Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
4erno-more
- Контакти:
Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
като няма риба и рака е риба, и стига с тоя Капитанов видяхме го точно колко може от 1 година върви само надолу
Добрееее, не съм единствен, който не намери нищо специално в този футболер на база клипчетата. Видях само едно центриране, което стигна до негов съотборник => това и Капитанов го може. Нека Гонзо да го гледа и да преценява, може пък да е "скрит" талант.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- ralimavridov
- Контакти:
Няма трансфери,ревете.Дойде някой,пак ревете!Бахти,колко много я разбирате тая игра.
Радвайте се на това,че ни има!Ставаме на 100!
Стига песимизъм и критики.Подарете му на този отбор малко позитивизъм по дяволите!
Ron Jeremy написа:ogrizko написа:страхотно! изобщо не ми вдъхва доверие ....многото му контузии му попречили ...значи вземаме като камазола някакъв такъв с хронични контузии?! о
Камазола дойде със същата визитка и е класа мрънкалник ,тоя Коста Янев не може да му стъпи и на малкия пръст,само се моля Самуел да има сили за поне едно полувреме през тоя сезон ,защото нямаме човек , който да го замести
кога съм казал, че камазола не е класа?! обаче сега благодарение на контузиите му не успява да помогне достатъчно в отбора... но човекът си е класа, определено! аз казвам, че тоя дето сега го искаме изглежда много съмнителен!! аз погледнах само последното клипче, защото това са най-скорошните му изяви и определено абсолютно нищо не ми грабна окото ...едно посредствено дясно крило, което не мога да кажа, че има повече качества от Капитанов ....и определено не искам да му яде хляба! но ако търсим резерва - да го вземаме!!!

Не съм съгласен
Не знам в какво състояние е африканецът, дали има хронични контузии и т.н Може и да не е нещо особено, обаче от това което видях е по-атлетичен, по-пробивен и по-научен футболист от Капитанов. Илиян през есента не си спомням да е направил един пробив и едно центриране като хората - беше направо трагичен 
не знам кое клипче си гледал... аз гледах от последния му клуб - глория бистрица и се впечатлих от нищо
пробивен ако имаш предвид това, че се опитва да мине през защитника директно... да, по-борбен и пробивен е ...обаче то така да се минава през защитниците малко не го виждам в нашето първенство
според мен капитанов ако се развие правилно може да стане много голям... може би просто при предните треньори повече са му пречили, но дано с гонзо да почне отново да развива и демонстрира качествата си
много повече ми допада капитанов от това, което показва африканеца в клипчето... но нека гонзо да преценява дали ще е полезен и т.н. бумела си замина, така че и тоя може да си замине ако няма да върши работа, въпреки че за резерва пак става от това, което виждам ....ако показва повече от клипчето пак ще преценяваме 

ralimavridov написа:Няма трансфери,ревете.Дойде някой,пак ревете!Бахти,колко много я разбирате тая игра.Радвайте се на това,че ни има!Ставаме на 100!
Стига песимизъм и критики.Подарете му на този отбор малко позитивизъм по дяволите!
Оптимистично е че се вълнуваме за отбора
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
В Китай броят Жоро Илиев за сигурно ново попълнения в тима на Гуианджоу Грийнтаун. Поне така пишат китайските медии. Според тях, двете страни са постигнали споразумение при водените преговори, и ако всичко върви по план през следващия сезон капитанът на Черно море ще премине в китайската Супер лига. Както вече стана ясно, при трансфер в касата на Черно море ще влязат 700 000 лв.
От тима на Гуианджоу Грийнтаун са изпратили свои представители, които са следили играта на Илиев, който е оставил добри впечатления и най-вече това, че ще може да се интегрира добре в тактическата схема на треньора на отбора. Медиите в Китай отбелязват също, че ролята на Жоро в тима на Черно море е доста голяма и той е един от най-важните играчи на „моряците”.
Преди Илиев интересът на шефовете на клуба са били към халфа на Левски Владимир Гаджев, но след като той е отказал да играе в Китай, те са потърсили контакт с капитана на Черно море, пишат още медиите в най-многолюдната страна.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
4erno-more
- Контакти:
Берое поиска Йордан Юруков
30 януари 2013 15:00
Петър Хубчев настоява за привличането на 29-годишния халф
Треньорът на Берое Петър Хубчев проучва възможността да привлече халфа Йордан Юруков. 29-годишният халф през есента носеше екипа на Миньор. За перничани Юруков изигра 11 мача в "А" група, в които отбеляза 1 гол. Той обаче беше директно от корнер, и то в мрежата на Берое. Тогава жълто-черните победиха с 3-0. Заради финансовата криза в Миньор обаче Юруков напусна отбора. В момента той е свободен агент.
а ние пак спим
4erno-more написа:Берое поиска Йордан Юруков
30 януари 2013 15:00
Петър Хубчев настоява за привличането на 29-годишния халф
Треньорът на Берое Петър Хубчев проучва възможността да привлече халфа Йордан Юруков. 29-годишният халф през есента носеше екипа на Миньор. За перничани Юруков изигра 11 мача в "А" група, в които отбеляза 1 гол. Той обаче беше директно от корнер, и то в мрежата на Берое. Тогава жълто-черните победиха с 3-0. Заради финансовата криза в Миньор обаче Юруков напусна отбора. В момента той е свободен агент.
а ние пак спим
Абе, може и да похъркваме, ама Юруков в Черно море е все едно аз да стана спартаклия. Т.е НИКОГА! За Юрука има макар и нищожен шанс да облече зелената фланелка, но когато сегашните собственици се откажат от отбора. До тогава забрави!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!