Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Re: Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 31 яну 2013 00:53

Пичове, някой от Вас гледат в бъдещето, аз също... за Реал то не може да е тъмно. Барса се задъхва и съдиите (да не дава Господ) сигурно ще си помислят, няма какво друго да ги държи годинка-две още. Ще върнат след това Гуардиола, но Шави и Иниеста ще разцъкват на стейшън тогава... СТИЛЪТ НА ИГРА Е ВЕЧЕ РАЗЛИЧЕН! Драго ми е да се наслаждавам на промените - ПО-МАЛКО СИМУЛИРАТ ОТ ПРЕДИ... НАЛАГА ИМ СЕ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ (нека си спомнят, за да не се налага да им го припомним резултатно) :) :) :)
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 яну 2013 02:04

Varane (19y 280 d) is the 2nd youngest foreign player to score in a clasico, after Messi (19y 259d)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 яну 2013 02:13

Поздравления за 2-та отбора! Страхотен мач!
Погледнато съвсем безпристрастно, Барса може да съжалява повече за хикса. Имаха по-чисти положения при които можеха да решат мача - гредата на Шави, после пак Шави уцели на празна врата Варан, Педро и Жорди Алба очи в очи с вратаря не вкараха и Сеск от 6 метра не уцели вратата. За Реал се сещам за пропуска на Бензема при 0-0, останалото бе по-скоро добри намеси на защитата (Пике, Алвеш и Пуйол). Гола на Варан падна след изсипана топка при постепенна атака - Реал ги бе налегнало отчаяние.
Не съм съгласен, че на Реал му липсва плеймейкър - Модрич и Йозил би трябвало да изпълняват тези функции.
Колкото до мача - двамата големи, Кристиано и Меси играха под нивото си. Варан и Пике направиха страхотни изпълнения. Шави и Иниеста на познатото си ниво, както и Йозил - абсолютен мотор в средата. Кедира също ми хареса. Модрич, Игуаин и Роналдо разочароваха. За Кайехон и Карвальо просто нямам думи. Аз лично много харесвам Бензема - отигра няколко много добри топки, но .... не вкара когато можеше. Шаби бе прекалено изнервен и направи няколко глупави, опасни влизания. Арбелоа гледаше мача от близо - в такъв отбор не може да си позволиш 2 пъти за цял мач да минеш центъра.
Варан направи впечатление с много интелигентна и чиста игра, страхотна скорост и позициониране. Момчето има уникален усет за пласиране. Голямото му предимство пред Пепе - не прави глупости и играе много чисто.
Колкото до Барса - старите проблеми: изпускат с лека ръка чисти положения когато са в състояние да затворят мача.
Въпреки гола Сеск бе под нивото си, а Санчес така и не влезе в мача. Защитата стоеше по-добре от обикновено. В средата са гениални - Шави и Иниеста са си магьосници. Начина по който контролират топката и темпото на мача е уникален. На моменти имам чувството, че се разхождат с топката и въпреки това е много трудно да им я отнемеш без фал. Очаквах повече от Меси и Педро.
Нямам търпение за реванша!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 яну 2013 02:15

Страхотен мач, страхотна атмосфера. Доволен съм от играта на Реал. Като цяло заслужено равенство. Варан беше над всички - играч на мача! Дано Моуриньо все повече да залага на него. Една защитна четворка - Марсело, Пепе, Варан, Рамос ще е много добре. Есиен се справи, не го очаквах, но се справи. Ще му звънна да му се извиня, че го обиждах във форума. :) Оптимист съм за реванша, с оглед на това, че ще се върнат наказаните и контузените.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 31 яну 2013 02:39

Лимонадения Джо написа:
shotgun blues написа:Напълно съм съгласен с CSKA69 ,не се надгради над това което беше РЕАЛ миналата година и в голяма част от сезона досега не виждаме такава игра и желание,а слушаме само за скандали и т.н ,което е жалко защото РЕАЛ отново игра добре срещу БАРСА и можеше да ги бие и ако играеше така в повечето мачове щяхме да гледаме и интересна битка за 1 място в ЛА ЛИГА.
Бензема и Игуаин са добри...но не са от класата на Раул,Роналдо,Мориентес,Ван Нистелрой,не са голмайстори,трябва голмайстор да води атаката - Фалкао или Кавани това е 8-)
+1 за оценката на човека за играта на футболистите

През зимата не се правят подобни трансфери. Мисля, че Фалкао няма как да дойде в Реал на този етап. Може би нелош вариант е Йоренте от Билбао.

Йоренте подписа с Ювентус... Та, не разбирам какво толкова ви притеснява къде ще играе Варан при връщането на Рамос и Пепе, Рамос десен бек, Марсело/Коентрао - ляв, централни Пепе и Варан :)
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 31 яну 2013 09:12

Реал Мадрид също имаха положения. Пряк свободния на Роналдо в първата минута, след това положението очи в очи с Пинто на Бензема. Още едно, положение на французина в началото на второто полувреме, когато след комбинация с Роналдо не уцели вратата. В средата на второто полувреме, на празна врата, удар на Роналдо с глава не влезна ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 31 яну 2013 14:57

Страхотен мач се получи вчера ! Браво и на 2-та отбора за показаната игра.Реал играха много добре,въпреки проблемите в защита.През първото полувреме си надиграха Барса според мен.През 2-рото една грешка на Калехон с покриването на засадата и гол за Барса.Реал изкараха и късмет през втората част с пропуска на Педро.Добре,че беше Варан да го настигне за да няма и 2-ри гол.А иначе това момче е просто страхотно ! Спаси Реал през първото и през второто полувреме,после вкара и гол.Още е на 19 години а вече може спокойно да спори с Пепе и Рамос за титуляр .. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Мнениеот Winger » 31 яну 2013 21:22

Stanislav_Ivanov написа:Страхотен мач се получи вчера ! Браво и на 2-та отбора за показаната игра.Реал играха много добре,въпреки проблемите в защита.През първото полувреме си надиграха Барса според мен.През 2-рото една грешка на Калехон с покриването на засадата и гол за Барса.Реал изкараха и късмет през втората част с пропуска на Педро.Добре,че беше Варан да го настигне за да няма и 2-ри гол.А иначе това момче е просто страхотно ! Спаси Реал през първото и през второто полувреме,после вкара и гол.Още е на 19 години а вече може спокойно да спори с Пепе и Рамос за титуляр .. :)

+1 Напълно съм съгласен. И май наистина е крайно време Моу да започне да залага на Варан в центъра на защитата заедно с Пепе, а Рамос и Марсело да са вляво и дясно (както коментираха по-горе във форума). С наличните в момента футболисти, аз виждам състава така : Лопез, Рамос, Варан, Пепе, Марсело, Алонсо, Кедира, Йозил, Роналдо, Ди Мария, Бензема. Знам, че не казвам нищо ново... просто споделям мнение ;)

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 31 яну 2013 22:26

http://gong.bg/view_article.php?article_id=325417
Как не го е срам Арбелоа, веднага е трябвало да се извини на принцеса Меси. :mrgreen:
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 яну 2013 22:31

Niksh0 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=325417
Как не го е срам Арбелоа, веднага е трябвало да се извини на принцеса Меси. :mrgreen:

Неееееееее, Меси не може да обиди никой, той е почтен. Той е човек с голямо сърце, мъж с детска невинност.
Алвеш пък се оплакал в социалните мрежи за расистки обиди от публиката. Маймуна гадна.

Върни се в “Реал Мадрид”