Да играем игра: Прогнози за състава на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Да играем игра: Прогнози за състава на ЦСКА

Мнениеот a boy named goo » 15 сеп 2009 20:23

danko_sot написа:
a boy named goo написа:-------------------------------------------------Караджов----------------------------------------------
--------- Виданов---------------- Иванов------------------Котев---------------Костадин Стоянов
---------------------Коста Янев ----------- Тодор Янчев ---------- Морозс (Маркиньос)
---------------Тодоров---------------------------------------------------------- Делев---------------
--------------------------------------------------Иван Стоянов----------------------------------------

Само незнам дали Маркиьос ще играе, именно заради това го сложих в скоби.
Иначе специално аз очаквам ЦСКА да излезе в подобна схема, единствено Иван Стоянов и Спас Делев може да си разменят местата.

Този в скобите не се важи, ако участваш в играта.
:) :)

Нззад съм с инфото просто. Незнам дали Маркиньос е готов, както и да е, ще си редактирам състава. ;)
Да се надяваме, че Марко ще е готов.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 15 сеп 2009 20:26

king1979 написа:
a boy named goo написа:-------------------------------------------------Караджов----------------------------------------------
--------- Виданов---------------- Иванов------------------Котев---------------Костадин Стоянов
---------------------Коста Янев ----------- Тодор Янчев ---------- Морозс (Маркиньос)
---------------Тодоров---------------------------------------------------------- Делев---------------
--------------------------------------------------Иван Стоянов----------------------------------------

Иначе специално аз очаквам ЦСКА да излезе в подобна схема, единствено Иван Стоянов и Спас Делев може да си разменят местата.

Много точен състав-само не се знае К.Стоянов може да е десн бек,а да пусне "танка" за ляв,иначе нататък съм за същият състав

Танка не е играл въобще за ЦСКА, именно заради това се съмнявам, че ще направи дебюта си именно срещу Фулъм. Също така не мисля, че ще бъде пуснат и срещу Левски, Любо едва ли ще рискува да хвърля новите играчи на лъвовете.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 сеп 2009 20:27

:) :)[/quote]

Нззад съм с инфото просто. Незнам дали Маркиньос е готов, както и да е, ще си редактирам състава. ;)
Да се надяваме, че Марко ще е готов.[/quote]

Ами никой не знае. То затова е игра, ако се знаеше щеше всеки един и същ състав да пуска и Марк щеше да е вътре при почти всички състави
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 15 сеп 2009 20:29

danko_sot написа:Имам една идея. Всички от форума цесекари да направим една игра: Прогнози на състава. И така всеки кръг ще даваме прогнози. Ще има и точкуване. По една точка се дава на всеки познат титуляр, а ако са познати всички титуляри точките които се дават ще бъдат 14, т.е. 3 точки бонус. Така ще има и генерално класиране. Ще видим кой ще се заеме с изчисляване на точките, може и аз да се заема, макар че съм зле с математиката :) Ето го и моя състав за четвъртък:

-------------------------Караджов------------------------

-Минев----------Иванов--------Котев--------К.Стоянов

-Тодоров-------Янчев---------К.Янев-------И.Стоянов

-------------------------Делев----------------------------

------------------------Платини-------------------------

ПП Стартовите състава на всеки трябва да бъдат написани най-късно до 2 часа преди мач, като всеки има право да прави и редакции до това време

Това ще е състават според мен:
-----------------------КАРАДЖОВ---------------------------

--МИНЕВ-----КОТЕВ-------ИВАНОВ-------К.СТОЯНОВ----

--ТОДОРОВ-----ЯНЧЕВ-----К.ЯНЕВ----И.СТОЯНОВ-------

-----------ДЕЛЕВ-----------------МАНЧЕВ-----------------

......или така ми се иска.Щеше ми се и Платини да включа ама няма място.Надявам се през 2-то да го видим в игра.А и междо другото не ми се ще да играем защитно,нека атакуваме от самото начало и с помоща на феновете ни да ги зашием с една 2-ка.Ще бъде супер и знам,че ще е много трудно но заради публиката момчетата да се хвърлят здраво и ще стане.И ПОСЛЕ ВИ ЧАКАМ ВЪВ ФОРУМА ДА ОБСЪДИМ МАЧА И ДА СЕ КЕФИМ.
САМО ЦСКА ОЛЕ!

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 15 сеп 2009 20:54

a boy named goo написа:
king1979 написа:

Много точен състав-само не се знае К.Стоянов може да е десн бек,а да пусне "танка" за ляв,иначе нататък съм за същият състав

Танка не е играл въобще за ЦСКА, именно заради това се съмнявам, че ще направи дебюта си именно срещу Фулъм. Също така не мисля, че ще бъде пуснат и срещу Левски, Любо едва ли ще рискува да хвърля новите играчи на лъвовете.

Да така е,но тренера ни е доказан експериментатор и все пак си прав-КАРАДЖОВ,МИНЕВ,КОТЕВ,ИВАНОВ,СТОЯНОВ,ЯНЧЕВ,ЯНЕВ,МОРОЗ,ТОДОРОВ,ДЕЛЕВ,И.СТОЯНОВ-ако МИНЕВ е готов за игра,а ако не е може с ВИДАНОВ.Има и опция с МОРОЗ-десен бек,а неговото място в центъра-ТИМОНОВ.Абе какъвто и вариант да избере,важното е да играем с хъс,дисциплинирано и сърцато-тези неща ги умеем.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 15 сеп 2009 20:59

----------------------------------------Караджов-------------------------------------

----Минев--------------Котев----------------Иванов-----------------Виданов----

----Тодоров-------------Янчев-----------Морозс/Янев-----------И.Стоянов---

-----------------------------Делев/Маркиньос--------------------------------------

-----------------------------Манчев/Платини---------------------------------------
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 сеп 2009 21:30

ig10 написа:----------------------------------------Караджов-------------------------------------

----Минев--------------Котев----------------Иванов-----------------Виданов----

----Тодоров-------------Янчев-----------Морозс/Янев-----------И.Стоянов---

-----------------------------Делев/Маркиньос--------------------------------------

-----------------------------Манчев/Платини---------------------------------------

Само по един играч си остави ако ще участваш в играта. Без / Иначе няма да ти се запишат точки ако са двама
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 22:22

Караджов
Виданов-Котев-Иванов-К.Стоянов

Д.Тодоров-Янчев-Янев-Тимонов

Спас Делев и Иван Стоянов
Последна промяна от ЕМИЛ на 16 сеп 2009 17:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 сеп 2009 22:38

-------------------------Караджов------------------------

-Минев----------Иванов--------Котев--------Танка

-Тодоров-------Янчев---------Морозс-------Иван Стоянов

----------------Делев----------------------------

-------------------Платини------------------------------

Такъв стартов искам, но вероятно ще бъде твърде офанзивен за Л. Пенев и е по-вероятно Делев да е единствен напред, а на мястото на Платини да е Маркинъос, който да играе като плеймейкър

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 сеп 2009 00:07

Караджов, Минев,Иванов,Котев, Тодоров, Янчев, Морозс, Маркос Антонио Жуниор или просто Маркиньос, И.Стоянов, Делев, Манчев ЦСКА-ФУЛЪМ 2- 0
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”