Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот smart » 31 яну 2013 22:33

john barnes написа:ама кел файда,че сме ги били тия отбори,като крайния изход беше само един-8 място в първенството?

ами файдата е ,че спечелихме купа,върху която да надградим през следващите години и достгнахме втори финал ,при който "дървото" влезе и само съдията му попречи да обърне мача .Точно с такива купи играчите започват да изпитват още по-голям "глад" за трофеи и по-този начин се гради шампионския манталитет(САФ е започнал по същия начин в МЮ).Освен това победите над големите даваха допълнително самочувствие на играчите.

знам за бент,откъдето ти знаеш,че комоли е договарял завишените цени на ялов стю,данчо дебелогъзия и конската опашка...и твоя идол за нищо не е виновен!

Бент има 150 гола в Англия, при това все в средняшки отбори.(не казвам ,че е някава хипер класа,но не е толкова зле колкото някои го изкарват,а дали действотелно го е искал е съвсем друга тема).Тва,че ти вярваш на всяка спекулация в интернет,дето ти хареса си е твой проблем.Знам ,че Кени не е договарял трансферите,защото никой треньор в света не води преговори за новите попълнения-нито венгер,нито саф,нито който и да е било друг мениджър във ВЛ и останалите водещи първенства.Посочи ми някой пример ако греша
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2013 22:57

явно си доста запознат със трансферните дела на отбора...ами сега,като го няма комоли,кой преговаря за играчите? може би йън айре или самия джон хенри? най ме е яд,че въртиш и сучеш,ама никога няма да си признаеш,че сияйния загроби клуба със малоумните си трансфери и после ревеш що го изгонили? ами опариха се вече и сега роджърс си пати от това.ей туй е истината,колкото и да не ти се иска.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2013 23:51

john barnes написа:явно си доста запознат със трансферните дела на отбора...ами сега,като го няма комоли,кой преговаря за играчите? може би йън айре или самия джон хенри? най ме е яд,че въртиш и сучеш,ама никога няма да си признаеш,че сияйния загроби клуба със малоумните си трансфери и после ревеш що го изгонили? ами опариха се вече и сега роджърс си пати от това.ей туй е истината,колкото и да не ти се иска.

Всъщност в момента точно Айре води всички преговори :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 фев 2013 00:04

Неприятно е да се констатира, но е факт - основният проблем на Ливърпул от много време насам е мениджърът на отбора :idea: ( а не собственици,директори,лекарски щаб,чистачки и тн :) ) За мен и Жерар Улие, и Рафаел Бенитес не бяха достатъчно добри мениджъри за Ливърпул, независимо от постигнатите успехи и от двамата.. онова усещане за среднячество, за примиренчество със статута на нямащ шампионски манталитет отбор се дължи именно на продължителните мениджърства на двамата.. Рой Ходжсън не беше подходящ избор - треньор с дълга кариера, но идеите му не прилягаха на клуб като Ливърпул - игра на контраатака и изчакване :| За мен провaлът му бе логичен... Моите уважения към КЕНИ ДАЛГЛИШ, но и той беше грешка - разбиранията му за футбола са си останали някъде там в миналото (едно 20 години назад), а в съвременният динамичен свят на модерния футбол тези разбирания нямат абсолютно никакъв шанс за успех (неминуемо ми идва сравнението с Димитър Пенев - велики личности, които в днешно време трябва да заемат длъжности като почетен президент в единия случай, или посланик на клуба в другия, но нищо повече).. Хенри и компания осъзнаха това и най-логично решиха да се ориентират към млад, перспективен мениджър с модерна визия. Защо обаче се спряха точно на Брендън Роджърс, за мен е загадка - вижте какво прави Андре Вияш-Боаш начело на Тотнъм - отбор, чието футболно качество не е по-високо от това на Ливърпул?! БР за съжаление е нова грешка, която обезличава величието на този клуб с още един провален сезон - докарахме го дотам да се опасяваме дали ще успеем да влезем в четворката :evil: цел на Ливърпул всяка година трябва да е спечелването на всички трофеи и купи, за които участва.. нито повече, нито по-малко :!: :!: :!:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2013 00:09

Аз доколкото знам и Бегеристайн преговаряше в Барселона, както и Валдано в Реал. Сега вече не им знам имената на съответните заместници :D :D

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2013 00:48

За мен Далглиш е по-добър като мотиватор и обединяваща фигура, но Роджърс води мачовете много по-правилно. Миналата година имахме непрекъснато сбъркани титулярни състави, ненавременни и неадекватни смени, за трансферите дори да не говорим. С даването непрекъснато шансове на играчи, които не ги заслужаваха с оглед нулевия прогрес през сезона и закотвянето на пейката на имена като Каут и Макси (и с това практически прогонването им) реално не бе направена крачка напред. Защото Каут и на 40 би бил безценен в мач като снощния. Отборът беше по-надъхан и излизаше всеки мач за победа, но рядко я постигаше. За мен много показателна е промяната във формата на Хендерсън, Даунинг и Енрике, които бяха купени и налагани от Далглиш, но постигнаха голям прогрес именно при Роджърс. И не ми излизайте с въпросите "къде е джуджето Алън?", защото ако не друго, то поне БР има топки да го остави на пейката, докато миналата година чак през февруари-март бе осъзнато, че някои хора не са за титуляри. Моето мнение е, че играта на отбора все още не е каквато трябва да бъде, но Роджърс взима по-правилните решения. Времето ще покаже кой прав и кой крив.

