john barnes написа:ама кел файда,че сме ги били тия отбори,като крайния изход беше само един-8 място в първенството?
ами файдата е ,че спечелихме купа,върху която да надградим през следващите години и достгнахме втори финал ,при който "дървото" влезе и само съдията му попречи да обърне мача .Точно с такива купи играчите започват да изпитват още по-голям "глад" за трофеи и по-този начин се гради шампионския манталитет(САФ е започнал по същия начин в МЮ).Освен това победите над големите даваха допълнително самочувствие на играчите.
знам за бент,откъдето ти знаеш,че комоли е договарял завишените цени на ялов стю,данчо дебелогъзия и конската опашка...и твоя идол за нищо не е виновен!
Бент има 150 гола в Англия, при това все в средняшки отбори.(не казвам ,че е някава хипер класа,но не е толкова зле колкото някои го изкарват,а дали действотелно го е искал е съвсем друга тема).Тва,че ти вярваш на всяка спекулация в интернет,дето ти хареса си е твой проблем.Знам ,че Кени не е договарял трансферите,защото никой треньор в света не води преговори за новите попълнения-нито венгер,нито саф,нито който и да е било друг мениджър във ВЛ и останалите водещи първенства.Посочи ми някой пример ако греша