Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот BadBoy » 31 яну 2013 20:24

terata написа:
zlatan написа:според мен обаче селекцията ни не е приключила.
Каядо наистина не съм го гледал,но щом казваш че е крило ще ти се доверя.
Не бъди толкова песимистично настроен,може ида измислят някое халфче нашите.
Аз все още вярвам,ако пък не стане стискам палци за Вутовввввввввввввв.
Абе някой знае ли Домо намери ли си отбор или ще тренира до лятото в Дуисбург.и то с втория отбор на Дуисбург.

За Домо незнам, ама по немските медии пишат, че до края на деня Гара Дембеле отива при него в Дуисбург.

Дембеле вече е в Китай
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 яну 2013 20:26

Ghost Rider написа:За вас важи същото, колега. Ако не беше Платини, надали щяхте да сте даже на 4то място. Не го казвам със злоба, просто констатирам.

Съгласен съм напълно.В официалният ни форум водих дискусия по този въпрос,че може би в Разград събитията щяха да вземат друг обрат, ако не бяха изпратили Платини в Румъния.Същото важи и за мачовете с Мура.При нас също има доста противници на Платини, както и при вас на Карвальо. Според мен не са прави и фактите го показват красноречиво.

Искам да вметна нещо по поста на Хонда .Имаше миналата пролет интервю с Джери Перейра и той каза ,че футболистите в Аржентина и Уругвай били доста скъпи за българския пазар. Съотношението цена- качество било най- добро в Бразилия.Другото е ,че броя на клубовете и футболистите е доста голям и има доста голямо предлагане на футболисти с нелоши качества.Има и за Запада има и за нас. Нещо като с кафето за нас изметеното по складовете и трюмовете " Нова Бразилия"за Запада "Bourbon Santos"арабика 100%.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 31 яну 2013 20:40

Веднага ви казвам уникални за България футболисти за смешни цени от други континенти и Европа: Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Гара Дембеле, Даксон, Дока, Том, Асис, Шаешу, Жужу, Александър Барт, Седрик Камбон....няма смисъл списъкът е дълъг. И да, не струват много пари. Първите двама ги взима Черно Море от някъде си, Дембеле от втора гръцка в Локо, Даксон също в Локо от плажа в Бразилия, Даксон и Том от аматьорски отбори в Бразилия, следващите Херо ги взима без пари, Барт и Камбон не знам от коя дивизия във Франция ги взима Литекс, дори втория не можа да се наложи, не им хареса нещо и сега играе в Лига 1. Така, че Наско като пита аджеба каква дейност извършват Дончо и компания.... значи има за какво да пита.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 яну 2013 21:12

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че сините избират измежду трима за ново попълнение. Очаква се клубът от Герена да се подсили с халф до началото на шампионата.

„Гледаме трима футболисти. Докато сме в София треньорът трябва да реши кой да вземем“, отбеляза Тонев.

Силният човек в клуба добави, че в следващите дни ще се види с Иван Вуцов и ще разговаря с него по повод медийните изяви на съветника си.

„Не мога да коментирам, но ще се видя с Вуцов в следващите дни, за да разбера какво става“, сподели Иво Тонев.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 яну 2013 21:15

Кого ли следят :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 яну 2013 21:15

south_division написа:Веднага ви казвам уникални за България футболисти за смешни цени от други континенти и Европа: Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Гара Дембеле, Даксон, Дока, Том, Асис, Шаешу, Жужу, Александър Барт, Седрик Камбон....няма смисъл списъкът е дълъг. И да, не струват много пари. Първите двама ги взима Черно Море от някъде си, Дембеле от втора гръцка в Локо, Даксон също в Локо от плажа в Бразилия, Даксон и Том от аматьорски отбори в Бразилия, следващите Херо ги взима без пари, Барт и Камбон не знам от коя дивизия във Франция ги взима Литекс, дори втория не можа да се наложи, не им хареса нещо и сега играе в Лига 1. Така, че Наско като пита аджеба каква дейност извършват Дончо и компания.... значи има за какво да пита.

