TheBest007 написа:Тоя Варан ще стане ебати защитника след известно време
Спор няма. Дано да се развива в правилната посока!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот riak4 » 30 яну 2013 23:15
TheBest007 написа:Тоя Варан ще стане ебати защитника след известно време
Мнениеот fcb_bg » 30 яну 2013 23:16
megan fox написа:Май трябва повече да псувам Фабрегас, че да играе добре...
Я да пробвам: Айде бу куц бастун, да ти е*а мамата проста, трябваше да те абортира!!!
Мнениеот megan fox » 30 яну 2013 23:16
riak4 написа:TheBest007 написа:Тоя Варан ще стане ебати защитника след известно време
Спор няма. Дано да се развива в правилната посока!
Мнениеот megan fox » 30 яну 2013 23:17
fcb_bg написа:megan fox написа:Май трябва повече да псувам Фабрегас, че да играе добре...
Я да пробвам: Айде бу куц бастун, да ти е*а мамата проста, трябваше да те абортира!!!
Ти си ненормален!!! Дано Барса да не изпадне в криза, че не те виждам с нервите....
Мнениеот riak4 » 30 яну 2013 23:19
megan fox написа:fcb_bg написа:megan fox написа:Май трябва повече да псувам Фабрегас, че да играе добре...
Ти си ненормален!!! Дано Барса да не изпадне в криза, че не те виждам с нервите....
Мен не ме мисли, а и го правя за доброто на отбора! Преди малко наредих Фабрегас и той веднага след това вкара..., длъжен бях да пробвам отново!![]()
![]()
![]()
Мнениеот megan fox » 30 яну 2013 23:19
Мнениеот fcb_bg » 30 яну 2013 23:20
megan fox написа:Мен не ме мисли, а и го правя за доброто на отбора! Преди малко наредих Фабрегас и той веднага след това вкара..., длъжен бях да пробвам отново!![]()
![]()
![]()
Мнениеот gacobacov » 30 яну 2013 23:23
Мнениеот fcb_bg » 30 яну 2013 23:24
Мнениеот megan fox » 30 яну 2013 23:27
fcb_bg написа:megan fox написа:Мен не ме мисли, а и го правя за доброто на отбора! Преди малко наредих Фабрегас и той веднага след това вкара..., длъжен бях да пробвам отново!![]()
![]()
![]()
Ами значи трябва да наредиш малко Меси, че това не му е тренировка. После кажи и за съдиите нещо, особено за страничните, че глей кви "засади" вдигат...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта