Надявам се да победим, няма да е лесно, Фулъм ще са амбицирани да вземат реванш за закупата в ФА, а и този "футбол", който снощи показахме срещу светците... дано никога не се повтаря.
1:2
Фулъм - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фулъм - Манчестър Юнайтед
Мисля си, че тук Юнайтед ще направят грешка. Върти ми се в главата голове равенство. Дано да се получи хубав мач. Прогнозата ми е 2:2.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Искам суха мрежа! 0:2
- obi4am_pirin
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:luxorus написа:1-3
Бербатов
Руни 3
К сожаленью день рождения только раз в году.Предполагам, че както в последния мач между тези два отбора, "нашето момче" няма да успее да види цвета на топката.
Пий си сиропа пациент!Тази злоба те яде отвътре и ще те затрие ...
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Има голяма вероятност Димитър Бербатов да пропусне домакинството на Фулъм срещу бившия му отбор Манчестър Юнайтед през уикенда. Българският нападател се контузи при победата над Уест Хам (3:1) и още не е ясно дали ще успее да се възстанови за сблъсъка с "червените дяволи". Бербатов откри резултата още в 10-ата минута, но през второто полувреме получи разтежение и беше заменен от Младен Петрич. Митко, който вчера навърши 32 години, имаше желание да остане в игра, но след бърза консултация с мениджъра Мартин Йол прецени, че е по-добре да не рискува.
Бербатов вече игра срещу Юнайтед миналата седмица в мача за ФА Къп, който Фулъм загуби с 1:4. Сега на двата тима предстои двубой от 25-ия кръг на Висшата лига. Срещата е на "Крейвън Котидж" в събота.
- t0bl3ro_bg
riak4 написа:Мисля си, че тук Юнайтед ще направят грешка. Върти ми се в главата голове равенство. Дано да се получи хубав мач. Прогнозата ми е 2:2.
Чета го поне за втори път това, в последните 3 теми за нашите мачове. Примери се, че Юнайтед този сезон взима купата и се надявай Челси да спре да прави такива грешки, защото в противен случай и топ 4 е под съмнение.
0-5
Последна промяна от fr3ak_boy на 31 яну 2013 15:51, променено общо 1 път.
obi4am_pirin написа:Captain Stottlemeyer написа:luxorus написа:1-3
Бербатов
Руни 3
К сожаленью день рождения только раз в году.Предполагам, че както в последния мач между тези два отбора, "нашето момче" няма да успее да види цвета на топката.
Пий си сиропа пациент!Тази злоба те яде отвътре и ще те затрие ...
Излъгал ли е нещо?
- we are the champions
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:riak4 написа:Мисля си, че тук Юнайтед ще направят грешка. Върти ми се в главата голове равенство. Дано да се получи хубав мач. Прогнозата ми е 2:2.
Чета го поне за втори път това, в последните 3 теми за нашите мачове. Примери се, че Юнайтед този сезон взима купата и се надявай Челси да спре да прави такива грешки, защото в противен случай и топ 4 е под съмнение.
[offtopic]Остави момчето да се надява де ...