Не знам на колко си години, но Лусио Вагнер, и Ричард , и Темиле и Баба никога не са били собственост на Черно море, те си бяха собственост на Левски или по-точно имаха договори с мениджърска агенция близка до М.Чорни , както и Гарба Лавал и Дж.Кристофър. Не знам дали знаеш Л.Вагнев преди да дойде в Левски е бил в Бенфика и Севиля и от Левски го дадоха в морето. Като Ричард, Темиле и Баба имат сребърни медали от СП за своята възраст и бяха докарани от протежето на Чорни М.Правиц с който Сираков се скара.
Мисълта ми е че са много малко успешните трансфери на футболисти дошли в България ДИРЕКТНО от други континенти- реално се свежда до Ричард , Даксон, Дока, Том. другите изброени от теб футболисти дойдоха в България от клубове от Западна Европа, между другото Гарра Дембеле си е французин,който играе за националния отбор на Мали. Общо взето крака му не е стъпвал в Мали. Между другото и Барт и Камбон са бивши юношески национали на Франция играеха във втора дивизия.
Ако трябва да изброяваме неуспешните трансфери са в десетки пъти повече.
Наско Сираков като говори за трансфери да посочи един успешен трансфер на футболист извършен от него.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 31 яну 2013 22:06

honda написа:
south_division написа:Веднага ви казвам уникални за България футболисти за смешни цени от други континенти и Европа: Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Гара Дембеле, Даксон, Дока, Том, Асис, Шаешу, Жужу, Александър Барт, Седрик Камбон....няма смисъл списъкът е дълъг. И да, не струват много пари. Първите двама ги взима Черно Море от някъде си, Дембеле от втора гръцка в Локо, Даксон също в Локо от плажа в Бразилия, Даксон и Том от аматьорски отбори в Бразилия, следващите Херо ги взима без пари, Барт и Камбон не знам от коя дивизия във Франция ги взима Литекс, дори втория не можа да се наложи, не им хареса нещо и сега играе в Лига 1. Така, че Наско като пита аджеба каква дейност извършват Дончо и компания.... значи има за какво да пита.

Не знам на колко си години, но Лусио Вагнер, и Ричард , и Темиле и Баба никога не са били собственост на Черно море, те си бяха собственост на Левски или по-точно имаха договори с мениджърска агенция близка до М.Чорни , както и Гарба Лавал и Дж.Кристофър. Не знам дали знаеш Л.Вагнев преди да дойде в Левски е бил в Бенфика и Севиля и от Левски го дадоха в морето. Като Ричард, Темиле и Баба имат сребърни медали от СП за своята възраст и бяха докарани от протежето на Чорни М.Правиц с който Сираков се скара.
Мисълта ми е че са много малко успешните трансфери на футболисти дошли в България ДИРЕКТНО от други континенти- реално се свежда до Ричард , Даксон, Дока, Том. другите изброени от теб футболисти дойдоха в България от клубове от Западна Европа, между другото Гарра Дембеле си е французин,който играе за националния отбор на Мали. Общо взето крака му не е стъпвал в Мали. Между другото и Барт и Камбон са бивши юношески национали на Франция играеха във втора дивизия.
Ако трябва да изброяваме неуспешните трансфери са в десетки пъти повече.
Наско Сираков като говори за трансфери да посочи един успешен трансфер на футболист извършен от него.

Да прав си за Вагнер и Ричи бяха под наем в Черно Море, но бяха взети доста млади и едва ли са стрували много пари. Какво значение има, че Дембеле е играл за Мали или пък Камбон и Барт са играли за гарнитурите на Франция. Въпроса е че са стрували жълти стотинки, Лавал и Кристофър не ги споменавам, както и Радимов, Головской, тогава Левски имаше доста пари. Колкото до Наско, ако кажеш че той не е имал успешен трансфер...не знам.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 31 яну 2013 22:10

И Лусио на колко години и по колко мача има в Бенфика и Севиля? Колкото и пари да имаше Чорни едва ли би могъл да вземе футболист на Бенфика. Той и Слори игра във Фейенорд и има дебют за Холандия при Бастен, ама какво да не би да струваше на Левски 5млн евро?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 фев 2013 01:59

Това момче Попадийн ми се вижда малко глуповато и според мен бързо ще изчезне от футболната сцена.
Най-голямата му мечта била да излезе навън, а като го питаха за Левски и ъка мъка под носа си,
На един юноша най-голямата му мечта трябва да е да стане титуляр в първия отбор, а всичко останало ще е черешка на тортата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 01 фев 2013 10:45

Момчета, снощи по една турска телевизия съобщиха, че Арш е закупен и е подписал договор за 1.5 години, Това означава, че нашите са прибрали исканите 150 000 евро и ако за преотсъпването на Попадийн са взели едни 50 хилки, плюс отпадналата висока заплата на холандеца и спокойно могат да си позволят един по-скъп и класен халф. :roll:

Върни се в “Архив”