styopa на 30 Яну 2013 22:54
realist написа:А аз имам предчувствие, че ще ни бият като тупани. Поне тройка не ни мърда. Това не е посредствения Арсенал и няма да ни простят.
Предния мач ги пребихме.Там едни асистенци направи Шкъртел та да вземат равния.Не виждам от тогава какво толкова се е променило.А отбора си е доста "тотаджийски".Днес играе добре... утре не.След днешната игра.. може би е ред да направим хубав мач.
Я си спомни последните мачове на техния стадион как се развиват и какви букети гушкаме. Изключение е онзи мач за Карлинг, в който бяхме паркирали пред вратата рейс, цистерна и три комбайна. Да, на Анфийлд не играем зле срещу тях, но като гости сме пълна скръб.
А на онзи малкия, дето ме пита от кой отбор съм ще кажа, че съм фен на този отбор от 30 години. Знаеш ли, момче, колко много са 30 години? Виждал съм много победи и много загуби, но винаги съм бил горд, че съм от Ливърпул. Всички се страхуваха от нас и се съобразяваха, решавахме титли, бяхме фактор дори 8-ми в класирането. Днес сме едно посмешище, без треньор, без характер, без големи личности (изкл.Джерард). Всеки от големите отбори ни бие като маче у дирек, радваме се на точица, открадната от някой. Един Стоук за нас е истински титан. Срамни времена, момчета, много срамни!