К.Роналдо-3 мача - 4 гола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
К.Роналдо-3 мача - 4 гола
Въпреки многото критики към Роналдо за това че играл слабо в Реал,че там щял да се провали, и т.н с головете си той доказва че критиците не са прави.Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Re: К.Роналдо-3 мача - 4 гола
Естествено, че Роналдо ще се представи добре в реал. Той е индивидуалист и не му дреме с кого комбинира.
Вкара 4 гола на средняци и вече е голяма работа
Изчакайте малко нека го видите срещу големите като Барселона, Интер, Челси и прочие. По тази логика и Дефоу е голям играч.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Вчера и коментатора беше култов. Роналдо не показа нищо, само два гола и нищо повече

Е аз не знам да има гол досега от игрово положение......само от дузпи и пряк-свободни...

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
tprodanov написа:Вчера и коментатора беше култов. Роналдо не показа нищо, само два гола и нищо повече![]()
Именно. Само два гола от пряк свободен удар. През останалото време беше незабележим.
Въпроса е че и когато играе слабо пак вкарава...какво да говорим като му тръгне играта...
sl321 написа:Въпроса е че и когато играе слабо пак вкарава...какво да говорим като му тръгне играта...
За да мутръгне играта топка трябва постоянно към него иначе няма да стане. В Реал това няма да стане.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Вкара 4 гола на средняци и вече е голяма работа![]()
Изчакайте малко нека го видите срещу големите като Барселона, Интер, Челси и прочие. По тази логика и Дефоу е голям играч.
![]()
ми при вас какво да не вкарваше само на Арсенал Ливърпул и т.н вкарвал е и на малки отбори.... за ся сме нямали силен противник затова не им е вкарал. Иначе добро постижение дано да продължи целия сезон така по 1 гол на мач стига....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
И аз така викам ...по 1 гол на мач му стига...