Рединг - Челси ; 30.01.13 Сряда ; 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Рединг - Челси ; 30.01.13 Сряда ; 22:00

Мнениеот Red_Neck » 31 яну 2013 14:20

Челси последния месец станаха за смях. Знам, че не е лесно на феновете - очакванията от отбора спечелил ШЛ последния сезон са огромни.
Искам обаче да ви обърна внимание на нещо. Не спирате да плюете Бенитес, Торес а и Мата напоследък, но истинските проблеми са по-скоро в липса на концентрация в защитата. Не може отбор с претенции, да допусне 2 гола в края на мача. Бранислав първо покри засадата при първия гол (закасня с около метър- два от линията на защитата, а и не стигна навреме до човека). Лампард също късно атакува човека дал головия пас. При втория бяха оставени 3-ма човека абсолютно непокрити на 6 метра от вратата. Няма как да станеш шампион с подобни грешки, а те доста зачестиха напоследък. Челси и Сити разполагат определено с най-добре комплектованите състави в Англия. На мен лично ми се струват пресилени заключенията, че Мата не ставал за Челси - много са малко плеймейкърите в ПЛ с неговите качества. Не мисля, че вече има полза от освобождаването на Рафа, защото каква е алтернативата в момента? Виж на края на сезона е пътник и ще ми е много интересно дали освен Валенсия друг би му предложил работа :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 31 яну 2013 14:26

Рафата ли е виновен, че не можахте да задържите два гола преднина с/у предпоследния 5 минути преди края на мача?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 яну 2013 14:38

Kristianc написа:Рафата ли е виновен, че не можахте да задържите два гола преднина с/у предпоследния 5 минути преди края на мача?

Не, Торес е виновен :lol:

С тия гениални негови решения по време на мачовете и смени... :x
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 яну 2013 18:45

Kristianc написа:Рафата ли е виновен, че не можахте да задържите два гола преднина с/у предпоследния 5 минути преди края на мача?

Няма как само един човек да е виновен, но все пак работата на Рафата е да си подреди футболистите, да им дава тактически указания, да ги тренира как да противодействат на съответния отбор в съответната ситуация и т.н. А какво се получава, който мине центъра 2 пъти срещу Челси със сигурност е отправил поне един удар към вратата, а уцелена ли е вратата, гола е сигурен. Така беше и с КПР, Саутхемптън, Суонси, така беше и снощи с Рединг. Не искам да виня никой персонално, футбола е колективен спорт, ама тези мърляви(защото бяха допуснати от несериозно отношение към играта) резултати не са никак на добре и веднага поглеждаш към мениджъра. Който може би не си върши правилно работата на тренировъчното игрище.
CHELSEA

Потребителски аватар
Artoger
Контакти:

Мнениеот Artoger » 31 яну 2013 23:09

yasen написа:
Artoger написа:Незнам кой беше ама този който твърди,че десният крак на мата е слаб да си навре коментара отзад.При едно от първите положения в мача мата отправи силен и точен удар точно с деснячката,а иначе мач на Челси няма да гледам докато не видя Бенитес изритан в комплект с Оскар и Търнбул!

ей нежен, това, че не ти харесва мнението ми, си е твой проблем, гледай си принцесата Торес, наслаждавай му се и недей да правиш тъпи изказвания.
Това, че съм единствения тук, който не харесва Мата, не ме притеснява изобщо, видял съм нещо, което, другите не са видели...
Не ме разбирайте погрешно, от всички испанци само Мата заслужава мястото си в Челси, но тази роля, която му дават, не е за него...
Някой беше казал, че на финала срещу Байерн, поискал първата дузпа, защото искал да поеме отговорност, а си спомням, че през сезона имаше две или три пропуснати дузпи, на финала пак я изпорти, това за мен означава само едно - че няма качествата на лидер, няма психика щом в решаващи моменти се пропуква.
Той е на 25, вече дълго време е в Челси, а Лампард на неговата възраст мачкаше и водеше Челси още преди да дойдат скъпите футболисти на Абрамович.
Ето как виждам играта на Мата в Челси - губи лесно единоборства, дори когато топката е в негово владение, прави гениални пасове, често водещи до голове, вкарва голове, не маловажни, но в същото време пропуска с лека ръка много повече голови положения, ударите му отдалеч са далеч от нивото на тези на Лампард, спомням си само два гола на Мата - срещу Арсенал миналия сезон, когато паднахме 3:5 (фантастичен гол) и тази година срещу Норич, като цяло виждате доста противоречиви изяви в моите очи, но това си е мое мнение, никой не искам да го харесва, но затова тук е форум, да коментираме .

Виж какво мойто момче преди да казваш на кой какви са му коментарите първо погледни своите смешни писания ясно ли ти е.Ходи си напиши домашните и не се прави на велик,защото се излагаш.
Левски,Челси,Реал Мадрид,Интер!

[wrapimg=]http://prikachi.com/images.php?images/310/7840310r.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 31 яну 2013 23:18

Това, че yasen няма ортодоксално мнение спрямо Мата не го прави тъп, идиот или нещо подобно ;) По-добре повече хора със собствена позиция! Аз не споделям крайното му отношение към Мата, но той си има негови си основания. Не съм чел внимателно правилата във форума, но не би трябвало там да пише, че всички мнения трябва да са едни и същи, а тези, които се отклоняват от масовото мнение са идиоти и подобни елементи, които трябва да бъдат стандартизирани или елиминирани :lol: Крайностите са обичайно нещо, но не е нормално да са постоянна трактовка спрямо чуждите мнения, които НЕ биват споделяни!

ПП Мата направи много силен мач вчера. Отборът като цяло също. Просто от скамейката лъха страх и в момента сме просто добър отбор... Липсва онова обаяние, при което лошите знаеха, че вкараме ли два гола срещата е приключила. Важно е догодина директно да играем в ШЛ! Сега е трудно, но утре ще е хубаво, споко ;) Мата е ключов за ЧЕЛСИ, макар и хилав и с дясна патерица :mrgreen: ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Челси”