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 фев 2013 00:56

Gil-galad написа:
john barnes написа:явно си доста запознат със трансферните дела на отбора...ами сега,като го няма комоли,кой преговаря за играчите? може би йън айре или самия джон хенри? най ме е яд,че въртиш и сучеш,ама никога няма да си признаеш,че сияйния загроби клуба със малоумните си трансфери и после ревеш що го изгонили? ами опариха се вече и сега роджърс си пати от това.ей туй е истината,колкото и да не ти се иска.

Всъщност в момента точно Айре води всички преговори :lol:

ами знам,че той ги води...тогава и аз да обвинявам,че е взел алън,борини,асаиди,коутиньо и стъридж,щото не са за нашия отбор,съставен от родени шампиони и борещи се за всички купи... :) :lol:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2013 01:02

Karsa Orlong написа:За мен Далглиш е по-добър като мотиватор и обединяваща фигура, но Роджърс води мачовете много по-правилно. Миналата година имахме непрекъснато сбъркани титулярни състави, ненавременни и неадекватни смени, за трансферите дори да не говорим. С даването непрекъснато шансове на играчи, които не ги заслужаваха с оглед нулевия прогрес през сезона и закотвянето на пейката на имена като Каут и Макси (и с това практически прогонването им) реално не бе направена крачка напред. Защото Каут и на 40 би бил безценен в мач като снощния. Отборът беше по-надъхан и излизаше всеки мач за победа, но рядко я постигаше. За мен много показателна е промяната във формата на Хендерсън, Даунинг и Енрике, които бяха купени и налагани от Далглиш, но постигнаха голям прогрес именно при Роджърс. И не ми излизайте с въпросите "къде е джуджето Алън?", защото ако не друго, то поне БР има топки да го остави на пейката, докато миналата година чак през февруари-март бе осъзнато, че някои хора не са за титуляри. Моето мнение е, че играта на отбора все още не е каквато трябва да бъде, но Роджърс взима по-правилните решения. Времето ще покаже кой прав и кой крив.

Роджърс нагледно показа на Стърлинг, Шелви и Шкъртел кой командва след даден ужасяващ мач или поредица от слаби мачове. За това го адмирирам, обикновено второто полувреме направо сме преобразени което също е добре но ЗАЩО няма топките при равен мач да натисне за победа, а не да пази равния? Една точка повече или по-малко все тая, поне да опита да върне почти изтърван мач в релси. Това ме дразни лично мен. Иначе големия ни проблем е липсата на постоянство, правим няколко страхотни мача и после се дъним по най-малоумния начин.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 фев 2013 01:18

wolf написа: ЗАЩО няма топките при равен мач да натисне за победа, а не да пази равния? Една точка повече или по-малко все тая, поне да опита да върне почти изтърван мач в релси. Това ме дразни лично мен. Иначе големия ни проблем е липсата на постоянство, правим няколко страхотни мача и после се дъним по най-малоумния начин.

Ами въпрос на виждания.За мен както вчера де вкара Енрике.. до някъде оправдан ход.Глен му счупиха кръста доста пъти.
Иначе липсата на постоянство е .. липса на класа.Като погледнем къде сме си взели точките... от всички сериозни отбори горе долу ни пребиха от игра.Даже един УБА ни отнесе като "куцо пиле домат".Просто в момента сме един среден отбор с няколко добри футболисти.До там.

Karsa Orlong написа:За мен Далглиш е по-добър като мотиватор и обединяваща фигура, но Роджърс води мачовете много по-правилно.

Да,така е.

По принцип пак да си се върна към моята си теория.Оставяме на страна стари неща.
За мен Брендо като водене на мачове.. поне за сега рядко прави шантави неща.Обаче трансферите са му отвратителни.Изхвърли ей така доста играчи.. къде в момента можеха да изнасят мачовете,а и да помагат на младите.Заради това към днешна дата.. заради тази простотия.. просто сме си среден отбор.Това е според мен.

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 фев 2013 01:34

изхвърли по-старите играчи,защото тъпите янки не искаха да им плащат големите заплати,ей това е истината...и макси и каут вземаха порядъчни пари за възрастта си,а и нали уж подмладяваме отбора?

Върни се в “Ливърпул”