wolf написа:Не си позволявай да ме сравняваш с набора ти, да си имаме уважението. Не ме харесваш? Трогнах се мерси, сега си го местя в другия крачол. Разсъждаваш на дребно - ама заплатите, ама лакомите, ама това, ама онова. НЯМА клуб на тая планета който да успява без играчи от световна класа. Писна ми да сме като Арсенал, винаги с надеждата за следващия сезон и с хлапетата. Да ама хлапетата ще започнат да мрънкат за трофеи и пари а ние няма да можем да им ги осигурим.. Алан Хансен го беше казал преди години - не можеш да спечелиш нищо с деца. Играч като Снайдер и на 34-5 ще е 5 пъти отгоре играчи като Хендо и Шелви ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Ти сам си прави изводите.
само че ние играчите от световна класа ги имаме - суарез джерард агер шкъртел джонсън - това ти е половин отбор - гръбнака на тима, като сложим и това че енрике показа че категорично има класа у него, рейна също е класен просто е до форма у него, стъридж също е класа и го доказва вече, станаха 8 човека които са напълно способни да играят в отбор като ливърпул. а сега това че ще използваме 2,3 младоци редуващи се с моментните проблясъци на типове като хендо и даунинг не е кой знае какъв проблем. "НЯМА клуб на тая планета който да успява без играчи от световна класа" Я веднага погледни Манчестър Юнайтед  

какво имат те ? рууни перси и до някъде валенсия - това им е световната класа, другото какво е ? карик андерсон нани чича йънг рафаел уелбек и 3,4 дъртака , и пак успяват. ето сега една аналогия - ние купуваме Алън - играч не от световна класа но със много качества и след като демонстрира по честичко над 85 % при пасовете еми какво като не е световно класен ? нали отнякъде трябва да се почне, те тези световно класните не се раждат на по 25 барабар със сичките си качества  

ние взимаме алън, юнайтед какво вземат ? те вземат кагава- е какво ? ще кажеш че кагава е някакво голямо име ли ? категорично не ! направи сезон и половина на ниво в дортмунд които сега им е пиков период и това е, така че ИМА отбор на тази планета който успява, защо и ние да не успеем, даже мисля че ВЪОБЩЕ ама ХИЧ не остстъпваме от към КЛАСА на Юнайтед