау гледа ли го ? Ревахте ли по форумите ? Или ние да ви базикаме ,че не ви дават мача ?
Пука ми та ми дреме за някаква контрола ,като я дават ще я дават ,ако не здраве да е ! Почти целият есенен полусезон него даваха ,ама нищо карай .Сега прехвърлиха много "чисто" правата на другата правителствена телевизия ,всичко е мед и масло ,така ли ?
Щом нашите са намерили начин да продадат правата ,то какво по хубаво от това ? Във време на криза да изкарат някой лев .За да предават мача от медиите да се бръкнат с някой лев на собственика на правата и готово.Два пъти имаше новини в тази връзка в официалният сайт на ЦСКА ! Всеки ден има инфо от подготовката със снимков и видео материал ,от днес ги има и головете .Какво повече да искаме да се отрази ? За какво ревете ,освен срещу ЦСКА ? Какво и да направят некадърните ни управници ,все си намирате за какво да ревете !
Какво по хубаво от това да си отвориш официалният сайт и да получиш инфо за подготовката ? Защо трябва да четем сбоводните съчинения на провалили се на младини футболисти или отритнати от "Армията" драскачи, как си изливат "любовта" ли ? Или пък фенове на други отбори ,как видиш ли ни съжалявали ,че не можем да гледаме някоя и друга контрола. Хайде няма нужда.

Върни се в “ЦСКА”