СПАРТАК" почина!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
съни
Контакти:

Re: СПАРТАК" почина!!!!

Мнениеот съни » 15 сеп 2009 20:56

Абе всичките дето се радвате имате ли акъл !!!! Да говорим за футболен отбор и за спорт а не за политика . Спартак участвал в завери , продажби и т.н. Кой не е участвал , а тоя Весо парите били от данъците които той плащал. На Тича кои му е спонсор да не са Юнеско бе от къде са им милиардите бе хора . 100 % парите на президентите на футболните тимове са скандално спечелени (меко казано),но не това е въпроса ,защото е жалко за Спартак и за Найденов. А като се радваш ,че Спетак са умрели , с кого ще се сравняваш бе , кого ще подиграваш и какво дерби ще играеш от тук нататък , а да Спортист,Мездра и да не забравя Каварна като влезе ще е супер Галактико . Ами щом трябва Варна остава с Черно Море,Пловдив с Локо и т.н. Бургас ,София по 1 отбор защото толкоа стигат. Клубните пристрастия са Ви обезумили до оскотяване за съжаление.

SemperFidelis
Контакти:

Мнениеот SemperFidelis » 15 сеп 2009 21:18

И какво е виновен, СПАРТАК, като име на футболен клуб, а не като ръководители, че е участвал в уговорени мачове та да се радвате. По тая логика що не се радвате че селския унищожава Ботев ? Много сте интересни понякога ... А иначе ситуацията е ясна ... 10 години минават перачи шефове, които си правят пари на гърба на отбора, като задлъжнее го продават на следващия изтърсак и така до сега- когато не остана стотинка за вземане, сега няма изход. СПАРТАК ще е жив, докато ги има феновете.

пс Едно начало от В група както нафтата няма да е зле

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 сеп 2009 21:27

съни написа:Абе всичките дето се радвате имате ли акъл !!!! Да говорим за футболен отбор и за спорт а не за политика . Спартак участвал в завери , продажби и т.н. Кой не е участвал , а тоя Весо парите били от данъците които той плащал. На Тича кои му е спонсор да не са Юнеско бе от къде са им милиардите бе хора . 100 % парите на президентите на футболните тимове са скандално спечелени (меко казано),но не това е въпроса ,защото е жалко за Спартак и за Найденов. А като се радваш ,че Спетак са умрели , с кого ще се сравняваш бе , кого ще подиграваш и какво дерби ще играеш от тук нататък , а да Спортист,Мездра и да не забравя Каварна като влезе ще е супер Галактико . Ами щом трябва Варна остава с Черно Море,Пловдив с Локо и т.н. Бургас ,София по 1 отбор защото толкоа стигат. Клубните пристрастия са Ви обезумили до оскотяване за съжаление.

Черно море си има собственик.ТИМ.Спартак си има собственик-Добрин някой си.Откъде накъде УС на Спартак ще искат пари от общината за да продължат участие в Б група?Ако бяха ОФК-ок.Щях да го разбера.Но да се дават пари на хора откраднали или заборчлели с 5 млн не съм съгласен.По тази логика да направят Никола собственик на акциите и да му дават по 3-4 млн годишно.Може човека като истински фен да не открадне парите.И отбора да го има.Ако сте ми следили постовете,бях написал че спасението за плебеите е да фалират,да станат общински клуб и да започнат начисто.Всичко останало е продължаване на агонията и кражби до дупка.Нали и плебеите не мислят че ако общината изсипе 200-300 хилки сега,че апашите няма да откраднат поне половината?Защото аз съм убеден че ще стане така.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
съни
Контакти:

Мнениеот съни » 15 сеп 2009 21:47

Аз не разбрах , че ти имаш претенций за общинските данъци които си плащал , че евентуално са ти ги откраднали-ИЗВИНЯВАЙ.
Те доколкото разбрах бившия собственик някакъв турчин имал към НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПРИХОДИ НАП ама както и да е мисълта ми е за ЖАЛКО ЗА СПАРТАК , не за ръководителите му ( манипулатори и крадци) , а за онези хора които помнят славното минало на отбора и се интересуват от футболните достойнства ,а не кой къкъв,колко крал и др.
А АЗ ПОМНЯ ОТБОРА НА ВАРНА КАТО ИГРАЕШЕ ЗАЕДНО НА ЕДИН ТУРНИР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти помниш ли Варненско Лято

