Стойчо Младенов-новият треньор на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Стойчо Младенов-новият треньор на Черно море

Мнениеот unist_gp » 16 сеп 2009 10:19

oчаквах Черно море да вземе или Гочето или Херо за тренер.Все пак,доколкото ми е ясно, отборът иска да има успехи,а не да е училище за трупане на опит на местни тренери. Кольо Спасов е един от най-добрите Бг тренери, дано продължи да води отбора в мачовете и от новата длъжност. важно е да го слушат играчите

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 сеп 2009 10:42

Вярвайте ми това е наи-добрия вариант!!!
Велизар така ще ги стегне,че гък няма да смеят да кажат!!!

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 16 сеп 2009 11:07

помощник-треньорите нямат манталитет и качества най-вече да водят отборите... могат да водят само разгрявките, всеизвестен факт.. бългаиря ако искате взземете за пример... ако не - световния футбол.. карлош кейрош например.. стив макларън..

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 сеп 2009 16:50

Quentin написа:помощник-треньорите нямат манталитет и качества най-вече да водят отборите... могат да водят само разгрявките, всеизвестен факт.. бългаиря ако искате взземете за пример... ако не - световния футбол.. карлош кейрош например.. стив макларън..

Да да да...и Жозе Мауриньо.Какъв треньор е Мауриньо?Ами той беше най-добър във воденето на загрявките на Барселона по времето на Боби Робсън :lol:.Висенте Дел Боске - майстор на загрявките в Реал,нищо,че вдигна 2 ШЛ,загрявктие му бяха стихията и колчетата добре редеше :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 16 сеп 2009 18:52

еми ще видите, нищо няма да се промени.. няма никаква логика, помощник-треньорът трявба да има сходно виждане за нещата със старши-треньора, а ако няма - жална му майка на отбора, ясно що не върви.. ей сега ще бараме меча.. нов бардак със стари курви.. нали знаете (:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 сеп 2009 15:07

Quentin написа:еми ще видите, нищо няма да се промени.. няма никаква логика, помощник-треньорът трявба да има сходно виждане за нещата със старши-треньора, а ако няма - жална му майка на отбора, ясно що не върви.. ей сега ще бараме меча.. нов бардак със стари курви.. нали знаете (:

Тъй като съм гледал примерно един Нюкасъл воден от Боби Робсън и Челси воден от Жозе Мауриньо - никакво сходство нямат във вижданията си за футбола.Сър Боби беше велик треньор с верую "ако ми вкарат 5 гола,то аз ще им вкарам 6",Нюкасъл беше тогава 4-ти във ВЛ.Мауриньо е треньор-прагматик с виждане-и 1:0 е победа,по-добре грозна победа и т.н.,но също велик треньор.Всеки си има своите виждания.Кольо Спасов не е първия ментор на Велизар Попов,който преди Кольо се е учил от Илиян Илиев и Ясен Петров.Впрочем тъй като Кольо Спасов беше помощник и на Илиян,и на Ясен - не мисля,че имаше каквото и да било общо с двамата!Помниш ли?Илиян и Ясен залагаха на схема 4-3-3 с много активни крила,а тримата вътрешни халфове бяха 1 дефанзивен и 2 офанзивни,Кольо винаги е залагал на 4-5-1 или 4-4-2(рядко),но винаги със слаба кативност по крилата с изключения играта на Периш когато беше тука.Като цяло нищо общо нямаше Кольо с тях двамата и не мисля,че Велизар пък ще има нещо общо с Кольо
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”