Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tisho_ynwa » 30 яну 2013 00:16

аре уе майна почнах да се изнервям вече къде по дяволите има снимки на коутуньо в ливърпул :evil: даже в тъпата укипедия на този при отборите въобще няма Пул. само отдолу на клуб кариер е писано че еди кога си Лпул и интер са се разбрали за него, че даже първото изречение е коутиньо (бразилец) играещ за Интер Милано, в на интер укито в състава им го има още а в нашия го няма, дори в официалния сайта на интер им е още в състава, а в нашия официален - не. и тоя роджърс ми къса нервите като казва само преговаряме за коутуньо, ако има нещо сериозно ще обява. ми айде обявявай вече уе дебел :evil:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 яну 2013 00:23

Момчета с тази политика доникъде няма да стигнем имахме шанс да купим доказал се играч като Снайдер но уви изпуснахме го ..... вчера Галата даже купиха и Дрогба.... не ми се мисли ако имахме напред Дрогба,Суарес и Стъридж но уви...............

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 яну 2013 00:35

we are the champions написа:Момчета с тази политика доникъде няма да стигнем имахме шанс да купим доказал се играч като Снайдер но уви изпуснахме го ..... вчера Галата даже купиха и Дрогба.... не ми се мисли ако имахме напред Дрогба,Суарес и Стъридж но уви...............

че политиката ни е не е на ниво - да така е, но пък и вие се осъзнайте и помислете че не може всички от тези играчи с топ класа които по различни причини са им паднали цените и се продават да ги вземем, дрогба е лоялен към челси и затова няма да дойде. снайдер той е твърде лаком и въпреки че от една страна - какво пък като даваме на 1 играч 160 000 , нали получаваме класа в замяна, от друга страна аз по-съм на мнение че е добре че отказахме да му плащаме тези пари, защото е стар и няма никакъв опит във висшата лига а и от мнооого отдавна не е напомня за себе си. И НЕ ми излизайте с примера РВП да ме опровергавате за "старостта" защото перси пристигна в юнайтед с възможно най-добра форма (голмайстор на лигата, както и един от топ реализаторите по миналия сезон) така че най силните години на рвп (година и половина - 11/12 и 2 полусезон на 10/11) бяха непосредствено преди преминаването му на олд трафорд :!: а снайдер щеше да дойде при нас с най-лошата си форма в кариерата :!: :!: неоспорими факти !

докато коутуньо е млад и поне от клиповете за него съм видял че има никак не малка техника и притежава плеймейкърски качества а и няма да е с висока заплата.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 яну 2013 00:53

Абе и ти донякъде си прав обаче трябва още поне 1 трансфер като хората защото в неделя си пролича ,че само с младоците няма как да стане работата...... и ако някой каже ,че това не е така е доста голям оптимист....

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 яну 2013 01:07

Изображение
и
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 яну 2013 01:25

tisho_ynwa написа:
we are the champions написа:Момчета с тази политика доникъде няма да стигнем имахме шанс да купим доказал се играч като Снайдер но уви изпуснахме го ..... вчера Галата даже купиха и Дрогба.... не ми се мисли ако имахме напред Дрогба,Суарес и Стъридж но уви...............

че политиката ни е не е на ниво - да така е, но пък и вие се осъзнайте и помислете че не може всички от тези играчи с топ класа които по различни причини са им паднали цените и се продават да ги вземем, дрогба е лоялен към челси и затова няма да дойде. снайдер той е твърде лаком и въпреки че от една страна - какво пък като даваме на 1 играч 160 000 , нали получаваме класа в замяна, от друга страна аз по-съм на мнение че е добре че отказахме да му плащаме тези пари, защото е стар и няма никакъв опит във висшата лига а и от мнооого отдавна не е напомня за себе си. И НЕ ми излизайте с примера РВП да ме опровергавате за "старостта" защото перси пристигна в юнайтед с възможно най-добра форма (голмайстор на лигата, както и един от топ реализаторите по миналия сезон) така че най силните години на рвп (година и половина - 11/12 и 2 полусезон на 10/11) бяха непосредствено преди преминаването му на олд трафорд :!: а снайдер щеше да дойде при нас с най-лошата си форма в кариерата :!: :!: неоспорими факти !

докато коутуньо е млад и поне от клиповете за него съм видял че има никак не малка техника и притежава плеймейкърски качества а и няма да е с висока заплата.

Ти се шегуваш нали? Играч на 28 СТАР? Всеки нормален човек ще ти каже че на Снайдер нищо му няма, просто нямаше никакво желание да играе в Интер. Опит във ВЛ - я се огледай, целия ни състав е "с опит" и какво от това? Докога ще делиш ВЛ и другите първенства, ще кажеш че не е играл футбол, а федербал досега. Само едно ще ти кажа - класните играчи се напасват веднага, нямат нужда от никаква адаптация. Виждал ли си Снайдер да му се играе този сезон в Интер - защото аз съм го виждал и мога да ти кажа, че формата и физическото му състояние са повече от добри. Снайдер искаше 140 000, ние давахме 120 000 - уникална простотия от наша страна да се циганим за 1-2 млн на година както всеки път. Коутиньо имал някаква техника - да има, 2 финта и нулева физика. Това има.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 яну 2013 01:44

wolf написа:
tisho_ynwa написа:

Коутиньо имал някаква техника - да има, 2 финта и нулева физика. Това има.

