Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Много интересен спор водите.Кой централен нападател е по- некадърен? Като страничен наблюдател само ще ви кажа,че без Карвальо щяхте да сте извън шестицата.Хубав лош благодарение на неговите голове сте втори и на някои други фактори, но това е друга тема.
- Ghost Rider
- Контакти:
За вас важи същото, колега. Ако не беше Платини, надали щяхте да сте даже на 4то място. Не го казвам със злоба, просто констатирам.
То това важи за почти всички отбори.
Да си помислим за Реал без Роналдо, Барселона без Меси, ако щете ПСЖ без босненския швед...
Даже наскоро някой в Англия беше прави симулация какво би било ако Перси бил още в Арсенал. Как Юнайтед щели да са 4ти, а Арсенал 1ви.
Аз лично се надявам Силва да измести постепенно Карвальо. Не от някакви расови подбуди, а просто някакво вътрешно усещане. А Вкарвалчето да стане "златна резерва".
И накрая, не забравяйте, че ако нещо стане напечено и нямаме нападатели за някой мач (наказания или контузии), винаги като централен нападател може да играе Негово Величество Христо Йовов!!!
Чак ме завладява една романтика като си помисля.
Да си помислим за Реал без Роналдо, Барселона без Меси, ако щете ПСЖ без босненския швед...
Даже наскоро някой в Англия беше прави симулация какво би било ако Перси бил още в Арсенал. Как Юнайтед щели да са 4ти, а Арсенал 1ви.
Аз лично се надявам Силва да измести постепенно Карвальо. Не от някакви расови подбуди, а просто някакво вътрешно усещане. А Вкарвалчето да стане "златна резерва".
И накрая, не забравяйте, че ако нещо стане напечено и нямаме нападатели за някой мач (наказания или контузии), винаги като централен нападател може да играе Негово Величество Христо Йовов!!!

Чак ме завладява една романтика като си помисля.

Преминаването на Христо Попадийн под наем в Киево е въпрос на часове. Юношата на Левски вече подписа своя договор с италианците. „Сините“ също са приели предложението на „летящите магаренца“. За да бъде приключена сделката, трябва да пристигне подписан договора и от Киево Верона.
Италианците вече пробваха Ицо Попадийн и харесаха българина. Той снощи игра в контролата на Левски срещу Виктория Пилзен, като в края на мача замени титуляра Дъстли Мюлдер. Юношата на „сините“ най-вероятно ще играе за втория тим на Киево, но ако направи силно впечатление, може да се надява и на дебют в Серия А.
До преди няколко месеца в същия клуб игра друг българин. Става дума за младежкия национал Радослав Кирилов, който записа няколко мача за Купата на Италия с екипа на веронци.
- emilio
- Контакти:
Нашите май няма да купуват играч, а пак ще търсим свободен агент за позицията халф, щом до сега няма никаква информация и дори спекулация на тази тема
Не може да си на една точка зад първия и да не се подсилиш с добри играчи за атака на първото място, това е лудост

Не може да си на една точка зад първия и да не се подсилиш с добри играчи за атака на първото място, това е лудост

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
- metodito
- Контакти:
Надявам се, че решението за средата е намерено - Стефан Велев. Дано! Аз пък не мога да си спомня, но мисля че Илиан в Берое не разчитше на един класически плеймейкър тип Тасевски, а по-скоро на наситена халфова линия работеща и в двете фази на играта - офанзивна и дефанзивна. Може и да бъркам. Съдя по мачове, които съм гледал... не само с "Левски".
Не мога да ги сравня - а и са различни - единия е от тези, които чакалят (Арш), другият, от тези, които работят повечко с топката. С глава Арш е по-добър, с крака - Карвальо. Като скорост ...не знам, но мисля, че Арш се ориентираше по-добре в сгъстена защита...
С него без него все тая. Е на тия два гола срещу Локо ли ще се крепи цял живот? Има си статистика, кой иска да гледа. Факти му се викат на това. По твоята логика ако не бе Карвальо нямаше да бием Черноморец и щехме да паднем от Локо Сф. Глей как ме карате да защитавам футболист, който не мога да го понасям по принцип:)) Ама да изкарвате Арс едва ли не класи над Карвальо... е нема да стане
Не мога да ги сравня - а и са различни - единия е от тези, които чакалят (Арш), другият, от тези, които работят повечко с топката. С глава Арш е по-добър, с крака - Карвальо. Като скорост ...не знам, но мисля, че Арш се ориентираше по-добре в сгъстена защита...
- ralka_levskarka
- Контакти:
onegavon написа:Много интересен спор водите.Кой централен нападател е по- некадърен? Като страничен наблюдател само ще ви кажа,че без Карвальо щяхте да сте извън шестицата.Хубав лош благодарение на неговите голове сте втори и на някои други фактори, но това е друга тема.
Светни ни за другите фактори

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
мисля си вече че на сто процента новия халф ще бъде от БГ-първенство,може и да е чужденец,но играещ в БГ.
Аз на първо четене не се сещам за такива дето могат да ни свършат работа и да са на сносна цена-100-200 хил евро.
От Лудогорец,Литекс и от червения отбор играч няма да се вземе е повече от ясно.
Остават Берое,Локо Пд,Ботев,Славия и Черноморец.
Дали обаче тези отбори притежават това което ни е нужно.
Другия вариант който не го изключвам да са гледали някви свободни агенти
.
И третия вариант не за изключване Илиан да е решил че не му е нужен още един играч.
Ако някой се сети или познава за някой играч от БГ,може да сподели
Аз се сещам за двама,трима
Уатара-от акулите,Каядо от Берое и Енрике от Ботев.
Аз на първо четене не се сещам за такива дето могат да ни свършат работа и да са на сносна цена-100-200 хил евро.
От Лудогорец,Литекс и от червения отбор играч няма да се вземе е повече от ясно.
Другия вариант който не го изключвам да са гледали някви свободни агенти

И третия вариант не за изключване Илиан да е решил че не му е нужен още един играч.
LEVSKI_FOREVER
- ralka_levskarka
- Контакти:
Уатара и Каядо направо можем да си ги изключим 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
zlatan написа:мисля си вече че на сто процента новия халф ще бъде от БГ-първенство,може и да е чужденец,но играещ в БГ.
Другия вариант който не го изключвам да са гледали някви свободни агенти![]()
.
Уатара е продаден на турския Мерсин, а Каядо си е крило, а такива си имаме бол. И според мен селекцията е приключила вече. Не вярвам да вземем някой.