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 сеп 2009 22:40

Гледам футбол от 65-та година.Помня и Варненско лято и много други работи.Помня вечните предателства на Спартак спрямо Черно море.Помня и великия мач на Спартак с Ман.юн.Помня и ерата на Ишков.Зная от много вътрешни източници цялата схема по която наливаха пари в Спартак.И не мога и не искам да приема тезата на тези фенове на Спартак които сега ни обвиняват че се възползваме от парите на ТИМ.Преди тях не сме видели пари нито при покойния Г.Илиев,нито при Илия Павлов.Което от своя страна ме навежда на мисълта,че само местни бизнеснени-патриоти биха помагали на клубовете не само от корист,но и от известна доза местен шовинизъм.От друго място пари за футбол НИКОГА няма да дойдат в града ни.Не си мислите че приказно богат шейх ще прояви интерес към нашия футбол,нали?Освен някой издирван международен терорист,друг не би дошъл в родината ни.Това от мене.Лека Ви нощ съфорумци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 сеп 2009 23:19

Много ме изкефи това за двете вафли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дали ще можеш да ми кажеш с какви автомобили се движат тия несретници?Или маат гащи пеш във Варна.. от "Галата" до стадион "Спартак" :) :) :) :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

FCSV
Контакти:

Мнениеот FCSV » 16 сеп 2009 00:06

Крайно време е да се заключи тази тема. За една година, че и по-малко ни почина треньора, изпаднахме, най-добрия ни футболист почти си замина от този свят и за капак почти сме фалирали. На всички византийци които им доставя удоволствие - честито радвайте се. За говедата и чорбите които си спомнят Ишков и Лесичери - поемете го отзад малоумници. Гледайте си с розовите очила "грандовете" и си мислете че живеете в Париж а не в равното софийско поле. Нямаме нужда от вашето одобрение или не по-простата причина, че на никой от нас не му пука за това. Феновете на Спартак се асоциират със себе си и името на любимия си отбор, а не със собствениците на клуба и мнението на феновете на други отбори. Нас ще ни има не се притеснявайте, ако имате нещо да лицемерничете по-добре го направете тук Post Bank
BG08BPBI79454062204401 , тъй като това е човешка трагедия, нямаща нищо общо с Ишков и т.н. безсмислени клиширани умнотии.

п.с. момчето което е отворило темата явно е имало добра идея, но за съжаление тя отиде по дяволите с тези постове след него. Прав си че вие без нас и ние без вас сме нищо и половина, но по някой път така става ;) , само че НИЕ СМЕ СПАРТАК ВАРНА така че спокойно тук сме все още!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 16 сеп 2009 00:58

Абе да вадим нож на умряло куче не ми се вижда много мъжка постъпка!
Факт е, че Спартак продаваха и купуваха много мачове, но по този показател те не са първи! Ако някой може да бие Ишков по брой уредени мачове, то това е Венци Стефанов и неговата Славия! Друг толкова продажен отбор като белите от столицата няма!

П.П. И на мен ще ми липсва дербито, дано Спартак да се върнат скоро в "А" група и да имаме отново дерби.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 16 сеп 2009 07:27

Колега Емил всички мои приятели спряха да гледат български футбол след мач на (продажния) отбор на Спартак срещу Левски.
Тогава Ристосков ни закла на края на мача, даже ко наказаха за 2 месеца а той си призна че ощетил домакините.
Какво ли се обяснявам гледай си там синия отбор.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 сеп 2009 09:17

kenneth написа:Колега Емил всички мои приятели спряха да гледат български футбол след мач на (продажния) отбор на Спартак срещу Левски.
.

и са снукър ли гледате? :cry:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”