Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Мнениеот tevez » 30 яну 2013 20:29

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев изрази задоволството си от проверката, която сините изиграха с Виктория Пилзен. Припомняме ви, че сините завършиха наравно 3-3, след като чехите водеха с два гола аванс до 36-та минута. Наставникът на сините отчете, че противникът е много по-напред в подготовката и е логично да има предимство.

"Доволен съм от мача. Играхме с много силен отбор, който е по-напред от нас подготовката, тъй като след 15 дни играят с Наполи в Лига Европа. Играем на различни скорости, но се видя, че можем да играем с топката, но футбола се играе с топка, но трябва до можеш да я отнемеш", каза Илиев.

"Доволен съм от лагера, а относно Стефан Велев, който вкара гол днес, познавам го от три години. Работим заедно и знам качествата му. Бях сигурен, че ще се адаптира към тима, особено след критиките на Паро Никодимов. След като видях, че той го критикува бях сигурен, че ще се справи добре, тъй като и мен ме критикуваше при идването ми в Левски", допълни треньорът пред Спортал.

"Допуснахме грешки в защита при головете на противника, но и те направиха такива и изравнихме накрая. Бих искал да няма толкова голове в мачовете ни, но ако пък исках да играем с по-слаби отбори нямаше да се съгласим да играем такива мачове, като с тях с Локомотив (Москва)", каза още Илиев.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 яну 2013 20:32

Велев ми хареса...
Последна промяна от santiliana на 30 яну 2013 20:36, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 яну 2013 20:33

LordSirAlexFerguson написа:Липсата на класен атакуащ халф от тип Дарко Тасевски е очевидна, липсва и изненада по крилата - имаме нужда от класни крила от тип Жоазиньо и Зе Суареш. :!: С тази "селекция" сме заникъде напролет :!: Все пак да не забравяме, че Рамос, Старокин и новия Димов не играха днес, ате също могат да разнообразят атаките по фланговете... Центъра на защитата е станал дори още по-рехав, след като вече 2-ри мач започваме с 0:2 след 1-те 30 минути... :!: Не са добре нещата 8-)

Особено Старокин...Той най-много липсваше :) ...Понякога ме карате да се разсмивам...Старокин не трябва да облича дори анцунга на отбора и да тренира с него, камо ли да играе за нас.Йовов задължително да се кандидатира за депутат на новите избори- обещавам му, ще събере нужните гласове.Вутов- има хляб в него, но още не знае, а и няма силата да "натисне" топката при удар.Сега създава впечатлението, че а я ритна силно, а си строши крачето... ;) Нуждата от качествен атакуващ халф е крещяща, както и от що годе кадърен централен защитник...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 30 яну 2013 20:36

south_division написа:Добра проверка се получи срещу качествен съперник, на едно сравнително добро темпо. Именно от такива мачове има нужда Левски, тук реално се вижда кой какво може, пък и всеки от играчите може да си даде сметка какви са му възможностите. Отстъпваме сериозно физически не само на Виктория, въобще на отборите от този ранг, здрави, мощни, но в никакъв случай за сметка на бързината, като не говорим за линейна такава, а по скоро пъргавина, повратливост,реакция, движение по терена също. За конкретния мач - Левски е доста по назад с подготовката от съперника си, говорим кондиционно, а и сработка на линиите, видяхме че в титулярния състав имаше трима от новите, а и двойка Димов/Везалов не е имало мисля до сега. Генерални изводи не можем да си вадим все още, като единици - старите момчета ги знаем какво могат, за новите мога да кажа,, че Велев ми хареса. Имаше доста брак, но иначе много движение, добър контрол, не се криеше, отигра доста топки, играе добре и в двете фази, определено светъл лъч. Щеше да е супер да играе двойка с Бру в средата, уви Пелето ще играе, който ми се видя трагичен, но не виждам и алтернатива, освен пак да връщат Гаджев. В защита се търси партньор на Везалов, вижда се че той е най-адекватния ни защитник. Другите постове с малки изключения са ясни.

Големия проблем не само на Левски а и на българския футбол е чисто физическия аспект. Отборите ни са хилавички, играят като женички, путоьвци, льольовци както искаш го наречи. А като допълним и тактическата неграмотност всичко лъсва. Крайно време е треньорите ни да разберат, че не всичко в тази игра е техниката и задържането на топката. Играта за това е велика, защото има много компоненти.
Последна промяна от kambata на 30 яну 2013 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2013 20:36

Teo написа:Жалък Левски, гледах целия мач, просто с тази циркаджийска игра дето играят тръгнали шампиони да ми стават, Илианката не го коментирам под нивото ми е.

ТИ си на 14. За какво ниво говориш въобще??
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 яну 2013 20:45

Teo написа:
santiliana написа:
Teo написа:Жалък Левски, гледах целия мач, просто с тази циркаджийска игра дето играят тръгнали шампиони да ми стават, Илианката не го коментирам под нивото ми е.

тая петолъчка и число си ги татуирай на червения анус, че това ще ви е...

какво се обиждаш че играете супер смешно е.... с този отбор шампиони ще ставате, пак ли бате, тампере и още куп неизвестни ще падате?

не, няма да станем шампиони. Но със сигурност ще сме пред вас в класирането.А що се отнася до отстранявания в ЕКТ,- момче малко, там където ние сме били и отново ще бъдем, вие в близките 30 години нямате никакъв шанс да постигнете...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 яну 2013 20:46

Teo написа:заблуждават се тука че играят добре и Илиан бил колоса на българските треньори хахах.... титла подпечата от човека Х и после Европа идва евронеизвестния и сваля синия балон от небето...

Добре бе братле виж ние в какво положение сме тръгнал си с тях да се заяждаш........ ползвай малко тази глава на раменете.....

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 30 яну 2013 20:50

Хареса ми играта на Велев и Василев,вярвам,че отбора ще се обиграе и 3-те първи гостувания ще ги вземем с победи.Не знам за вас,ама се глася за Бургас и Пловдив да съм с отбора.И да подкрепям Левски докрай!И си мечтая да има повече хора на Васил Левски тази година,а по малко тук,че иначе срамота...
Левски 1914,West Ham United

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 30 яну 2013 20:53

Оставете го тоя малкия кечист, кажете как беше играта, че нямах възможност да гледам мача ? :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2013 21:27

Вече има видео в Спортала с головете, който иска може да го гледа.

http://www.sportal.bg/video.php
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”