Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)
Добре бе тоя от Миньор за какъв чеп ни беше ? Аз съм сигурен, че повечето от нас във форума имаме по-добър дрибъл ! Йорданов от ляво центрира все едно е първи клас и няма сили да ритне топката, а Карвальо в момента е всичко друго, но не и централен нападател, а разкараха Арс, който поне беше хищник и не играеше с гъз към вратата
Гаджев и Пелето запълват някаква бройка, за защитата казах вече ... то си личи че никакви ги няма, ама ще видим като започнат мачовете дали все пак ще има лееко мръдване на някъде

- Middlesbrough
- Контакти:
Eдинственото хубаво, което Гаджев може да направи, е да отиде и да забие по един на Йорданов и Милен Василев, надявам се това да им помогне и да се събудят.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това, ако е дузпа аз съм трамвай

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
tevez написа:Eдинственото хубаво, което Гаджев може да направи, е да отиде и да забие по един на Йорданов и Милен Василев, надявам се това да им помогне и да се събудят.
Аз не мисля, че могат повече, че да се събуждат

bilyaletdinov написа:Нормално е момчетата са уморени
Много вятар ги духа в Кипър затова
tevez написа:Eдинственото хубаво, което Гаджев може да направи, е да отиде и да забие по един на Йорданов и Милен Василев, надявам се това да им помогне и да се събудят.
Да не би 22 номер да е точно някой от тези двамата?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
Илиян Йорданов е много умрял !
magga написа:Добре бе тоя от Миньор за какъв чеп ни беше ? Аз съм сигурен, че повечето от нас във форума имаме по-добър дрибъл ! Йорданов от ляво центрира все едно е първи клас и няма сили да ритне топката, а Карвальо в момента е всичко друго, но не и централен нападател, а разкараха Арс, който поне беше хищник и не играеше с гъз към врататаГаджев и Пелето запълват някаква бройка, за защитата казах вече ... то си личи че никакви ги няма, ама ще видим като започнат мачовете дали все пак ще има лееко мръдване на някъде
Ти не виждаш ли Карвальо къде се връща белким докачи некоя топка? Кво е виновен, че един пас не е получил... и стига с тоя Арс, ебати дървото е тоя. Толкоз е добър, че и китайците не пожелаха да си го оставят... всеки вика вземи го ти