погледнато от песимистичните гледни точки .. иначе нищо лично но просто тебе никога не съм те харесвал като потребител, малко ми бягаш към форевъра, не казвам че си като него но горе долу. не че те ангажирам с мнението си просто казвам какво мисля ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 яну 2013 01:52

Не си позволявай да ме сравняваш с набора ти, да си имаме уважението. Не ме харесваш? Трогнах се мерси, сега си го местя в другия крачол. Разсъждаваш на дребно - ама заплатите, ама лакомите, ама това, ама онова. НЯМА клуб на тая планета който да успява без играчи от световна класа. Писна ми да сме като Арсенал, винаги с надеждата за следващия сезон и с хлапетата. Да ама хлапетата ще започнат да мрънкат за трофеи и пари а ние няма да можем да им ги осигурим.. Алан Хансен го беше казал преди години - не можеш да спечелиш нищо с деца. Играч като Снайдер и на 34-5 ще е 5 пъти отгоре играчи като Хендо и Шелви ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Ти сам си прави изводите.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 яну 2013 02:03

wolf написа:Снайдер искаше 140 000, ние давахме 120 000 - уникална простотия от наша страна да се циганим за 1-2 млн на година както всеки път.

Това са просто предположения.Кой какво е искал и кой колко е давал и т.н.Според мен Снайдер си избра Галата основно заради други причини.Без да се напъва много си е звездата.Джитка си без да го е страх.. че след няколко слаби мача пак ще си е титуляр.. и т.н.Явно просто на този човек вече не му се играе голям футбол.Иначе .. хайде и да не се разбере с Ливърпул можеше да си я кара в Интер до лятото и тогава да я мисли.

Иначе при нас за мен не е толкова липса на опит въпроса,а липса на баланс в състава.Реално имаме няколко поста където сме с нулева алтернатива.Ляв защитник,дефанзивен халф,централни защитници,до скоро и нападател,вратар(може би).Един да се контузи/наказан/уморен и умираме.С толкова малък състав за тежко п-во плюс две купи и плюс ЛЕ за мен е самоубийство.Не случайно на няколко човека почти се загубиха последно време.Един Стърлинг е пример.
Един Арсенал например.Като титулярен състав.. като ги погледнем като имена за мен са доста по-ниска класа от нас.Обаче там си им е доста добре балансиран отбора и си играят на стабилно ниво.За Тотнъм важи почти същото.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 яну 2013 02:17

wolf написа:Не си позволявай да ме сравняваш с набора ти, да си имаме уважението. Не ме харесваш? Трогнах се мерси, сега си го местя в другия крачол. Разсъждаваш на дребно - ама заплатите, ама лакомите, ама това, ама онова. НЯМА клуб на тая планета който да успява без играчи от световна класа. Писна ми да сме като Арсенал, винаги с надеждата за следващия сезон и с хлапетата. Да ама хлапетата ще започнат да мрънкат за трофеи и пари а ние няма да можем да им ги осигурим.. Алан Хансен го беше казал преди години - не можеш да спечелиш нищо с деца. Играч като Снайдер и на 34-5 ще е 5 пъти отгоре играчи като Хендо и Шелви ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Ти сам си прави изводите.

само че ние играчите от световна класа ги имаме - суарез джерард агер шкъртел джонсън - това ти е половин отбор - гръбнака на тима, като сложим и това че енрике показа че категорично има класа у него, рейна също е класен просто е до форма у него, стъридж също е класа и го доказва вече, станаха 8 човека които са напълно способни да играят в отбор като ливърпул. а сега това че ще използваме 2,3 младоци редуващи се с моментните проблясъци на типове като хендо и даунинг не е кой знае какъв проблем. "НЯМА клуб на тая планета който да успява без играчи от световна класа" Я веднага погледни Манчестър Юнайтед :!: какво имат те ? рууни перси и до някъде валенсия - това им е световната класа, другото какво е ? карик андерсон нани чича йънг рафаел уелбек и 3,4 дъртака , и пак успяват. ето сега една аналогия - ние купуваме Алън - играч не от световна класа но със много качества и след като демонстрира по честичко над 85 % при пасовете еми какво като не е световно класен ? нали отнякъде трябва да се почне, те тези световно класните не се раждат на по 25 барабар със сичките си качества :!: ние взимаме алън, юнайтед какво вземат ? те вземат кагава- е какво ? ще кажеш че кагава е някакво голямо име ли ? категорично не ! направи сезон и половина на ниво в дортмунд които сега им е пиков период и това е, така че ИМА отбор на тази планета който успява, защо и ние да не успеем, даже мисля че ВЪОБЩЕ ама ХИЧ не остстъпваме от към КЛАСА на Юнайтед :!:

Върни се в “Ливърпул”